- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka znalazłam coś do Twojego wózka, może się przyda, tylko sprawdź rozmiar allegro.pl/edisa-materacyk-wkladka-do-wo...ent-i2366595984.html
Super, dzięki, sprawdzę. Już się zaczęłam martwić, że będę musiała ciągle to wszystko odpinać i prać.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
hahahahahahahahahaha - żeby się biedulki nie roztyłybidol kupię im dodatkowo co miesiąc po dobrej dużej czekoladzie ha ha,z taka kasą to można poszaleć
no pewnie a kiedyś jak będziesz chciała się przesiąść na wózek typu parasolka - to jaki byś kolor nie kupiła to czarna torba i parasola się nadadząTo mówisz,że czarne dodatki mogą być? Bo ja to jestem z tych,co nie potrafią nic dobrać,jak czegoś nie zobaczą,dlatego pytam o radę
Anszka - szkoda mi tylko Niuni - bo widzę że przeżywa i boi się chyba, bo jet taka spokojna
i tu jeszcze jakieś są - zależy czy masz gondolkę bardziej prostokątną czy owalną?
allegro.pl/materac-materacyk-oddychajacy...ski-i2390629741.html
allegro.pl/materac-do-wozka-kolyski-mate...x38-i2403086478.html
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Otrzymane podziękowania: 0
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Anna,a którą bierzesz,tą pierwszą,czy drugą?
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga - widzisz Ania już kupiła - to za kilka dni zda Ci relacje jak się torba sprawuje
Ania - nom tania - w porównaniu do reszry dzie ceny szybują do 370 zł
Kurcze Ty już w sobotę idzesz na oddział ale jazda boisz się??
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzięki za linki, ja, głupolek, nawet nie wpadłam na to, by poszukać takiego materacyka.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol - może jest spokojna, bo ukołysana
dzięki za linki, ja, głupolek, nawet nie wpadłam na to, by poszukać takiego materacyka.
To Ania na to wpadła
nie na 100% nie jest ukołysana - bo podczas kaszlu brzuch mi się strasznie napina - a kaszlę non stop
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Anszka też bym nie wpadła, żeby takiego materacyka szukać. Natknęłam się przez przypadek no i pamiętałam, że Ty nie masz tego w swoim wózku
Bidol Boję się jak cholera, chyba coraz bardziej. Pociesza mnie to, że od soboty popołudnia do co najmniej poniedziałku rano będę miała urlop w szpitalnym łóżku - czyli gazetka albo książeczka. I już nic nie będę musiała robić, tylko czekać. W poniedziałek rano pewnie dowiem się czy rozpakujemy się właśnie tego dnia, czy we wtorek. A Ty się kuruj, bo z kaszelkiem do szpitala, to bez sensu.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
teraz tylko wizyta u ginekologa-ale mnie boli krocze dziś-ledwo chodze
Daria-śliczny brzuszzek,mniejszy od mojego chudzinko odpoczywaj dziś!
Maksiu super,że już jesteś
Bidol biedaku-kuruj się kochana
Olga-to zaszalejesz z taką sumą,lepiej dobrze przemysl,na co to wydasz( ale dobry każdy grosz moim zdaniem)
Fajna ta torba jak za taką cenę.
AAAAA i trzymam kciuki za Chłopka niech moc będzie z nią!!!!!!!!
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie pomyślałam o tych kroplach. Czy to są te, po których się tak fatalnie widzi? Może powinnam z mężem jechać, bo jak kiedyś je dostałam, to do domu dojść nie mogłam
O której masz wizytę?
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nie dostałam żadnego zaświadczenia,nie trzeba podobno.Tak,ja ledwo widziałam i teraz też bez rewelacji wróciłam taksą,bo sama jestem,a mąż nie może się zwolnić.Mam nadzieję,że do 15 przejdzie.I lepiej iść bez makijazu na to badanieKamyczka - a okulista wydał Ci jakieś zaświadczenie czy jak jest dobrze, to nie trzeba?
Nie pomyślałam o tych kroplach. Czy to są te, po których się tak fatalnie widzi? Może powinnam z mężem jechać, bo jak kiedyś je dostałam, to do domu dojść nie mogłam
O której masz wizytę?
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
swoją drogą z tym rozpakowaniem - jak to by było pięknie pojechać do szpitala i wyjąć z takiego szarego pudełka dzidziusia i już - oj majaczę chyba już - gorączka mnie łapie
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Anna miałaś poważne problemy z ciśnieniem
Bidolku biedna, zdrówka życzę duuużo A może to alergia, bo trawy zaczęły pylić, co mnie przeraża, bo ja alergiczka astmatyczka i ginka powiedziała, żeby lepiej nie brać leków, tylko w ostateczności, ale na razie jest do przeżycia Pewnie z racji tego, że pada od weekendu
Chłopek no to trzymam kciuki, co byś już urodziła
Anszka ja sobie mierzę co jakiś czas to ciśnienie i zazwyczaj wychodzi w normie coś koło 120/70, u ginki zawsze 130/80 a teraz takie wysokie pierwszy raz zanotowałam, ale muszę chyba regularnie zacząć mierzyć
Maksiu dobrze, że już lepiej się czujesz
Kamyczka no prosze poprawił Ci się wzrok to super Daj znać po wizycie
Anszka o ile dobrze pamiętam Ty mi poleciłaś te soczewy na noc i dzień, używam już ich od jakiegoś czasu i jestem zadowolona, czasami rano mam suche oczka, ale dosłownie dwa razy mrugnę i przechodzi, a wieczorem wszystko widzę
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anna - Twój poród zwiastuje początek rozpakowania lipcówek i ta perspektywa przestaje być już taka odległa, jak jeszcze kilka tygodni temu
Kamyczka - dobrze, że poczekałam na Twoją relację, bo bym się samochodem wybrała
Agnesssa - nie wiem, gdzie kupujesz soczewki, ale polecam stronę www.szkla.com zawsze dają jakieś gratisy (najczęściej płyn do soczewek), czasem mają promocję, że nie kasują za przesyłkę lub dają rabat (np. 10 zł).
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anszka-no co ty autem nie ma opcji,chyba że z kimś