- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Musiałam iśc na szpital do Olgi alergologa po papiery na komisję,żeby w końcu złożyć,a cały tydzień za nim chodziłam,żeby w końcu je wypisał.Na szczęście juz mam i w poniedziałek mogę złożyć wniosek.Myślałam,że nie dojdę z powrotem,weszłam jeszcze do mamy na kawkę,moja Marika dzisiaj babci okna myje i firanki zakłda .Ledwo się doczłapałam,to jest przegięcie,u nas taki upał,że nie wiem,jak ja wyrobię.Najwięcej mi ręce puchną,stopy trochę,ale nie jest jeszcze tak źle Już chyba wolę tą pochmurną pogodę i deszcz,niż tak jak jest dzisiaj
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Ja nie pojechalam dzis z miskiem na plaze, pojechal z kolegami. Sprzatam troszke mieszkanie, przejrzalam ciuszki Lucaska i pojechalam jednego pajacyka wymienic...jednak za maly mi sie wydal, tzn. Kupie takie na 50cm, ale tansze, szkoda mi bylo tego drozszego...wymienilam na 2pajacylki na 60cm i bluzeczke z krotkim rekawkiem ze spodenkami. Slicznosci! Teraz siedze i na to patrze!
Pozniej idziemy do znajomych na kolacje ogladac mecz!!!! Juz sie nie moge doczekac!
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
M rano zrobil sniadanko byl przenny chlebek z twarozkiem ze szczypiorkiem i natka pietruszki do tego kawusia mniammmm potem wzial sie za obiadek i odziwo nie mial nic przeciw jego robieniu, ja wybralam sie z malym na spacer chociaz mialam lezec to po malu poszlismy malego mialam we wozku wiec bylo mi lzej posiedzielm sobie blisko 3 godzinki i po polotkowalysmy milo bylo nawet poczestowala mnie truskawkami od mamusi swojej mniam slodkie nie to co kupne pychotka byla troche mi glupio bylo je tak jesc ale nalozyla specjalnie dla nie pelna taka sporo miseczke z cukrem i mowila ze mam to jesc a nie gadac potem jak przyszlam to zasmakowalam sie m obiadkiem byl naprawde smaczny szczegolnie sosik jutro tez ma zrobic a co niech teraz robi one, potem wzial maksa na lake po rawe dla krowki a ja jak sie polozylam to spalam prawie 2 godzinki teraz maksiu spi BEZ PAMPERSA i kurde ciekawe czy na noc. A tak wg moje dzie3ckjo w nocy tak sie krecil marudzil a jak m go polozyl do mnie to ten sie tak wtulil ze myslalam ze mnie udusi i tak spalismy prawie do 8 U nas opadalo troszke ale znowu parno
MMsuper ze znalezliscie w koncu domek ciesze sie bardzo a co dlodowki i kuchenki tak ?? topo malu po kupujecie to zawsze tansze niz calyu dom czy mieszkani
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Bardzo gorąco u nas dzisiaj było, po południu zaczęło grzmieć i było konkretne oberwanie chmury. A ja sobie wygodnie leżałam na leżaczko-łóżeczku na werandzie i czytałam gazetkę Gdyby nie to, że jutro jedziemy na kawkę do szwagra, to od rana znowu bym pojechała chętnie
No a teraz czas do wanny, bo dzisiaj meczyk przecież
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja już wykąpana i starałam się porządnie wygolić,bo dziwnie mnie po poludniu zaczął brzuch boleć.Spakowałam w ekspresowym tempie swoją torbę w razie co,a nie miałam do niej jakoś wcześniej zapalu.Mam nadzieję,że to jeszcze nie to,tylko mały mnie straszy Marika poszła na meczyk do baru i mi tylko zapowiedziła,że mamna razie nie rodzić ha ha Jeszcze do końca czerwca bym chciała wytrzymać-zobaczymy czy to tylko zdradzieckie skurcze
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1