BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 1 miesiąc temu #475905 przez Olga
Witam ponownie.

Mały dzisiaj i wczoraj już bez gorączki,więc godzinny spacerek zaliczyliśmy,a jak wróciliśmy,to jest już porządnie wysypany.Główka,kark,brzuszek i plecki,do nożek się jeszcze nie dokopałam,a na twarzy nic nie ma,tylko na czole.Więc to już chyba raczej pewne,że to trzydniówka. :)

anunia witaj-śliczne masz dzieciaczki,buziaczki dla nich. Ja jestem z kujawsko-pomorskiego,mam 35 lat i dwie córki 16 i 10 letnie.Ignaś się urosził 11 lipca,ważyl 3800g i 57cm,a teraz waży 9kg (aktualna waga z wczorajszej wizyty u pediatry). :)

sloneczko super zdjęcia,a Pawelek chyba do tatusia podobny co? Ty jesteś śliczną mamusią i nie wiem,jak ty dajesz radę Pawełka dźwigać? Ja ważę sporo i nie mam czasem siły,a ty taka drobniutka :)

bidol Ty jesteś udana,te nasze teksty,aż mi się łza w oku zakręciła ;) szkoda,że już tego nigdy nie przeżyję :(

saiko mi też Maksiu pisala,że to była białaczka wrodzona,ale jakie objawy tego były,to nie wiem :( :( :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #475913 przez anszka
Biedni rodzice tej małej kruszynki, świat już nigdy nie będzie dla nich piękny :(

12 lata 1 miesiąc temu #475919 przez Daria23
witam się ponownie:)
Anulka-witaj na naszym superaśnym forum:)napewno ci sie tu spodoba:)córeczka śliczna:)

A wiecie ostatnio zrobiłam tak jak Bidolek cofnełam sie do momentu jak urodziłam i czytałam co pisałyście:)ale było super aż mi sie miło robiło:)

12 lata 1 miesiąc temu #475922 przez anszka
Daria - pamiętam, że Tymek zaskoczył nas wagą :laugh: przez kilka godzin leżałyśmy nawet razem w jednym szpitalu :)
Ja trochę opuściłam przez dłuższy pobyt w szpitalu i natchnęłyście mnie, bym doczytała te brakujące strony, a działo się wtedy, oj działo, maluchy masowo pchały się na świat :)

12 lata 1 miesiąc temu #475927 przez daners
hej mamunie.. piszecie jak szalone ;-p zas nadrabianie :lol: :silly:

anunia wow Katowice ;] to blisko mamy :) ja jestem z Tychów :) fajnie,że mamy nowa lalunie Emilke :) widze juz kolejki sie ustawiaja ;] hehehe

dziewczyny jakie syntymentalne jestescie ;] wczoraj milosc dzis ciaz a jutro hmmm ? :):)

fotoski dzieciaczków slodziuuuuchne :laugh:

dziewczyny ktora pisala o tych dziwnych kupkach? bo ja tez zauwazylam jakies dziwne jak nie zielonkawa to ciemna z dodatkiem po marchwi ii czy to normalne czy powinnam sie stresowac?

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475939 przez saiko
hej,

musze sie pochwalic - mąż dostał prace :) na razie na zastepstwo ale raczej bedzie mozliwosc zahaczenia sie na stałe

12 lata 1 miesiąc temu #475943 przez anszka
Saiko- to super, gratulacje :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #475968 przez chłopek
my bylismy u lekarza
ksawcio mial wysypke cale rece nogi czerwone na plecach kropki i podobno to uczulenie

12 lata 1 miesiąc temu #475971 przez Olga
Ignas też wysypany,ale on ma trzydniówke :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475976 przez mloda_mamuska
hej my juz poszczepieniu.dzisiaj bylo 5w1 , pneumo i meningo. Maly byl bardzo dzielny ;) od razu po szczepieniu zasnal,a jeszcze lekarz nas przyjal obejrzal malego i okazało sie,ze dwie jedynki sie przebijaja i w ciagu 2 tygodni powinny wychodzic;) zobaczymy ;)) Pochwalily Go ,ze bardzo silny i w ogole :kiss:

daners ja pisalam o kupkach. oliwierek robil po sloiczkach z mieskiem takie zielone z kawalkami czarnymi-to krew. i kazaly nam-lekarki na razie dawac lżejsze sloiczki-marchew,ziemniak no i ryzu kazaly nie dawać,bo za bardzo tuczy ani tych pudingów ;)

sloneczke
jakas Ty sliczna i drobniutka;))) a pawelek super .wielki chlopak;)

anunia witaj na forum ! :))))))) Śliczna Twoja księżniczka;) I synek też niczego sobie;))

bidolku
tak to juz 3 szczepienie ;)) i do roku spokoj ;)

12 lata 1 miesiąc temu #475979 przez Olga
m m to macie kolejne szczepienie za sobą-dobrze,ze Oliwierek dzielnie to zniósł,zeby tylko po szczepieniu juz nie chorował :) My przełożylismy dzisiejsze szczepienie i za tydz.pójdziemy :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475983 przez Daria23
Anszka-no widzisz gdybyśmy wiedziały to byśmy sobie pogadały w tym szpitalu hi hi:)

A tu Tymuś
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475996 przez agnesssa
Daria Tymuś jakie ma wielkie oczęta :laugh: Jest przesłodki :lol:

My po chrzcinach :lol: Jakoś to przeżyliśmy, Makio w kościele obudził się tylko jak mu polewali główkę ale zamiast się rozpłakać to się uśmiechnął i dalej zasnął :lol:
I obiecane zdjęcia :lol:

A to z dzisiaj jak wcinał kciuka :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 1 miesiąc temu #476052 przez saiko
dziewczyny, jestem w szoku
Szymulin wlasnie obudził się z 2h drzemki !!!! on nigdy nie śpi w dzien tyle

12 lata 1 miesiąc temu #476056 przez mama89muminka
Hej dziewczyny, nie mialam chwili, zevy do Was zajrzec dzisiaj, bylam z Miro u naszej pielegniarki na kontroli, rosnie ten moj potworek, pozniej poszlam z nim na spacer i do sklepu po kaszke, jutro bedziemy wprowadzac nowosci :) Jezu, nic mi sie nie chce normalnie, takiego mam lenia dzisiaj.

Te wasze dzieciaki sa slodkie :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka