BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 5 miesiąc temu #387908 przez mloda_mamuska
Anna super,ze u Was dobrze. mam nadzieje,ze czujecie się dobrze i że szybciutko dojdziesz do siebie. Ściskamy Wszystkie bardzo mocno !!!! Synka masz pięknego. :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #387914 przez agnesssa
Anna Szybkiego powrotu do domku kochana :kiss: Ależ masz fajnie, że Mateuszek jest już z Tobą :kiss:

M_M a od mieszkania się odezwali :unsure: W zasadzie mogłabyś już rodzić z punku widzenia tygodnia ciąży :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 5 miesiąc temu #387917 przez Olga
Hej dziewczynki

Ja od 7 na nogach,córki wyprawione do szkoły.Już bym dawno usiadła do laptopa,ale mój mężuś rano,albo zbił,albo mu sam pękl kubek z kawą i wiecie jak to facet.zgarnął z grubsza,a cała zmywarka i szafka,o dywaniku na podłodze nie wspomne,zalane fusami i w ogóle.Chyba z godzinę to zbierałam :angry: :angry: :angry:
Lecę teraz załatwić papiery Olgi na kolonie,bo ostatni dzień,a do wychowawcy muszę iść,a jutro zakończenie roku,mam nadzieję,że wytrzymam,bo podzieliłam się z babcią i ja idę do Mariki na zakończenie gimnazjum,bo nagrody będą i w ogóle,a babcia pójdzie do Olgi (na szczęście się Olga zgodziła) :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #387918 przez Daria23
witam was dziewczynki z rańca jak zwykle pogoda nie nastraja...
Anna - super że wszystko u was dobrze jeszcze trochę i będziesz się i ty dobrze czuć i bedzie super:)

Mnie od połowy nocy tak brzuch bolał że maakra nie wiedziałam jak mam leżeć w każdej pozycji było źle...teraz siedze i trochę przeszło

12 lata 5 miesiąc temu #387924 przez Kamyczka
Hejka mamusie :) u nas pochmurno :blink:
Anna-czekamy na kolejne słodkie fotki Mateuszka jak już wrócisz do domku :kiss:
Ciekawe jak u Chłopka :blink:
Teraz kolej MM :)

12 lata 5 miesiąc temu #387925 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Mnie od połowy nocy tak brzuch bolał że maakra nie wiedziałam jak mam leżeć w każdej pozycji było źle...teraz siedze i trochę przeszło

Mi też się źle śpi ostatnio,jak się obudzę to zasnąć nie mogę :(

12 lata 5 miesiąc temu #387926 przez Kamyczka
Olga napisał:

Hej dziewczynki

Ja od 7 na nogach,córki wyprawione do szkoły.Już bym dawno usiadła do laptopa,ale mój mężuś rano,albo zbił,albo mu sam pękl kubek z kawą i wiecie jak to facet.zgarnął z grubsza,a cała zmywarka i szafka,o dywaniku na podłodze nie wspomne,zalane fusami i w ogóle.Chyba z godzinę to zbierałam :angry: :angry: :angry:
Lecę teraz załatwić papiery Olgi na kolonie,bo ostatni dzień,a do wychowawcy muszę iść,a jutro zakończenie roku,mam nadzieję,że wytrzymam,bo podzieliłam się z babcią i ja idę do Mariki na zakończenie gimnazjum,bo nagrody będą i w ogóle,a babcia pójdzie do Olgi (na szczęście się Olga zgodziła) :laugh:

Olga Ty się tak nie forsuj!

12 lata 5 miesiąc temu #387933 przez Olga
Kamyczka teraz to już mogę,nawet czekam z niepokojem na finał.Dzisiaj jak rano wstałam,to byłam w szoku,bo z prawej strony miałam całą koszulę mokrą,mleczko zaczyna po malu lecieć,chyba coś się zbliża wielkimi krokami :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 5 miesiąc temu #387935 przez Kamyczka
Olga napisał:

Kamyczka teraz to już mogę,nawet czekam z niepokojem na finał.Dzisiaj jak rano wstałam,to byłam w szoku,bo z prawej strony miałam całą koszulę mokrą,mleczko zaczyna po malu lecieć,chyba coś się zbliża wielkimi krokami :)

Ale fajnie byłoby jeszcze ten tydzień,półtora wytrzymać :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #387937 przez Kamyczka
Na czerwcówkach jest info od Chłopka,ma podobno 7cm rozwarcia-i mają jej dać kroplówkę,bo miała skurcze a zniknęły,więc pewnie dziś urodzi

12 lata 5 miesiąc temu #387938 przez Olga
Mam wiadomość od chlopka,maksiu mi kazała wam przekazać.

Hej.Jestem na porodówce,lekarz mi powiedział,że dzisiaj urodzę,rozwarcie na 5cm.ale rzadkie skurcze.To mi pisała o 3.28 a teraz ze rozwarcie na 5-6cm ale skurcze minęły,czeka za wizytą,jak będzie coś wiedziała to napisze :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #387939 przez Daria23
no to chłopek dziś wszystkie kibicujemy tobie:):):):)

12 lata 5 miesiąc temu #387940 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

no to chłopek dziś wszystkie kibicujemy tobie:):):):)

Trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!

12 lata 5 miesiąc temu #387951 przez anszka
Witam się i ja :)
Chłopek - nadszedł TEN dzień :) trzymamy kciuki za Ciebie i życzymy sprawnej akcji :kiss: :kiss: :kiss:
Anna - jak je, śpi i robi kupki to wspaniale :laugh: mam nadzieję, że i Ty każdego dnia troszkę lepiej się czujesz i niedługo wrócicie do domku.
Daria - a Ty już odstawiłaś Fenoterol czy za tydzień w środę, bo coś się chyba pogubiłam.
Majówka - pewnie humorki nie najlepsze po porażce, ale walczyli dzielnie :)
Kamyczka - a Ty jak się miewasz?
Olga - tylko żebyś jutro z tych emocji i dumy nie zaczęła rodzić :)
Bidol - a Ty wpadnij do nas pogadać, a nie biedną Kamilkę na siłę wypychasz, w końcu ile można sprzątać ;)
Maksiu - przez Ciebie muszę zjeść dzisiaj kaszkę ;)
M_M - a łóżeczko rozłożyliście w tym mieszkanku, w którym teraz jesteście? bo chyba mówiłaś, że już tego samego dnia po porodzie wrócisz do domu.

12 lata 5 miesiąc temu #387953 przez daners
hej kobitki.

Aniu super,że wszystko dobrze z Was.Szybkiego powrotu zycze.

Chłopek to trzymam kciuki by poszło gładko:)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka