BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 dni temu #503448 przez słoneczko
dziewczynki znacie przepis na karpia w galarecie?

maksiu wspolczuje ci tyle masz na glowie, zdrowka dla tesciow. znasz kamile kaminska teraz ojrzanowska?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 dni temu #503454 przez chłopek
słoneczko ja nigdy nie robie karpia moj nie lubi wiec nie pomoge:(

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #503456 przez maksiu
Słoneczko nie nie znam a czemu pytrasz
Dziewczyny MM Olga obejrzalam wasze filmiki i sa naprawde bombowe oli jest super co do loda, juz mi sie dkonczylo pisanie bo maks przylecial postaran cos naskrobac w telefonie ale ta jak wezme sie za dluzsze pisanie to mnie wylogowywuke ale cos tam naskrobvie

Buziaki

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #503762 przez saiko
CZeść,

wlasnie wrocilismy w wyprawy na miasto, oj długo tego nie powtórzymy - na pewno dopóki jest śnieg ;)

Szymul się rozgadał :) "bubu" , "łułułu" "gugugu" itd, pluje, :D

mały spał od 22:30 do 8:00 a obudził się tylko raz ok 4 na jedzenie

Olga - a jak tam córa z pęcherzem? jesli pisalas to przegapilam

daners - od kiedy "dukasz"??

Misiowa - ja dzis wyslalan dokumenty ;) bo urlop mi sie konczy w przyszlym tygodniu

bidolku - przykro mi z powodu przeziebionej Kamilki i hospitalizacji taty :( buziaki

Sloneczko -= strasznie glupio postepuja, nie rozumiem tyakich ludz. A gwoli wyjasnienia - obrazili sie, ze na chrzciny zaprosliscie chrzestnych małego?? nie lubia tych ldzi?
ja z karpiem nie pomoge - nie znosze tej ryby i nigdy u mnie na stole nie bedzie

czesc Majówka - myslalam ostatnio o Tobie :) mój Symon chyba raz zasnal w lozeczku sam :(

Maksiu - witaj, nadrabiaj kochana :)

MM - ja idąc Twoim przykładem (nie wiem czy dobrym ;) ) dałam małemu wczoraj odrobinkę czekolady z jajeczka z niespodzianką - był zafascynowany smakiem :D

12 lata 3 dni temu #503773 przez Misiowa
Majowka super ze wizyta w Polsce udana:) Moze jeszcze Lucasek wroci do dawnych nawykow:) Hania tez ostatnio przestawila sie na 7 rano ale widze ze znow powoli wraca do 8...kiedys spala do 9-to byldopiero luksus:) A jaka pogoda u was? Bo u nas to szkoda gadac;) Nie wiem jak w innych czesciach Polski ale na Pomorzu obrzydliwa plucha...ktora teraz zmrozilo i wozek mi sie slizga po lodzie:D zreszta po sniegu tez najlepiej nie jezdzil.

Maksiu uwazaj zeby bardziej sie z pecherzem nie rozkrecilo, moze odrazu sobie jakis żurawit kup i wygrzewaj sie:)

Sloneczko ja osobiscie nie cierpie karpia w zadnej postaci wiec nie pomoge;)

12 lata 3 dni temu #503776 przez Misiowa
Saiko ja niestety musialam sie pofatygowac osobiscie ale sie zszokowalam bo po zliczeniu zaleglego urlopu z 2011 plus 2012 i 2013 plus opieka wyszlo ze bede na urlopie do 27 marca:)

12 lata 3 dni temu #503777 przez słoneczko
saiko chodzilo im o to ze zaprosilismy chrzestnych pawelka a wg nich zaprasza sie tylko rodzicow
misiowa ja tez nielubie karpia ale moj uwielbia

12 lata 3 dni temu #503801 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 dni temu #503814 przez Olga
Hej dziewczynki.

Nie miałam dzisiaj nawet czasy wejść.Spaliśmy z małym do 10,musiał się wyspać,bo wczoraj jak usnął o 21,to o 22.30 się przebudził i zadowolony do 1 w nocy gadał,myślałam,że wyjdę z siebie.Dobrze,że ja nie chodze wcześnie spać,bo bym dopiero miała nerwy.Na szczęście daje mi później to odespać :) ;)

słoneczko teściowie są dziwni,od kiedy to nie zaprasza się chrzestnych-skąd oni mają takie wiadomości :angry: dajcie sobie z nimi spokój,to ich problem,najważniejsze,że macie siebie i że mąż jest z Tobą,a nie za rodzicami ;)

bidol zdrówka dla Kamilki,niech sie kuruje,żeby w chrzciny biedna chora nie była :kiss: I oczywiście zdrówka dla taty :)

majówka super,że odwiedziny w Polsce się udały,a Ty jesteś tak mocno do brata podobna (albo brat do Ciebie ),wy nie jesteście czasem bliźniakami? :unsure:

saiko młodej minęło,wybrała caly antybiotyk,ale czy to był faktycznie pęcherz,to nie wiem,jakoś tak nie wyglądało to na silne zapalenie. A mogła sobie np.wyjałowić coś od basenu,ona jest prawie codziennie,albo i dwa razy dziennie i to po 3-4 godz czasem? Nie wiecie,czy mogła sobie coś takiego zrobić?

Anna trzymam kciuki za udaną wizytę Kubusia :) My jeszcze w gondoli jeździmy,fakt,że jak małego włożę do śpiwora to miejsca tam nie ma wcale,dobrze,że on zasypia prawie od razu,bo tak to by się pewnie denerwował.Załozyłam mu przedwczoraj spacerówkę i Olga z nim jeździła wkoło bloku jak myłam okna,ale stwierdziłam,że nie podoba mi się ta spacerówka i dopuki nie kupię innej,to została mu gondola,no i jednak wydaje mi się,że jest w niej cieplej :laugh:

misiowa to mój Ignaś jest taki spioch-wstajemy o 9-10 :)

maksiu,ale Ciebie długo tutaj nie było :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 dni temu #503834 przez Majowka
Saiko, dzieki! Wlasnie widzialam :) :kiss:

Misiowa, a taka sobie, okolo 15 stopni, ale wilgotno, duzo musimy grzac w mieszkaniu niestety, a tu ogrzewanie na prad :(
Sliczna twoja Hania, widzialam foteczki!

Olga, nie nie jestesmy blizniakami, jest miedzy nami 4lata roznicy, ale kochamy sie baaaardzo! Chcialabym zeby lucasek byl taki jak moj brat, pod wieloma wzgledami!!!

M-M, ale ten twoj Oli jest lobuziak, faktycznie dosc podobni z charakterkow :laugh: Lucasek tez wychodzic lubi, a w domku ciezko go zadowolic, jeszcze z tym spaniem tacy podobni, hahaha..... Co prawda, lucasek spi w swoim lozeczku, lulam go I tam zanosze.

Wiecie, Ze my caly czas tylko na mleczku jedziemy!!! Nic innego jeszcze mu nie podalam, a wy tu juz jajka niespodzianki swoim dajecie :laugh:
Wlasnie jedziemy do lekarza w tym lub przyszlym tyg aby sie dowiedziec kiedy co mu podac.
Co prawda wcale mi sie nie spieszy do gotowania zupek :laugh: :laugh: :laugh: No ale jak trzeba, to trzeba!

Lucasek juz wazy prawie 8kg!!!! Siedzi juz podparty I uwielbia jak go stawiam na nozki na podlodze I on wtedy przebiera nimi dajac kroczki w ta strone gdzie go cos interesuje...na brzuszku nie bardzo lubi lezec, ale codziennie go klade, zeby cwiczyl obroty, bardzo lubi gimnastyke! :)

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #503840 przez Olga
Takie kupiłam małemu zabawki :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

12 lata 3 dni temu #503843 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #503850 przez Olga
Chyba powyżej 6 mies.dla takiego siedzącego dzidziusia,ale to juz niedługo,więc jak znalazł.Oprócz tego jeszcze od innych dostanie,to te mogą poczekać :laugh:
A i rybkę-pacynkę z Mini Mini mu kupiliśmy :)

12 lata 3 dni temu #503868 przez mloda_mamuska
sama nie wiem co kupic:(

12 lata 3 dni temu #503900 przez saiko
Ja dziewczynki nie kupuje malemu nic, ostatnio mu duzo kupilama a musze teraz zaczac oszczedzac bo ...

Mamy na poczatku stycznia wizyte u nitariusza :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka