BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381966 przez anszka
Witam się weekendowo :)
M_M - wybrałabym domek :) niestety, w Polsce przy zakupie mieszkania (często i przy wynajmie) nie ma opcji bez biura nieruchomości, a prowizję za pośrednictwo biorą sobie niemałą :(
Saiko - u mnie było tak, że w pewnym momencie żadne domowe sposoby nie skutkowały i pomógł jedynie czopek glicerolowy, może spróbuj, bo po co masz cierpieć.
Maksiu - a ja wolę jak jest gorąco niż jak pada :) nie jestem lekarzem, więc się w tej kwestii nie wypowiem ;)
Mpearl - szerokiej drogi, gratuluję sesji :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #381968 przez maksiu
heeh moze tak troszke sprubujemy:) aleniewiem sama kurde blade pokaze wam cos az sie na sotatnim odcinku wzrszylam
dziecko.onet.pl/37-tydzien-ciazy,37,kale...iesiaczki=2011-10-08

12 lata 6 miesiąc temu #381980 przez Kamyczka
Maksiu piękny suwaczek :kiss:
MM ja wybrałabym domek :)
Bidol,gdzie jesteś?
Olga jak się czujesz?

12 lata 6 miesiąc temu #382000 przez maksiu
Kochane ja uciekam zycze wam udanej nocki lece sie umyc zjesc i polozyc bo kregosl;up mnie nawala jak niewiem
A WIEC ZYCZE STOSUNKOWO UDANEJ NOCKI :blink: :blink: CHLOPEK TOBIE TO ROZWIAZANEJ NOCKI W KINCU:):) A RESZCIE IW G WSZYSTKIM SPOKOJNEJ I BEZBOLWEJ NOCKI

12 lata 6 miesiąc temu #382004 przez mloda_mamuska
dobranoc maksiu mam nadzieje,ze ból przejdzie.
ja zaraz bede obiadzik jadła.

:)

12 lata 6 miesiąc temu #382019 przez chłopek
hej nie mialam jak wejsc, u mnie brak skurczy i wogóle jakich kolwiek objaw porodu,

12 lata 6 miesiąc temu #382053 przez Olga
kamyczka dzisiaj dobrze,ale prawie cały dzień leżę,to chyba była przestroga dla mnie ha ha :)

Oglądam meczyk,bo teraz to już nic ciekawego w tv się nie znajdzie :( Winogronka się najadłam :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu #382081 przez chłopek
ja właśnie sobie herbatke piję, zaraz ide sie myć i spać.
jutro moze pomaluje piaskownicę:)

12 lata 6 miesiąc temu #382088 przez Olga
Ja jutro z Olgusią chyba do lekarza pójdę,niech ją osłucha,bo temperaturę od piątku ma i teraz na brzuch narzeka,a i tak będę w szpitalu złożyć dokumenty na komisję,to co mi szkodzi.Teraz w szkole to i tak już prawie nic nie robą :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu #382108 przez chłopek
u mnie mąż chory mam nadzije że nas nie zarazi

12 lata 6 miesiąc temu #382116 przez bidol
Hej dziewczyny - Przepraszam bardzo że się nie odzywałam, ale zarobiona jestem po pachy :silly: Remont klatki zakończony :lol: ale bałagan był przy tym straszny ;) Więc cały wczorajszy dzień sprzątałam- tak na glanc - przed przybyciem Kamilki :) wszystki meble pomyte, za meblami też, podłogi i część okien :) została mi jeszcze kuchnia- tak naglanc- czyli pewnie na kolanach :silly: i jedna łazienka, bo jedna już się błyszczy :laugh: - za kilka dnizapraszam na test białej rękawiczki :laugh:

Kamyczka - jestem - kochana :kiss:

Olga - dziękuję - jestem strasznie szczęśliwa że to malowanie mam już za sobą :laugh: na przyszły rok zostaje nasza sypialnia i pokój Sebka :laugh: a u dziewczyn w pokoju malowaliście?? Co do samopoczucia - to właśnie te ostatnie tygodnie są tragiczne.

Daners- wyglądasz ślicznie :kiss: :kiss: :kiss: a brzuś taki słodki - idealny wprost i chyba faktycznie wcale nie duży :cheer: i szczuplutka jesteś - też chcę takie chude nogi B)

Mpearl - z tym prawem kościelnym - to fakt - jakaś masakra :( OOO - ale średnia - taką to ja w podstawówce chyba miałam :silly:

Ania
- gratuluję zdolnych synów- takie dzieci to skarby :cheer:

M_M
- kochana - współczuję kłopotów z mieszkankiem - domki są super - podobają mi się :) a rozkład?? pewnie w każdym są te mega schody i wąska klatka??

Maksiu
- Ty zwierzaku :silly:

Anszka- jak wekend??

My dziś byliśmy w ZOO :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #382118 przez chłopek
bidol to moze ja wpadne do ciebie sprzatać, moze mnie cos wezmie wkoncu

12 lata 6 miesiąc temu #382120 przez mloda_mamuska
bidol w koncu jesteś !! :)

w tych dwoch domkach akura nie jest tak źle. bo u znajomych,ktorzy tutaj mieszkają niedaleko mozna klaustrofobii sie nabawić.. tak tam wąsko właśnie i tak jak piszesz mea wąskie schody,a maja dwa wielkie psy...ostatnio jak wchodziłam po schodach na piętro do wc (bo toaleta jest tylko na górze :huh: ) to ich wielki pies biegł na dół i prawie mnie staranował...masakra. nie moglabym w takim domku mieszkać..

jak tam w zoo ? Sebek zachwycony? :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382121 przez Olga
bidol pokój dziewczyn jeszcze nie,bo tam potrzeba tyle farby,a kasy brak.Teraz jak ja nie pracuję,to jest naprawdę cięzko,ale jutro właśnie jak bedę wracała z szpitala,to kupię 2,5l żółtej na taki mały pokój,bo ten musimy w tym tyg.pomalować i musimy zawieźc dywan do czyszczenia,bo ja go prała już nie będę :)

12 lata 6 miesiąc temu #382125 przez bidol
chłopek napisał:

bidol to moze ja wpadne do ciebie sprzatać, moze mnie cos wezmie wkoncu

Chłopek
- zapraszam - jak by się tak uprzeć - to jeszcz balkony do mycia :laugh: 4 sztuki :laugh: i ogródek do oplewienia :laugh:
ale wisz co ja w sobotę się tak utyrałam i ani jednego skurcza nie miałam ;)

M_M - aaa to super - bo mnie przerażają te ich schody do nieba ;) a domki supe - może akurat któryś z nich :laugh:

W ZOO - super, ale taki skwar - jakieś 35 stopni - tragedia - ja spłynełam ;) ale warto było :laugh:

Olga- aaa - Ja byłam pewna że w tym roku nie damy rady - a tu jednak :laugh: jestem już spokojna i mogę rodzić :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka