BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu #381467 przez mpearl
daners brzusio cudny:) i wysoko go masz jeszcze :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381470 przez Majowka
Czesc dziewczyny,

Ja juz ON :)

Wczoraj w nocy urodzil sie synek mojej kolezanki :) Malutki, okolo 2800kg, nie wiem dokladnie w ktorym byla tyg, wiem ze porod wywolywany, ale czy cesarka czy naturalnie nie wiem...czekamy na wiesci :laugh:

Daners, piekny brzusio :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #381472 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Czesc dziewczyny,

Ja juz ON :)

Wczoraj w nocy urodzil sie synek mojej kolezanki :) Malutki, okolo 2800kg, nie wiem dokladnie w ktorym byla tyg, wiem ze porod wywolywany, ale czy cesarka czy naturalnie nie wiem...czekamy na wiesci :laugh:

Daners, piekny brzusio :kiss: :kiss: :kiss:

Majówka,ja też się urodziłam z taką wagą i w terminie :) i zobacz jaka wyrosłam :lol:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381473 przez Majowka
Hehehe, faktycznie Kamyczka :laugh: waga o niczym nie swiadczy, choc z tego co wiem, to ona miala termin na lipiec, wiec na pewno duzo wczesniej rodzila. Miała duze problemy w ciazy. Prawie cala ciaze przelezala i zyla w ciaglym stresie o malego :(
No ale juz po wszystkim! :)

12 lata 6 miesiąc temu #381475 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Hehehe, faktycznie Kamyczka :laugh: waga o niczym nie swiadczy, choc z tego co wiem, to ona miala termin na lipiec, wiec na pewno duzo wczesniej rodzila. Miała duze problemy w ciazy. Prawie cala ciaze przelezala i zyla w ciaglym stresie o malego :(
No ale juz po wszystkim! :)

O too tak jak ja :( ale dobrze,ze dzidzia i mama zdrowi :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #381477 przez Majowka
Nie, nie tak jak Ty...bez porownania...miala infekcje moczu, bardzo grozna dla plodu od 20tyg, jakies wypadajace dyski, ogolnie problemy z kregoslupem i jeszcze cos, nawet nie pamietam.
A u ciebie tylko cukrzyca i standardowy prawie nacisk na szyjke, wiec bez porownania. Na pewno donosisz do konca! :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #381479 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Nie, nie tak jak Ty...bez porownania...miala infekcje moczu, bardzo grozna dla plodu od 20tyg, jakies wypadajace dyski, ogolnie problemy z kregoslupem i jeszcze cos, nawet nie pamietam.
A u ciebie tylko cukrzyca i standardowy prawie nacisk na szyjke, wiec bez porownania. Na pewno donosisz do konca! :kiss:

O to rzeczywiście,ale grunt,ze dobrze się skonczyło :kiss: ja to juz się nie mogę doczekać tego lipca :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #381480 przez Majowka
Juz tak malo brakuje!!! :)
Ale bede Wam zazdroscic dzidziusiow....ja musze czekac na sierpien :laugh:

12 lata 6 miesiąc temu #381481 przez Kamyczka
Majowka napisał:

Juz tak malo brakuje!!! :)
Ale bede Wam zazdroscic dzidziusiow....ja musze czekac na sierpien :laugh:

Wiem kochana,ale wiesz-na końcówce to mi się nawet czas bardziej dłuży i od tego leżenia :blink:
ale na szczęscie chociaż ubranka mam poprane poprasowane i gotowe,a za tydzień lub dwa ogarnę łożeczko i torbę

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381485 przez Olga
mpearl napisał:

dzień dobry i ja:)
noc okropna bo hania ma gorączkę od wieczora więc taki bardziej czuwanie niz spanie było...
Co do spowiedzi to ja jestem po rozwodzie i mam nowego męża i nawet nie podchodze do spowiedzi bo rozgrzeszenia nie dostanę, nawet na chrzcinach hani tylko chrezstni szli do komuni a my nie bo w grzechu żyjemy... i to jest tak że można zdradzac współmałżonka, miec dzieci z kimś innym ale póki żyjesz w związku kościelnym, to rozgrzeszenie dostaniesz, a jak, tak jak ja, rozwiodlam się, wzięłam nowy ślub i mamy nowe dziecko w tym związku to zyjemy w grzechu. Bezsens!

Witam was dziewczynki.

To ja mam podobnie,tyle,że nie zamierzam brać ślubu,bo i tak mi to nic nie zmieni-no może kiedyś,ale chyba nie :) Do komuni też nie podchdzimy,a iść do spowiedzi i zataić,że mieszkam z facetem tylko po to,żeby ludzie widzieli,że idę do komuni,to dla mnie bez sensu.Nie powiem,że mi trochę tego brakuje i widzę duzo takich par,w podobnej sytuacji,które regularnie co niedziela idą do komuni.ale dla mnie to jest spowiedź świętokracka,więc wolę w ogóle nie podchodzić.Czekają nas chrzciny i z tym problemu nie będzie,ale rozgrzeszenia nie dostaniemy,no chyba,że bym powiedziała,że tatuś tylko dochodzi do nas,a nie mieszka z nami ha ha :laugh: Wiem,że każdy podchodzi do tego indywidualnie,ja mam takie zdanie,że nie będę chodziła do spowiedzi i kłamała bo po co :ohmy:

Moja Olga też chora,temperaturę ma i coś ja juz bierze,to pewnie przez to przemoczenie wtedy w deszcz :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 6 miesiąc temu #381491 przez daners
aaaa ja sobie wróciłam ze spacerku ale u nas hooot sie robi :)

Kupiłam sobie maske na włosy wiec teraz kisze w turbanie moze nawilży mi kudły ;]

Kamyczka a meczyk jejciu jeszcze pól dnia ;p

dziekuje za wszelkie mile slowa odnosnie my brzucha ;];];]

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381492 przez Kamyczka
daners napisał:

aaaa ja sobie wróciłam ze spacerku ale u nas hooot sie robi :)

Kupiłam sobie maske na włosy wiec teraz kisze w turbanie moze nawilży mi kudły ;]

Kamyczka a meczyk jejciu jeszcze pól dnia ;p

dziekuje za wszelkie mile slowa odnosnie my brzucha ;];];]

Wiem wiem-alee już kibicuję! :lol:
a jaką kupiłaś maskę?

12 lata 6 miesiąc temu #381494 przez martadam23
widze ze rozmowa o spowiedziach i chrzcinach nadal aktualna;/
no niestety w KK i w KKK jest jasno powiedziane że osoby bedace w zwiazku niesakramentalnym żyją w grzechu ...

w Polsce coraz wiecej jest takich par istnieją różne grupy przy parafiach gdzie można się spotkac i porozmawiać o tym czego sie doświadcza żyjąc w związku niesakramentalnym o swoich odczuciach przeżywanych na mszy jak i o tym jak zyjemy na codzien i jakie jest nasze podejscie do kosciola w takiej sytuacji...

wiekszość ludzi kosciol i ksiedza w tym wypadku traktuje jak istny tetr ;/ a czasem wrecz czuja sie jak w teatrze bo nie potrzafia przezyc Mszy św.
kosciol=tak
ksieza=nie
spowiedzi=nie=zycie w grzechu

bledne kolo gdzie tak na prawde wyjsciem jest albo pożucić partnera i zyc samotnie albo zyc tak jak sie zyje,,,
bledne kolo bo KK nic z tym nie potrafi zrobic i traktuje normalnie zyjacych ludzi jak najwiekszych grzesznikow;/

zycie

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 6 miesiąc temu #381496 przez daners
Kamyczka moze zaczne od tego,że nie kupuje patrzac na firme tylko na skład jaki im towarzyszy :D maska firmy bingo cos z mlecznymi proteinami -zob.jak sie sprawdzi :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 6 miesiąc temu #381497 przez martadam23
CZY WAS TEZ TAK GŁOWA BOLI ???? :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka