BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu #382285 przez daners
chlopek wlasnie wydaje mi sie już że bede miec lenia odnosnei prania ale podobno sa lepsze bo przewiewne wiec chyba zrobie tak jak Anszka kupie te i te :) pewnie w domu tez trzabedzie z ta poooodpacha łazic ;/ :)

Anszka w sumie dwa tylko :)ale wiesz Euro,męza leń i tak wyszlo ze wiecznie przenosił to na inny dzien. Zreszta robił drobne inne rzeczy teraz tylko tynk nałożyc i bedzie git :)

ooo mezus wstal ide robic obiadek :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #382291 przez Kamyczka
Hejka mamusie :)
Ja dziś spałam prawie do 11 :ohmy:
Daners-ja mam siateczkowe :blink:
Daria-też jem ostatnio,ale nektarynki :)
bidol-gratuluję końca remontu i sprzątania-jutro podeślę Perfekcyjną Panią Domu :blink:
Majówka-Portugalia zwyciężyła w super stylu :) Lucasik-to mały Cristiano :lol:
Chłopek-ale Ci zazdroszczę :)

12 lata 6 miesiąc temu #382294 przez chłopek
daners ja mam chyba te i te :)
pranie juz powieszone ( mąż powiesił ) nastepne sie robi :)
teraz poszedł basenik Ksawciowi rozłożyć :)
ale mamy w planach kupic basen w realu jest taki duzy na 366cm i sie zastanawiamy :)my tez byśmy sie popluskali
ja dzisiaj na obiadek ziemniaczki i kefirek tak gorąco że sie nie chce nic innego robic

12 lata 6 miesiąc temu #382295 przez Majowka
Dzieki dziewczyny :kiss:
Tez sie tu wszyscy bardzo cieszymy i juz czekamy na kolejny mecz w czwartek! :)

12 lata 6 miesiąc temu #382296 przez chłopek
a miałam napisac co do opadniętego brzuszka, mówią ze jak sie zgagi nie ma to opadł, mojej kolezance opadł a miała zgagę do końca

12 lata 6 miesiąc temu #382302 przez anszka
Daners - niestety podpacha nam trochę potowarzyszy, ale przyznam szczerze, że jak mąż odebrał mi zamówienie z apteki i zobaczyłam te podkłady poporodowe, to się przeraziłam. O reakcji męża nawet nie wspomnę ;)
Teraz już mecze będą rzadziej i tylko o jednej godzinie, więc myślę, że się z tym balkonem szybko upora :)

12 lata 6 miesiąc temu #382332 przez Olga
Witam was po weekendzie :laugh:

Ja ledwo do domu doszłam,coraz gorzej mi się chodzi,a tyle razy się podknęłam,że się sama wystraszyłam,że nastepnym razem wywinę orła :angry:
Złożyłam papiery na komisję,teraz mam czekać na telefon na kiedy termin i po drodze kupiłam farbę,więc albo dzisiaj,albo jutro mężuś mi wymaluje ten jeden pokoik.Bardzo się cieszę :laugh: :laugh: :laugh:
Olgusia dostała leków,ale nic innego,co już jej od piątku podawałam,więc nie potrzebnie szłam do pediatry.Po tylu latach to już człowiek jest jak lekarz,sam wie,co mniej więcej dziecku dolega ;)

chłopek suwczek rewelacja :lol: :lol: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382339 przez mloda_mamuska
hej Dziewczyny,

my juz pod ogladaniu mieszkania. było tak okropne,ze nawet złotówki bym za nie nie dała za miesiąc.Taki syf.tona brudu wszędzie. pełno sierści jakiegoś zwierzaka,jechalo potem i bąkami,zawalone śmieciami,mega ciasne....a jak otworzył nam drzwi do sypialni to wybuchłam śmiechem i uciekłam stamtąd...Miśkowi głupio się zrobiło,a ten facet-podobno nie wiedzial o co chodzi.hahahaahahhaha ale nie mogłam się powstrzymać od śmiechu. jak nam powiedział,ze to sypialnia..ja myślałam,że to jakiś schowek na coś........ tam dwie osoby ledwo by weszły i juz nie mozna sie ruszyc DOSŁOWNIE...!!!!! wyglądało jak skrytka jakaś ... żadne łóżko by sie tam nie zmieściło.nawet Oliwierka......no katastrofa.....a właściciel przyjechał najnowszym audi....a chata aż wstyd !!!!

ten domek ktory Wam pokazywałam juz nieaktualny :( Ale umówiliśmy się na 2 inne. i czekamy na telefon odnośnie jeszcze jednego,mają nas umówić. mam nadzieje,ze w końcu coś będzie ładnego........

a brzuszek chyba faktycznie nisko mam,bo tak mi się super oddycha..... ostatnio jeszcze ledwo oddychałam... chwilami czułam,że nie mogę złapać powietrza i tak ciężko mi sie nabierało powietrza a teraz rewelka . ;)

bidolku
a Ty sie juz oszczedzaj ! Wy macie domek??:)
chlopek no ciekawe czy suwaczek nie kłami i dziś rodzinka sie powiększy :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #382348 przez Kamyczka
MM-szkoda,ze tak wyszło z tym domkiem :( to szukacie dalej?Ludzie to wstydu nie mają,że pokazują takie domy/mieszkania :ohmy:
Olga-uważaj na siebie.

12 lata 6 miesiąc temu #382350 przez chłopek
mm chciała bym zeby to była prawda z tym suwaczkiem

12 lata 6 miesiąc temu #382355 przez Kamyczka
chłopek napisał:

mm chciała bym zeby to była prawda z tym suwaczkiem

Dasz radę-to końcówka!!!!! :kiss: trzymam kciuki

12 lata 6 miesiąc temu #382356 przez Daria23
Chłopek mi sie wydaję że gdybyś mnie posłuchała to mały by już wyszedł:)mówie ci wybierz imię i zaraz pojedziesz na porodówkę:):):)
Mi właśnie przyszły prześcieradełka do wózka więc zaraz robie pranko:):)
Dziewczyny kupujecie dla waszych maluszków takie np krótkie spodenki albo ogrodniczki typowo na lato??myslicie ze nasze bomble to jeszcze wynoszą??

12 lata 6 miesiąc temu #382359 przez Daria23
Kamyczka piękny suwaczek:):):)

12 lata 6 miesiąc temu #382361 przez martadam23
chlopekbo nie rozumiem ze jak ???
ja zgagi nie maialam przez cala ciaze nie wiem co to zgaga :P :D a brzuszek faktycznie nisko oj bardzo nisko... lekarz mowil na usg ze widzi ze jest mocny ucisk na dole ;/
bo jest ...:D
chłopek napisał:

a miałam napisac co do opadniętego brzuszka, mówią ze jak sie zgagi nie ma to opadł, mojej kolezance opadł a miała zgagę do końca

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382364 przez martadam23
ja się chyba rozpuszczam !!!! masakra jakaś za oknem 30 w cieniu jak nic !!!

a załatwilam juz dzisiaj fryzjera na ślub :D i kwiatki :D i kraca z przeróbka :D
boziu jaka ja szczesliwa (mimo tego upalu ;P)
a to kilka dni jeszcze hihi

chlopek weź już jedz na SP !!! rozsyp się w końcu :D

Kmayczek a jak u ciebie ???

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka