BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381920 przez Olga
Kuchnia w droższym wypasiona,ale w tym domku też jest super.Ja bym wolała kupić ten sprzęt i mieszkać w domku,jeżeli ma takie standardy jak na foto :) a różnica jednak jest spora,za to możecie uzbierać na sprzęt :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #381924 przez mloda_mamuska
Olga właśnie będziemy dzwonić o ten domek pierwszy jutro.bo to z agencji jest.a w weekendy nie pracują.

No i za papiery trzeba płacić. czyli za złożenie papierów,żeby sprawdzili czy nie jestesmy dłużnikami czy nadajemy się ,żeby mieszkac tam itp. i to jest bezzwrotne. Jesli dostaniemy odmowną decyzję to kasy nie zwracają.w tym droższym te apiery ksoztują 120 a w tym tanszym 300funtów. masakra. szukalismy jakiegoś mieszkania bez agencji,zeby nie placic za te papiery,ale nie ma nic ciekawego.
zżerają ile można z ludzi.

12 lata 6 miesiąc temu #381928 przez Olga
No to faktycznie,trochę to wszystko kosztuje,zresztą nigdzie nie jest tanio.My wynajmujemy mieszkanie od mojego męża mamy,tzn.od jej drugiego niby męża i im nawet musimy płacić za wynajem,oczywiście oprócz czynszu,bo to swoja drogą.Moja mama by nigdy od nas złotówki nie wzięła,a tu matka od własnego syna bierze.Na szczęście to tylko przejściowe,bo będę miała mieszkanie po swojej ciotce która ma prawie 90 lat,ale to w przyszłości,jak na razie musimy płacić.

A wy musicie się pospieszyć,bo dużo czasu wam nie zostało.Później z malym będzie ciężko :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu #381930 przez saiko
Hejka,

nadrabiam wczorajszy dzien i dzisiejszy:

- Daners -super brzuszek i śliczna bluzka <3

- Mpearl - podejśie Kościoła do wielu kwestii jest co najmniej dziwne. No i gratuluję sesji :D

- MM - masakryczne zasady w UK panuja jezeli chodzi o wynajem

mnie kłuje w podbrzuszu, ale to najprawdopodobniej przez to zatwardzenie :( zeżarłam wczoraj prawie cała paczkę śliwek i nic :(
w nocy strasznie lało, więc się nei wyspałam
szkoda, ze nie wygraliśmy, ale mecz był dobry :)

a mały sie dziś niewiarygodnie rozpycha ;)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381931 przez mloda_mamuska
Olga my mamy mieszkanie w polsce, Męża rodzice budowali swój zakład-piekarnie i na górze wybudowali 2 mieszkania i jedno jest Miśka,ale nie jest wykończone-jest w stanie surowym. I chcemy tutaj trochę odłożyć,żeby te Nasze wykończyć.

a ze wynajem kosztuje to niestety wiem.ale najgorszee są początki kaucja itp.
Siostra w trójmieście studio wynajmowała,co prawda spore,ale studio,czyli kuchnia plus dży salon i salon był podzielony taką ścianką i za scianką była sypialnia. nie bylo osobnego pokoju na sypialnie.a placila 2 tysiące . i kaucja tez duza byla niestety.

saiko a activie może spróbuj ;))

12 lata 6 miesiąc temu #381938 przez chłopek
hej ja dalej dwupak byl na spacerze z rodzicami, i ksawciem bo maz chory :(

12 lata 6 miesiąc temu #381939 przez mloda_mamuska
chlopek a skurczy żadnych ?

12 lata 6 miesiąc temu #381942 przez Olga
saiko a próbowałaś pić ocet jablkowy z miodem na szklankę wody na czczo-mi pomoglo i na szczęście nie wrócilo,ale w grudniu pamietam jak cierpiałam pare dni,albo ten syrop co kiedyś pisałam,można w ciąży go pić :)

12 lata 6 miesiąc temu #381944 przez mloda_mamuska
aa mi sie przypomniało,że kiedys piłam codziennie rano szklankę wody z połową wyciśniętej cytryny . i zaraz po ty szłam do wc. wiec chyb pomagalo.

12 lata 6 miesiąc temu #381947 przez maksiu
Hejka mamusie MM kochana oba sa ladne ale ja bym chyba wziela ten domek jednak
Olga wiem cos o tym ale powiem ci szczerze ze kumpela z mojego forum miala tez ten krazek zalozony i tez sie bala a co do czego to i tak urodzila po terminie

Unas pogoda duszno jak niewiem ja sobie zrobilam kanapke ale moje sloneczki mi polowe zabralo jutro jade z nim do lekarza bo nozke stawia nam do srodka i troche sie denerwuje wole sprawdzic, a popoludnu musze jechac po wypis i do ubezpieczalni sprobowac zlozyc, i moze zobacze w plusie jakie maja telefony to moze sobie kupie jakis:)

12 lata 6 miesiąc temu #381948 przez mloda_mamuska
maksiu dzieki za opinię ;))

wiecie co mam dosyć tej anglii pogota tu jest tak o du..py ze szok. ciągle wieje i pada deszcz. raz na dwa tygodnie poświeci słońce i dalej leje.....

12 lata 6 miesiąc temu #381950 przez maksiu
MM powiem ci szczerze ze po tygodniu w tkich upalach jakie my mamy to bys chciala deszcz ja bym sie z oba chetnie zamienila na taka pogode jak u ciebie

12 lata 6 miesiąc temu #381954 przez mloda_mamuska
maksiu mi szkoda,ze zadnego zdjęcia na zewnątrz nie mogę sobie zrobić -by uwiecznić ciążę,bo wiecznie piździ.......ze tak brzydko napiszę..

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381955 przez maksiu
no ale w domku mozesz zrobic:) mnie strasznie kregoslup boli okropienstwo. mialam cos wam jeszcze napisac i zapomnialam kurde a przed chwila pamietalam,

W sumie to sie zastanawiam czy male bara bara z m by mi nie zaszkodzilo jak myslicie?? z tego wszystkiego zapomnialam spytac dr a dzis mam ochotke na niego i tak sobie mysle czy sie nioc nie stanie :laugh: :laugh: ;) ;)

12 lata 6 miesiąc temu #381965 przez mloda_mamuska
maksiu ja sie kocham z Miśkiem . tylko nie za ostro,bo wtedy trochę krocze boli. bo teraz się ono trochę zmienia...-krocze. jest takie napuchnięte itp. ale jesli nie ma zagrożonej ciąży to chyba można.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka