BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381158 przez mloda_mamuska
chłopek tak ,oczywiście;) Nie wyobraża sobie,że mogłoby Go ze mną nie być w takiej chwili. no i chce pępowinę przeciąć ;)

chlopek [file/] mnie ostatnio tak w pachwinach skurcze łapały. dziwne to było .

bidolku
mąż właśnie robi naleśniczki :lol: chyba nie są lekkostrawne? ale bez oleju smażone... jakis plus zawsze;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #381161 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

bidolku mąż właśnie robi naleśniczki :lol: chyba nie są lekkostrawne? ale bez oleju smażone... jakis plus zawsze;)

MM skoro mi cukier nie skakał po nalesnikach,a zjadłam na raz 5 i to nie małych,to raczej nie zaszkodzą :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #381168 przez anszka
Kamyczka - 5? nie wierzę :)
Daria - milutko, że wózeczek się podoba
Bidol - nie wiem, co się dzieje, ale wczoraj wciągnęłam kaszkę mannę z truskawkami. Pierwszy raz od ponad 15 lat.
M_M -naleśniki rządzą :)

12 lata 6 miesiąc temu #381172 przez Kamyczka
anszka napisał:

Kamyczka - 5? nie wierzę :)

Anszka -5 na obiad i 2 na kolację :)

12 lata 6 miesiąc temu #381182 przez Kamyczka

12 lata 6 miesiąc temu #381188 przez Anna77

Kamyczka napisał:
Anszka -5 na obiad i 2 na kolację :)

Oj naleśników to ja też mogę dużo zjeść teraz :)

A teraz wcinam ryż ze startym jabłuszkiem, odrobiną cukru i cynamonu polane rozpuszczonym masełkiem - pyyyycha. Jak skończę to chyba do jutra już nic nie wcisnę :P

Bidol drzwi pomyte ;)

12 lata 6 miesiąc temu #381189 przez anszka
Kamyczka napisał:

euro2012.onet.pl/wiadomosci/przemyslaw-t...5161732,artykul.html

Tak myślałam.

Nie podejrzewałabym, że z Was takie łasuchy naleśnikowe :) Ja jem zazwyczaj dwa, ale mogę jeść codziennie :)

12 lata 6 miesiąc temu #381192 przez saiko
no nie, dziewczynu,

jak nie truskawki ze smietana to nalesniki, ryz z jabłkami i kaszki manne ;P

ja tez ostatnio jadłam kaszkę mannę - pierwszy raz od uuu ... 20 lat chyba :P bo robilam porządek w szafce teściowej i znalazłam :D

na obiadek mialam rybke i cukinie na parze+ryż :D

zaraz druga kawka

12 lata 6 miesiąc temu #381197 przez Anna77
A ja się zbieram po Małego do przedszkola, ale strasznie nie chce mi się ruszać. No ale co zrobić.

12 lata 6 miesiąc temu #381218 przez daners
Kamyczka dobre to bylo hahaha
suchary dla starego..... "konia" hahahaha ;p sie usmiełam

Bidol mój też sie mnie boi jesli chodzi o "te sprawy" :):):) jakos nie podnieca go widok ciężarnej - mnie tez niezbyt-widzac sibie w lustrze ;P

Anszka dieta męża? w czasie Euro :) ciekawe który by wytrzymał haha.Moj poległ ale chyba dzis ten wirus dał mu do myslenia bo bidulek stwierdził że jest jzu obtłuszczony tymi niezdrowymi przekąskami :):)

bylam sobie na spacerku bo moj spi :) kupilam sobie lakier do pazurków i torebke uf i Pani stwierdzila że ładnie wygl. w ciazy haha (chyba niechciala mnie dolowac) :):) i az bylam w szoku ona przytyla 40 kg w ciazy jejciu a teraz taka lacha :D

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 6 miesiąc temu #381222 przez Kamyczka
daners napisał:

Kamyczka dobre to bylo hahaha
suchary dla starego..... "konia" hahahaha ;p sie usmiełam

Anszka dieta męża? w czasie Euro :) ciekawe który by wytrzymał haha.Moj poległ ale chyba dzis ten wirus dał mu do myslenia bo bidulek stwierdził że jest jzu obtłuszczony tymi niezdrowymi przekąskami :):)

bylam sobie na spacerku bo moj spi :) kupilam sobie lakier do pazurków i torebke uf i Pani stwierdzila że ładnie wygl. w ciazy haha (chyba niechciala mnie dolowac) :):) i az bylam w szoku ona przytyla 40 kg w ciazy jejciu a teraz taka lacha :D

Daners-mam nadzieję,że się nie obraziłaś za tego "starego" :blink: mój tez nie ma diety na euro,bo podżera ciągle coś :lol: i dzięki niemu ja :ohmy: mi tez ostatnio babka powiedziała,że ładnie wyglądam i była w szoku,że za miesiąc rodzę :blink:

12 lata 6 miesiąc temu #381238 przez daners
Kamyczka ja sie tak szybko nie obrazam :) Czasami używam tego zwrotu do mojego wiec luuz :)

no u mnie tez sie dziwiła i nawwet pow. ze niemam duzego brzucha a przed wyjsciem stwierdzilam że mam juz byyyczy :) wiec chyba kazdy to inaczej widzi:)

na meczyk czekasz

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 6 miesiąc temu #381239 przez maksiu
Hejka mamusie na poczatku dziekuje slicznie ze tak sie martwicie milo tak jest czytac ze ktos sie martwi o mnie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

A teraz co bylo ze mna!!

W srode pojechalam jednak bo sie balam ze jesli to wody to moze maly sie udusic wiec nie ryzykowalam na IP znalazlam sie cos kolo 22.30(byla ta wredna polozna)ale byla tez druga taka mila , zbadali ale usg nic nie robili no coz, polozna mnie zbadala i sie mnie pyta co i jak wiec mowie ze jak sie zalatwilam (siusiu)to jeszcze mi cos lecialo i dlatego przyjechalam a po zatym od poniedzialku mialam biegunke tzn w poniedzialeek i wtorek rano potem juz nie(a ta wredna polozna wczoraj stwierdzila ze ja nic takiego nie mowilam jej na przyjeciu)Ok godziny 23 .30 polozyli mnie na sale i podlaczyli ktg nie spalam cala noc , o 3 wnocy znou mi cos zlecialo no ale jak przyszla polozna to stwierdzila ze to byl czop bezbarwny i ze nie potrzebnie przyjechalam, a ja jej tlumacze ze zmalym mialam z krwia anie czysty aona ze kazda ciaza jest inna no i tu miala racje,rano podlaczyla mi ktg bo mialam lekkie skurcze i bolal mnie ol brzucha ale ktg wykazalo za slabe skurcze.Krotkio przed obchodem bylam dwa rqazy na wc ze stolcem i jak przyszedl lekarz to sie pytal wiec mu powiedzialam no i byl marsz na izolatke:( ale coz, potem podlaczyli mi jeszcze juz na izolatce kroplowki i ktg ktore znowu nic nie wykazalo, w koncu na dyzor przyszla moja dr i juz wiedzialam co i jak okazalo sie ze4 na przyjeciu mialam Palec luzny rozwarcia no coz szyjka i tak dluga, przelezalam caly czwartek na izolatce a dzis po wizycie ordynator sie pyta co i jak ja ze jest ok stolca nie bylo i czuje sie nawet dobrze wiec decyzja wyjscie do domu i za tydzien kontrola ui swojej dr.Zalecenia lekarza to wiecej lezec owszem moge chodzic ale nie za duzo bo jak bede chodzic uzo to porod moze sie zaczac nawet w kazdej chwili. Z malym siedzial m owszem tak jak pisalam do Bidola ze byl zly bo musial brac wolne i bal sie ze kierownik cos mu moze gadac bo jest kopniety ale nie wrecz przeciwnie zrozumial sytuacje ze ja wyladowalam w szpitalu i jest oki nawet dzis dzwonil do niego bo sie martwil i byl ciekawuy co ze mna i czy m bedzie w pracy w poniedzialek,

Ja lezalam ale ile to mozna chodze poo malu po dworzu ale za duzo nie bo zaraz mnie dol brzucha boli, ponoc glowka jest nisko bo polozna ja lasdnie czula i mowila tez ze gdyby to mi wody odeszly to bym chlustala nimi tak jest nisko

12 lata 6 miesiąc temu #381240 przez Kamyczka
Maksiu to miałaś stresa,teraz się nie przemęczaj kochana :kiss: odpoczywaj to juz mało dni zostało przecież!!!!!!!!
Daners-czekam głównie na męża,bo sama jak pustelnica siedzę :(

12 lata 6 miesiąc temu #381241 przez maksiu
NO wiem moj maz nawet obiadek dzis zrobil:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka