- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
może głosik na początek pl.lennylamb.com/user/show_photo/5035
U Nas nocka cudna od 22 do 3,30 a później to już nie tak fajnie bo od 4,30 mała już się kręciła, kupki chyba nie mogła zrobić ale i tak się wyspałam
Agnesssa - dawaj znaka co i jak czekamy na dobre wieści w sumie jak ju masz wszystko gotowe dla Maksia to nie ma co czekać
Olga - śliczne masz dzieci a ignaś to istny aniołek
Wczoraj Kamilka też była grzeczna- jakła i spała tylko. Wieczorem tylko marudziła. Ale i tak było cudnie
A dziś od rana ładnie gaworzyła- tj piszczała - a już się martwiła - bo Te Wase dzieciaczki takie rozwinięte
Kamyczka- powiedz mi jak to jest z Twoim Dominisiem??? on tylko w jedną stronę główkę przekręcał?? czy poprostu w jedną stronę więcej??
Pytam bo zauważyła że Kamilka lubi trzymać główkę bardziej na prawą stronę
a i jednak dostałam okresu
a i nie wiecie może gdzie jest jakaś promocja na pampersy??????
Daria - a karmisz tylko cycem??? może jesz coś co zatwardza kupkę?? np banany
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Otrzymane podziękowania: 0
Bidol w szpitalu zauwazyli,że tą głowkę trzyma na jedną stronę,musisz tak układać karmić żeby pokazywać mu,że ma dwie strony
Anszka ja ostatnio karmiłam pod kościołem
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Daria Ignaś cały czas robi rzadkie kupki,jeszcze ani razu nie zdarzyło mu się zrobić innej,tylko już dużo mniej.Zauważyłam,że w dzień zrobi 1-2 i później już raczej dopiero nad ranem się męczy,stęka przez sen i tak około 4-5 muszę mu zdjąć pampersa i wtedy zrobi.Nie wiem dlaczego lepiej mu to idzie jak ma luźno między nogami ha ha.Tylko jest problem,bo właśnie dzisiaj 1,5 godz mój synuś nie mógł zasnąc,niby oczy zamknięte,a się męczył.Dopiero pozycja na brzuszku przyniosła efekty Obudził się po 8,zjadł cycola,nawalił konkretnie,aż po pachy i o 9.15 kolejne spanie.Lubi spać za mamusią
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
No nic, nie poddaję się i dalej będę wychodziła choćby na krótkie spacery, on się złości na czapkę i chyba na to, że niewiele widzi. A ja myślałam, że wszystkie dzieci lubią spacery
Kamyczka - pomocna dłoń zawsze się przyda, u mnie była mama w weekend, to z mężulkiem wyskoczyliśmy na większe zakupy, musiałam sobie sprawić ciuszki na chrzciny
Bidol - mój też woli sobie układać główkę w jedną stronę - w lewą a na początku układał tylko na prawą (przez ten złamany obojczyk), jutro zapytam pediatrę, czy to normalne.
Ostatnio promocja była w realu, ale uwaga, bardziej opłacało się wziąć inne opakowanie z półki niż te wystawione w promocji. Cena ok. 55gr/szt.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja chyba bede sama kapala Malego bo maz lubi,ale....... on za szybko malego wyciaga z wody i kladzie na recznik.bo nie chce zeby mu zimno bylo.ale maly wtedy w taką histerie wpada.drze sie na caly blok... placze.robi sie czerwony.. ja ciagle tlumacze mężowi,ze za szybko to robi i maly sie boi.... i nagle zaczyna przeraźliwie plakac jakby cos mu sie stalo..wczoraj az ja sie wystraszylam jak tak nagle zaczal plakal i krzyczec.......... uspokoic go nie moglam nie chce sie z miskiem juz o to klocic.bo niby chce dobrze... a ja wole sama go wykąpać
u nas nocka taka sobie. maly zasnal o 23 wstal o 1 i o 2 i o 5 .
My zaraz lecimy na zdjęcia do paszportu . Ciekawe jak Malutki wyjdzie
u nas gorąco okropnie dzisiaj. a jak tak cieplo to i malemu wychodzą te krosty
Kamyczka Ty pisalas,ze na te krosty stosujesz krochmal.ale moj na tylko na buźce a na buźce chyba nie mozna ??
Daria po mleku modyfikowanym moze miec zatwardzenie,musisz go przepajac albo woda albo herbatka ja mojemu daje z hippa ulatwiajaca trawienie;)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gdyby była jakaś ławeczka, to bym usiadła, ale to taka polna droga z miernym chodniczkiem była
No nic, nie poddaję się i dalej będę wychodziła choćby na krótkie spacery, on się złości na czapkę i chyba na to, że niewiele widzi. A ja myślałam, że wszystkie dzieci lubią spacery
Kamyczka - pomocna dłoń zawsze się przyda, u mnie była mama w weekend, to z mężulkiem wyskoczyliśmy na większe zakupy, musiałam sobie sprawić ciuszki na chrzciny
Bidol - mój też woli sobie układać główkę w jedną stronę - w lewą a na początku układał tylko na prawą (przez ten złamany obojczyk), jutro zapytam pediatrę, czy to normalne.
Ostatnio promocja była w realu, ale uwaga, bardziej opłacało się wziąć inne opakowanie z półki niż te wystawione w promocji. Cena ok. 55gr/szt.
Anszka oj nie wszystkie lubią-bynajmniej nie jazdę w wózku.Moja Olga nie znosiła,na spacer jak szłyśmy,to ją malutką na ręcach,a Marika wózek pchała.Do dzisiaj nie mogę zrozumieć,co ją w nim gryzło Dopiero jak na roczek kupiłam już zwykłą parasolkę,to polubiła jazdę wózkiem i tak do prawie 4 lat Wspominam tan pierwszy rok strasznie,spacery tylko na ręku,żeby dziecko powietrza złapało Koszmar
m m Ignaś też się boi,jak za szybko go wyjmę.To chyba normalne,dlatego ja już mam opracowaną technikę wyjmowania z wanienki,robię to tak delikatnie i powoli,żeby tylko tego nie poczuł,bo wtedy też jest krzyk
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
wydaje mi sie ze w realu i tesco byly promocje ale nie jestem pewna
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj to się nawet na rękach darł, bo sobie coś wkręcił.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
m m mojemu na desce do przewijania tak bródka lata,dopóki mu nie założe chociaż góry.Najgorzej jak mamy pajaca,to trzeba od pampersa zacząć,a wiem,że jest mu zimno Jeszcze z miesiąc i zacznę trochę może farelką dogrzewać do kąpieli-zobaczymy jak to będzie
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natalka - daj linka jest kolejka chętnych do kupowania prezentów
coś takiego?
allegro.pl/fisher-price-minikaruzelka-ka...681-i2537551178.html
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa