BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 6 miesiąc temu #380888 przez bidol
Daners - to kawał chłopa :laugh: a co u Ciebie? wszystko ok?

M_M - no nie :dry: - wiem że do Maxi Cosi Pebble jest inna baza ;) a przeziębienie nie przechodzi??

Chłopek - dobrze że nie na brzuszek - swoją drogą coś masz z tym przewracaniem ;)

Majóweczka- Wózeczek super-barrrdzo mi się podoba - lubię takie małe i konpatybilne wózeczki - gondolkę mam bardzo podobną ksztautem - wydaje się mała, ale jest spora :) a fotelik mam taki sam - ta wkładka przy główce ma inny kolor :laugh:

|Saiko - mniam - uwielbiam cukinie :laugh:

A ja pod wieczór dostałam takiego powera - że cały dom posprzątałam - no może nie na glanc - ale zawsze :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #380890 przez chłopek
mm. nie jade jak cos bedzie nie tak to od razu pojedziemty moja bratowa wywrocila sie na lodzie u za dwa dni urodzila malej nic nie bylo

12 lata 6 miesiąc temu #380895 przez mloda_mamuska
bidolku nic nie przechodzi.jeszcze gorzej jest. aż mi niedobrze teraz ......
jeszcze mój Misiek jest chory ... tak kaszle,ze prawie wymiotuje :dry:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380906 przez bidol
M_M - oj biedulka jesteś :(

Olga - oglądasz TLC :unsure: :lol:

a to moja klatka - nic specjalnego, ale w porównaniu z tym co było jest super :)

Maksiu napisała że ma 3 kroplówkę i nic nie może jeść - rozmawiała ze Swoją ginką i jak nic nie ulegnie zmianie to jutro powinna wyjść :laugh: gdyby coś jest na gg :)
Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380916 przez Anna77
chłopek kurcze, to oczywiście Twoja decyzja, ale przy upadkach - jak pisała mpearl - najgorsze jest ryzyko odklejenia łożyska, a to oznacza że do dzidziusia niewiele, albo nic nie dochodzi. I chyba niestety nie można tego stwierdzić w domku. Spokojnej nocki i ściskam moooocno :kiss:

Majówka super wózeczek, no kolejna rzecz "do przodu"

MM to lecz się, lecz. Siedź w domku i odpoczywaj. No i pewnie tak tradycyjnie najlepiej - cytryna, czosnek, miód, wit.C

Bidol klatka wygląda fajnie, lubię takie zestawienia. No i poszalałaś z porządkami! No i dobrze że Maksiu ma dobre prognozy.

Maksiu - czekamy na Ciebie jutro :)

A ja powłóczyłam się po jednej z Galerii, oczywiście mimo braku potrzeb, wyszłam z Sephory z jakimś pudrem w pędzlu. Do tego jeszcze jakiś Rossmann, uzupełnienie braków aptecznych, pyszna kawka i do rodziców. Teraz jestem już po kąpieli i leżę w łóżeczku.

Kilka chyba już z Was pisało o jakiś dolegliwościach żołądkowo-jelitowych, że to tak delikatnie ujmę. Czy to czasem nie rozsiewa się przez internet :unsure: Cały dzień mnie czyści. Kupiłam Smectę, jutro dietka lekka no i mam nadzieję że minie.

12 lata 6 miesiąc temu #380919 przez saiko
Anna77 napisał:

Kilka chyba już z Was pisało o jakiś dolegliwościach żołądkowo-jelitowych, że to tak delikatnie ujmę. Czy to czasem nie rozsiewa się przez internet :unsure: Cały dzień mnie czyści. Kupiłam Smectę, jutro dietka lekka no i mam nadzieję że minie.

no ja mam odwrotny problem - zaparcie. Od jutra przestaje brac zelazo, moze pomoze. Dziwne bo jem sporo razowego chleba, sporo wody pije :/

12 lata 6 miesiąc temu #380921 przez Anna77
Saiko kup sobie otręby albo błonnik, albo otręby bogate w błonnik i dosypuj do tego co jesz. Może pomoże, a już na pewno nie zaszkodzi :) No i Activia. Polecam

Zbieram się do spania. Dobranoc Kobitki, do jutra :)

12 lata 6 miesiąc temu #380936 przez daners
hej kobitki co Wy jeszcze spicie :):):):)niemozliwe......

u mnie wreszcie nie pada,moze wyjdzie dzis słonko wiec zaraz zabieram tyłek i lece na miasto :)

Bidol u mnie ok Gin mówi że ciaże przechodze wzorowo :D a Ty jak tam sie czujesz?
Klateczka wyglada świeżo i ładnie naprawde.U mnie to jeszcze daleko do finiszu ;] bo pogoda nam nie sprzyjała... ale moze dzis ruszymy :D

smacznego sniadanka mamusie :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 6 miesiąc temu #380948 przez Anna77
Oj tam od razu śpicie. Nie śpimy. Trzeba było sie ciut pokrzątać, no i teraz mogę leżeć przed kompem. Dzisiaj lekkie śniadanko z białym serkiem, bo muszę coś zrobić z tymi moimi dolegliwościami :blush: Na obiadek to pewnie zrobię sobie ryż z jabłkiem i odrobiną cynamonu (który zresztą uwielbiam, a coś rzadko jem).

Dzisiaj w planie.... leniuchowanie. Zwłaszcza że zdążyłam już przeprać zazdrostki z kuchni i przejechać podłogi odkurzaczem. Wystarczy.

Dzisiaj piękny dzień, bo wreszcie jest słońce :) No i jeszcze mam fajny suwaczek - zaczynam 38 tydzień.

12 lata 6 miesiąc temu #380961 przez saiko
no ja nie spie od ponad godziny, zladlam sniadanko a teraz ide przygotowac rybkę na obiad
potem jeszcze bede robila z teściową kapustkę

fatalna pogoda, szaro, chłodno i w każdej chwili może lunąć deszcz
az sie nic nie chce :(

12 lata 6 miesiąc temu #380970 przez martadam23
Anna77 łasy łady :) gratki!!!

co do Activi- to zykły jogurt !
danon ma zapacić mega wielkie odszkodowanie za wprowadzanie klientów w błąd:!!
nie załważyliście że ostatnio nie ma reklamy REGULARISS ??...
no to przynajmniej wiecie ze nie ma co przepłacać :D

polecam jogurt naturalny i płatki górskie owsiane :)
pomoże jak nic!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630

12 lata 6 miesiąc temu #380978 przez Anna77
Activia to faktycznie zwykły jogurt, a raczej "dowody nie są wystarczające by uznać ją, za produkt poprawiający pracę jelit". Nie mniej jednak wypicie czy zjedzenie go na pewno nie zaszkodzi :) A jogurt naturalny (zwłaszcza firmy Jana!!!) z płatkami górskimi albo otrębami uwielbiam i też polecam :)

12 lata 6 miesiąc temu #380989 przez Anna77
No chyba będą musiała się zgodzić, że chyba wszystkie śpią. No i dobrze. Sennie i spokojnie tu na razie.

chłopek jak tam u Ciebie :unsure:

12 lata 6 miesiąc temu #380992 przez chłopek
hej ja juz zjadlam sniadanie teraz leze,podbrzusze mnie boli jak chodze ale to tak jak bym miala zakwasy, maz zajmuje sie Ksawciem bo ma chorobowe, zapalenie spojowek zlapal

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380994 przez bidol
jestem i ja :laugh:

Jak to zwykle wyprawiłam chłopaków i poszłam spać dalej - :laugh: aż się boję - co będzie za niedługi czas :silly:

Ania- dzięki - jakieś cudo to może i nie jest, ale jest świażo i delikatnie :)

Dzisiaj w planie.... leniuchowanie. Zwłaszcza że zdążyłam już przeprać zazdrostki z kuchni i przejechać podłogi odkurzaczem. Wystarczy.

szok :ohmy: :ohmy: :ohmy: aż się nie chce wierzyć :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: od tej strony Cię nie znałam :lol: :lol: :lol: :lol:

Daners-dzięki - no ja spałam :woohoo: przyznaje się :lol: Jak Ja chciala bym przejść choć jedną ciążę książkowo :huh: ale zawsze coś wyskoczy ;) na szczęście już końcówka :laugh:
U mnie to w kratkę - raz czuję się tragicznie wszystko mnie boli - aż płakać się chce :dry:
a na drugi dzień nic nie boli i mam tyle energii - co dwa chłopy :lol:

Saiko - u mnie też pogoda okropna - a miało od rana świecić słońce i 27 na plusie być :(

Ania, Saiko, Agnesssa - gratki suwaczków :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Chłopek - za 2 dni zaczynasz 41 tc (lub 40 - jak kto liczy):ohmy:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka