- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol - buuu =>> zła odpowiedź
(zresztą pisałam już wcześniej, że zapałem już nie dysponuję)
no to co?? co co?? daj mi daj ....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Otrzymane podziękowania: 0
U nas ząbków brak, to znaczy jak pisze Bidol, gdzieś są. Ślinotok za to non stop.
Bidol na temat uroku Kamki się już nie będę rozpisywać bo po prostu brak słów. Ma piękny brzusiek i pięknie obrabiasz te fotki.
Słoneczko dzięki za troskę Zdrówko powoli wraca, choć kaszlu pozbyć się nie mogę.
A okresu nie mam nadal.
Polecam bieliznę Alles Mama - rewelacyjne, piękne, a już modele z sylikonowymi fiszbinami są po prostu niesamowite!!!! www.alles.pl/#/Kolekcje/mama , sklep.alles.pl/kolekcja,mama,1,1.html
Tylko ja też raczej jestem z tych, co wolą zmierzyć w sklepie niż kupować przez net.
U nas paskudna mgła dzisiaj.
W święta najpierw jedziemy na chwilkę do moich rodziców, potem na Wigilię do teściów, a po niej na kawkę i słodkie do szwagra na Gwiazdora, który co roku przychodzi do dzieci. W pierwszy dzień świąt do moich rodziców, a w drugi - do szwagra na kawkę z rodzinką B.
Muszę zaraz skompletować strój pasterza na jutrzejsze jasełka dla Kuby do przedszkola.
Miłego dzionka
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol - eee, nie ma tak, musisz zgadnąć, podpowiedź - to nie jest trudna zagadka
osz Ty- Anszka- czy to od Ciebie ten ból zęba takiego prezętu to ja nie chciałam
Anna- fajnie że szef o Tobie myśli - musisz być cennym pracownikiem
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
(i powinnam się obrazić, że mnie o takie rzeczy podejrzewasz, ale w ramach łaski przedświątecznej Ci wybaczam )
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol - buuu, zła odpowiedź =>> pozostała Ci jeszcze jedna szansa
(i powinnam się obrazić, że mnie o takie rzeczy podejrzewasz, ale w ramach łaski przedświątecznej Ci wybaczam )
ok - pomyślmy
wiem
zdjęcie Wojtusia tak?? doczekała się ciotka na stare lata
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jest też bonus - musisz otworzyć jeden z tych prezentów - tam ukryłam odrobinę zapału zdobytego po zjedzeniu czekolady, stwierdzam, że Tobie bardziej się przyda przed chrzcinami
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol - Gratuluję - wygrała Pani!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
oooo - spłynełam - ale słodziak przepiękny więcej proszę a te niebieskie oczka wiesz jak rozczulić ciotkę
największy poproszę - chytra jestem i dorzuć jeszcze znieczulenie miejscowe na zęba
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Anszka gratulacje zabka! Moj maz ma urlop od jutra i tez planuje zabrac sie za pozadki:)
Chlopek okropna ta historia:( nie rozumiem dlaczego to wyszlo tak pozno.
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Anszka po prostu śliczności A jeśli chodzi o sklep stacjonarny, to Ci nie podpowiem. Kupiłam w sklepie w Kołobrzegu dwie sztuki. Mały sklep z bielizną, prowadzony przez super babeczkę, która świetnie dobiera rozmiar. Może u nich na stronie będzie info.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
My z Ignasiem wstaliśmy o 10.10,ale to pewnie mały odsypiał nocna pobudkę od 4 do 5.30.Nie chciało mu się spać Wczoraj zjadł śliwkę w słoiczku i po godz.tak go przeczyściło,że aż zabrudził cały pokrowiec na przewijaku,już dawno tak nie robił.Nie miał żadnych poleści,tylko mega wielką zrobił i rano powtórka przy przewijaniu Śliwki na mojego działają
anszka gratulujemy pierwszego ząbka a zdjęcie super i te jego piękne niebieskie oczka tak się wyróżniają
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Anna ale Ci fajnie z tymi bonami:) w mojej firmie w tym roku posucha, a szkoda bo by sie przydalo przed swietami:)
Bidolku lacze sie z Toba w bolu zeba:) ja niestety rowniez od tygodnia sie z tym problemem borykam i boje sie do dentysty isc:D
My wigilie spedzamy u rodzicow moich, pierwszy dzien swiat u dziadka w elblagu, a drugi u tesciowej w leborku wiec sobie nie odpoczne specjalnie...
Uciekamy na spacerek:)milego dnia :*
- anunia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzisiaj sobie pospałam ,spałam do 10.00
Tatuś przejoł opiękę Teraz jak jest w domu to 1dzien ja wstaje do małej drugi on ,czyli co drugi dzien śpię dłużej troszeczkę ..
Ta historia z tym dzidziusiem o matko! brak słów
Anszak-gratuluję ząbka , synuś kochaniutki i te niebieskie oczka ja dziennie wypatruję,ale nic nie widać może przestane to szybciej się pojawi.
Mała coś ostatnio nie chce smoczka ,wyplówa i ssie palca ,ale tak głośno ! Nie podoba mi się to !
Wcześniej usypiała tylko w leżaczku,a od kilku dni kładę ją do łózeczka odwraca się na boczek i zasypia:)
Mądra dziewczynka
Zbieram się na spacerko-zakupy
Miłego dzionka mamusie...
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)