- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mpearl
- Wylogowany
- gaworzenie
- do 3 razy sztuka :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Ja juz ON
Wczoraj w nocy urodzil sie synek mojej kolezanki Malutki, okolo 2800kg, nie wiem dokladnie w ktorym byla tyg, wiem ze porod wywolywany, ale czy cesarka czy naturalnie nie wiem...czekamy na wiesci
Daners, piekny brzusio
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Majówka,ja też się urodziłam z taką wagą i w terminie i zobacz jaka wyrosłamCzesc dziewczyny,
Ja juz ON
Wczoraj w nocy urodzil sie synek mojej kolezanki Malutki, okolo 2800kg, nie wiem dokladnie w ktorym byla tyg, wiem ze porod wywolywany, ale czy cesarka czy naturalnie nie wiem...czekamy na wiesci
Daners, piekny brzusio
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
No ale juz po wszystkim!
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O too tak jak ja ale dobrze,ze dzidzia i mama zdrowiHehehe, faktycznie Kamyczka waga o niczym nie swiadczy, choc z tego co wiem, to ona miala termin na lipiec, wiec na pewno duzo wczesniej rodzila. Miała duze problemy w ciazy. Prawie cala ciaze przelezala i zyla w ciaglym stresie o malego
No ale juz po wszystkim!
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
A u ciebie tylko cukrzyca i standardowy prawie nacisk na szyjke, wiec bez porownania. Na pewno donosisz do konca!
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O to rzeczywiście,ale grunt,ze dobrze się skonczyło ja to juz się nie mogę doczekać tego lipcaNie, nie tak jak Ty...bez porownania...miala infekcje moczu, bardzo grozna dla plodu od 20tyg, jakies wypadajace dyski, ogolnie problemy z kregoslupem i jeszcze cos, nawet nie pamietam.
A u ciebie tylko cukrzyca i standardowy prawie nacisk na szyjke, wiec bez porownania. Na pewno donosisz do konca!
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiem kochana,ale wiesz-na końcówce to mi się nawet czas bardziej dłuży i od tego leżeniaJuz tak malo brakuje!!!
Ale bede Wam zazdroscic dzidziusiow....ja musze czekac na sierpien
ale na szczęscie chociaż ubranka mam poprane poprasowane i gotowe,a za tydzień lub dwa ogarnę łożeczko i torbę
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
dzień dobry i ja:)
noc okropna bo hania ma gorączkę od wieczora więc taki bardziej czuwanie niz spanie było...
Co do spowiedzi to ja jestem po rozwodzie i mam nowego męża i nawet nie podchodze do spowiedzi bo rozgrzeszenia nie dostanę, nawet na chrzcinach hani tylko chrezstni szli do komuni a my nie bo w grzechu żyjemy... i to jest tak że można zdradzac współmałżonka, miec dzieci z kimś innym ale póki żyjesz w związku kościelnym, to rozgrzeszenie dostaniesz, a jak, tak jak ja, rozwiodlam się, wzięłam nowy ślub i mamy nowe dziecko w tym związku to zyjemy w grzechu. Bezsens!
Witam was dziewczynki.
To ja mam podobnie,tyle,że nie zamierzam brać ślubu,bo i tak mi to nic nie zmieni-no może kiedyś,ale chyba nie Do komuni też nie podchdzimy,a iść do spowiedzi i zataić,że mieszkam z facetem tylko po to,żeby ludzie widzieli,że idę do komuni,to dla mnie bez sensu.Nie powiem,że mi trochę tego brakuje i widzę duzo takich par,w podobnej sytuacji,które regularnie co niedziela idą do komuni.ale dla mnie to jest spowiedź świętokracka,więc wolę w ogóle nie podchodzić.Czekają nas chrzciny i z tym problemu nie będzie,ale rozgrzeszenia nie dostaniemy,no chyba,że bym powiedziała,że tatuś tylko dochodzi do nas,a nie mieszka z nami ha ha Wiem,że każdy podchodzi do tego indywidualnie,ja mam takie zdanie,że nie będę chodziła do spowiedzi i kłamała bo po co
Moja Olga też chora,temperaturę ma i coś ja juz bierze,to pewnie przez to przemoczenie wtedy w deszcz
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupiłam sobie maske na włosy wiec teraz kisze w turbanie moze nawilży mi kudły ;]
Kamyczka a meczyk jejciu jeszcze pól dnia ;p
dziekuje za wszelkie mile slowa odnosnie my brzucha ;];];]
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiem wiem-alee już kibicuję!aaaa ja sobie wróciłam ze spacerku ale u nas hooot sie robi
Kupiłam sobie maske na włosy wiec teraz kisze w turbanie moze nawilży mi kudły ;]
Kamyczka a meczyk jejciu jeszcze pól dnia ;p
dziekuje za wszelkie mile slowa odnosnie my brzucha ;];];]
a jaką kupiłaś maskę?
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
no niestety w KK i w KKK jest jasno powiedziane że osoby bedace w zwiazku niesakramentalnym żyją w grzechu ...
w Polsce coraz wiecej jest takich par istnieją różne grupy przy parafiach gdzie można się spotkac i porozmawiać o tym czego sie doświadcza żyjąc w związku niesakramentalnym o swoich odczuciach przeżywanych na mszy jak i o tym jak zyjemy na codzien i jakie jest nasze podejscie do kosciola w takiej sytuacji...
wiekszość ludzi kosciol i ksiedza w tym wypadku traktuje jak istny tetr ;/ a czasem wrecz czuja sie jak w teatrze bo nie potrzafia przezyc Mszy św.
kosciol=tak
ksieza=nie
spowiedzi=nie=zycie w grzechu
bledne kolo gdzie tak na prawde wyjsciem jest albo pożucić partnera i zyc samotnie albo zyc tak jak sie zyje,,,
bledne kolo bo KK nic z tym nie potrafi zrobic i traktuje normalnie zyjacych ludzi jak najwiekszych grzesznikow;/
zycie
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630