BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #388023 przez Daria23
Kamyczka - mi się wydaje że masz nisko brzuszek ale wiesz ja żaden ekspert nie jestem:):)
Anszka- a mi się wydaje ze u mnie właśnie bez tabletek sie szybko ruszy teraz mam zmniejszona dawke i juz mnie poblewa to tu to tam a jak wcale nie bede brała to kto wie...

Ja się laski wziełam za robienie gołąbków że też przy tym musi tyle roboty być:( ale jeść się bedzie dobrze:):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #388025 przez maksiu
Daria tomykam na golabki do ciebie, ja dzis mam fasolke po bretonsku :)

12 lata 5 miesiąc temu #388028 przez anszka
Gołąbki rzeczywiście są pracochłonne, ale je uwielbiam, ja dziś mam zupkę kalafiorową i kluseczki (dwa dania - rozpusta ciężarnej :))

12 lata 5 miesiąc temu #388029 przez Majowka
Dzieki dziewczyny :kiss: To prawda, czas plynie, juz niedlugo bedziemy cieszyc sie naszymy bobaskami :)

Ja juz po sniadanku, wyruszam w takim razie tylko na zwiady...zobacze jak te pasy wygladaja, ile kosztuja, pogadam z babkami...ja bym jeden kupila, bo te pasy maja rozmiary, jak ja pozniej miska wysle po taki pas....

Anna, kiedy wracasz do domku? Jutro juz pewnie.... Daj znac jak to jest 'byc mama' kiedy tylko mozesz! :)

Wczoraj u kolezanki asystowalam przy kapieli, jej coreczka juz ma miesiac :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #388030 przez maksiu
A ja dzis dalej rozdrazniona chodze sama nie wiem co chce, mam na cos ochote a nie wiem na co i pic mi sie chce ale czego sie nie napije to jednak stwierdze ze to nie to

12 lata 5 miesiąc temu #388034 przez bidol
idę na spacer - może troszkę się odstresuję :) buziaczki kochane - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #388038 przez maksiu
Bidol milego spacerku, ja ide sobie kawe zrobic i moze troszke karmi sie napije

Cos leciutkie skurcze mnie z nocy lapia moze sie ruszy cosik

12 lata 5 miesiąc temu #388040 przez Kamyczka
Bidol,dzięki-nie stresuj się-już z górki masz przeciez.A Kamilka na pewno zdrowiutka i śliczna :kiss:
Maksiu widzę,że odliczasz juz czas :blink:
Daria mmm gołąbki..... :)
Anszka-ja w szpitalu też 2 dania pochłaniałam :lol:
A teraz się zważyłam i mam z pół kg na plusie :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #388042 przez Kamyczka
saiko napisał:

hej dziewczynki,

Daria, Kamyczka - mi od ślubu (2 m-ce) ciągnie się niemiłosiernie
Kamyczka - super wygladasz, przy Tobie w tej sukience czuje sie taka zapuszczona :(
jeszcze musisz leżeć?

czasem mam wrazenie, ze nigdy nie urodze, ze na zawsze zostane z tym ruszajacym sie brzuchem ;) bo przeciez to bedzie cos tak niesamowitego jak sie zacznie i dadza mi małego, że nie wierze ze mnie to spotka

Saiko dzięki :kiss: leżę tak dla własnego spokoju :blink: tylko jutro podskoczę do kosmetyczki,ale to 10 min drogi :blink:
Ja też nie mogę uwierzyć,że już niedługo "poznam" mojego synka :)

12 lata 5 miesiąc temu #388047 przez maksiu
Kamyczka napisał:

Bidol,dzięki-nie stresuj się-już z górki masz przeciez.A Kamilka na pewno zdrowiutka i śliczna :kiss:
Maksiu widzę,że odliczasz juz czas :blink:
Daria mmm gołąbki..... :)
Anszka-ja w szpitalu też 2 dania pochłaniałam :lol:
A teraz się zważyłam i mam z pół kg na plusie :blink:

Kamyczka te bole z krzyza chwilami sa nie do opisania ale to nie skurcze pewnie i tak u mnie do wtorku sie nic nie ruszy, ale za to u chlopek sie rusz ma silne bole wiec jeszcze troszke i bedzie tulic pewnie maluszka w objeciach ahh jak ja jej zazdroszcze

12 lata 5 miesiąc temu #388055 przez agnesssa
Nie zazdrośćcie Chłopkowi, w końcu jest już po terminie :silly: A i za chwilkę Wy się doczekacie :)

Czy tylko ja dzisiaj jestem zmęczona i ociężała jak wieloryb :huh: :silly:

M_M trzymam kciuki, żeby szybko się odezwali z pozytywną odpowiedzią, żebyś mogła spokojnie urodzić :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 5 miesiąc temu #388058 przez anszka
Agnesssa - jeśli tylko dziś się czujesz ociężała jak wieloryb, to się ciesz, bo ja już nie pamiętam, żebym się czuła inaczej :laugh:
Ja tam chłopkowi nie zazdroszczę, żal mi jej było, jak codziennie wypatrywała objawów i cieszę się, że w końcu się doczekała, na nas też przyjdzie czas :)
Oby się tylko nie nacierpiała.
Bidol - :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #388064 przez agnesssa
Anszka już od jakiegoś czasu czuję się ciężka i sapię przy każdej próbie poruszania hehe, ale dzisiaj jest jeszcze gorzej :dry: to chyba ze zmęczenia :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 5 miesiąc temu #388080 przez Olga
Mamusia własnie poszła,kupiła mi gruszkę i malinki-ładne,ale kwaśne :( Ja w tej ciąży jestem w miarę sprawna,11kg to nie dużo,jak sobie przypomnę z córkami po 20 na plusie i taką napuchniętą to się nie moge nadziwić,że teraz jest całkiem inaczej.Wszyscy znajomi,co pamiętają mnie z poprzednich ciąz mówią to samo,a i ja się o wiele lepiej czuję. :laugh: :laugh: :laugh:

Ciekawe,czy chlopek już po wszystkim?

bidol co się z Tobą dzieje,co to za nastroje,proszę mi tu zaraz się pozytywnie nastawć,wszystko będzie dobrze :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #388085 przez Daria23
ufff gołąbki już zrobione i się ładnie gotują.....zjadłam lodzika i mały szaleje jak nigdy w brzuszku - chyba lubi śmietankowo bakaliowa algide:):):)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka