- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Muszę poczekać teraz aż będzie dorosły i będę się cieszyła,ze był high need baby . ... tylko kieydy to bedzie. do tego czasu prędzej wyłysieje albo osiwieje .haha
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- An83
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dobranoc
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Byłam dzis z Kamcią na szczepieniu Niunia jak na razie przeszła szczepienie idealnie. Przy wkuwaniu nawet sie nie skrzywiła była bardzo dzielna a ja supef dumna z córy.
M_M - Olinek jest booooski uwielbiam tak wystrojone dzieciaczki
Resztę postaram sie napisac jutro
Aaa i jeszcze jeden przystojniak mi sie przewinął
Anszka - masz przepięknego synka. Idealny taki super chłopak
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
An hehe oj coś czuje ,że firmy produkujące fary będą nieźle na mnie zarabiały.haha
jutro Cie widze u Nas ! )))
ja tez uciekam do męża.bo jeszcze sobie kurdę zastępstwo znajdzie...
wiecie co a mnei na noc biegunka dopadła............ nie wiem czy to po moim żurku pysznym....... haha nic innego takiego nie jadłam....mąż więcej wtrąbił,to będzie go bardziej ganiało jeszcze zacznie sięw meiscie stołować... no trudno. będę miała więcej czasu dla siebie
dobranoc mamuśki i do jutra!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Dziewczynki z maluszkami już śpią,a ja siedzę ze swoim diabłem,bo się wyspł od 20 do 21.Teraz już jest po 23,a on luka na mnie,co ja tam piszę.Masakra jakaś,kiedy ja się tych testów porządnie nauczę,co wieczór mówię,że jutro i tak codziennie
Moj zasnal o 22 a o 23 sie obudzil, teraz wisi na cycu
Ja do testow nie usiadlam jeszcze
Szymek nerwowy jest ostatnio, zaczal sie bac obcych, dzis rorplakal sie na widok ciotki i jak pokazywalam tesciowej zachowanie psa i udawalam to zaczal plakac i na kichniecie i moj spontaniczny smiech tez reaguje placzem
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kawa juz wypita [bo na nogach jzu jestem od 5.30 b]m-m [/b]ociagasz sie cos ;p
Saiko Olga moze coz w powietrzu bylo że podczas krótkiego snu sie wyspali Moj obudzil sie o 1 i zasnac niechcial jejciu a mi oczy sie tak zamykaly ze niewiem co sie dzialo hehe. Mamy remont sypialni (jeszcze brak mojej wizji na nia)ale wczoraj pomagalam męzowi zdzierac tapete i suft by szybciej poszlo
Anszka, m-m buziaczki dla Wojtusia i Oliwierka z okazji ich świeta...no dobra swojemu synowi tez posylam hehe
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas nocka taka nawet. maly od 20 do 3 spał- znow 7 godzinek ;DDD i do 6 i juz wstal i gada. i marudzi..od samego rana.dziadok.
ja ide kawe zrobic i wraca:)
daners , anszka, misiowa ogromne buziaki dla Filipka, Wojtusia i Hani z okazji 4 miesiąca swojego juz wycałowałam ))))
mnie cos brzuch boli ;/ no i okres dalej mam.. pewnie znow przez 2 lata bede miala po 20kilka dni okresior. co za masakra;/
u nas dzisiaj zimno . i cala noc grzaliskmy na najwyzszych obrotachi od rana dalej grzeje ;D ...haha wole nie patrzeć na sume jak rachunek przyjdzie ;D
daners a co ciekawego robicie malujecie?tapetujecie ? w sypialni ?
Ja co drugi dzien zmieniam wizje naszego mieszkania... ale tego w polsce. a zanim wrocimy tam do naszego gniazdka to jeszczetroche potrwa i pewnie z milion razy sie rozmysle.
no i chcemy tam pomieszkac ze 2 ,3 lata i wybudowac domek a mieszkanie sprzedać ale to tez tyle kasy ,ze szok
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jejciu moj zrobil sobie drzemke w łożeczku ide tam a on odwrocony cały i nogi zwisaja za łożeczko ;]
m-m- no napewno kladziemy tynk drapany,całe mieszkanie tak mamy..panele podloga sifit a ja jedynie mam skupic sie na kolorze oraz dodatkach ;] przewija mi sie red ale taki pip kurew....owy ;/;]by nadac pikanteri haha wkoncu czerwony pobudza lol ;];] przyda sie po ciazy taki bodziec hahah
domek to spoooooro kasy by trzabylo miec;] mnie starczy moje trzy pokoje;]
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
daners no do ciebie pasuje taki czerwony ;d fakt faktem pobudza;))
moj tak wariuje juzx cala spocona jestem. ;/
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Po pierwsze, dla Filipka, Oliwierka, Wojtusia i Hani uściski od ciotki z Poznania z okazji Waszego święta
Kurcze, jak tak patrzę na zdjęcia tych Waszych bobasów, to chyba muszę zacząć pstrykać więcej zdjęć
Chyba nie pisałam, więc informuję że Mati waży 7500g i mierzy 67cm.
Mateusz wczoraj zjadł pół słoiczka marchewki. Dzisiaj będzie dynia z jabłkiem, albo zupka jarzynowa, jeszcze nie mogę się zdecydować. Chcę żeby jadł obiadek na obiadek, jako pierwszy posiłek. Potem włączę kaszkę przed spaniem, bo mam nadzieję że w nocy lepiej pośpi.
Dzięki butelce i przełamywaniu niechęci do niej, Mati może wieczorkiem zostawać z tatusiem, a mama może iść na siłownię. Bardzo się z tego cieszę. Byłam przedwczoraj i wczoraj. Dziś dzień przerwy i może w weekend też mi się uda coś zaliczyć A co do butelki, jak ja mu próbuję dać nawet moje mleko z butelki, to wypija 30-40ml i w ryk. No i muszę go przystawić do piersi. Cwaniaczek.
Cholerka, coś mu mobilny net zrywa często połączenie Na razie tyle, jak mi się uda, to będę pisać na raty
- martadam23
- Wylogowany
- rozmowna
- ...All That I Love...
Ja co prawda dopiero wstalam ale synus jeszcze spi wiec czas sie ogarnac i week
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41629http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=41630
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Za buziaki i komplemenciaki dziękujemy
Hani, Filipkowi i Oliwierkowi też przesyłamy (4/os. )
Syn mi sprawił dziś niespodziankę i pospał do 8 (pobudki na cycusia: 24, 2, 4, 7).
Odezwę się później
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Odnośnie chrztu - u nas też przyjęło się, że Mama Chrzestna kupuje szatkę, a Ojciec Chrzestny świecę. My robimy 1.12 tylko ksiądz jeszcze o tym nie wie. Muszę w końcu iść do Biura Parafialnego. Będzie w sobotę podczas mszy na 18. Przedtem planujemy tort, ciacha i kawkę w kawiarni i tyle.
Bidol dzielna ta Twoja Kamilka. My mamy za 2 tygodnie trzecie szczepienie. Zobaczymy jak będzie.
Chłopek jak tam Sebuś?? Lepiej odrobinkę chociaż
Olga też kupiłam te skarpetki z grzechotkami na allegro. Pewnie przyjdą dzisiaj lub w poniedziałek.
A jeśli chodzi o powrót do pracy, to póki co nie planuję. To znaczy macierzyński podstawowy i dodatkowy skończy mi się w grudniu, potem wykorzystam jeszcze 2 dni opieki i urlop wypoczynkowy za 2012, potem w styczniu urlop za 2013 i dwa dni opieki, więc dokładnie do końca lutego . Od początku marca pójdę na wychowawczy. Do póki nie będzie w nas decyzji odnośnie rozpoczęcia budowy domku i wzięcia kredytu, to do pracy chyba nie wrócę.
Mam wrażenie, że dzieciaczki nam wpadają w miarę regularny tryb dnia, bo stron do nadrabiania po nawet krótkiej nieobecności cała masa, he he. Dobra uciekam, bateria mi pada.