- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
maksiu wspolczuje ci tyle masz na glowie, zdrowka dla tesciow. znasz kamile kaminska teraz ojrzanowska?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Dziewczyny MM Olga obejrzalam wasze filmiki i sa naprawde bombowe oli jest super co do loda, juz mi sie dkonczylo pisanie bo maks przylecial postaran cos naskrobac w telefonie ale ta jak wezme sie za dluzsze pisanie to mnie wylogowywuke ale cos tam naskrobvie
Buziaki
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
wlasnie wrocilismy w wyprawy na miasto, oj długo tego nie powtórzymy - na pewno dopóki jest śnieg
Szymul się rozgadał "bubu" , "łułułu" "gugugu" itd, pluje,
mały spał od 22:30 do 8:00 a obudził się tylko raz ok 4 na jedzenie
Olga - a jak tam córa z pęcherzem? jesli pisalas to przegapilam
daners - od kiedy "dukasz"??
Misiowa - ja dzis wyslalan dokumenty bo urlop mi sie konczy w przyszlym tygodniu
bidolku - przykro mi z powodu przeziebionej Kamilki i hospitalizacji taty buziaki
Sloneczko -= strasznie glupio postepuja, nie rozumiem tyakich ludz. A gwoli wyjasnienia - obrazili sie, ze na chrzciny zaprosliscie chrzestnych małego?? nie lubia tych ldzi?
ja z karpiem nie pomoge - nie znosze tej ryby i nigdy u mnie na stole nie bedzie
czesc Majówka - myslalam ostatnio o Tobie mój Symon chyba raz zasnal w lozeczku sam
Maksiu - witaj, nadrabiaj kochana
MM - ja idąc Twoim przykładem (nie wiem czy dobrym ) dałam małemu wczoraj odrobinkę czekolady z jajeczka z niespodzianką - był zafascynowany smakiem
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
Maksiu uwazaj zeby bardziej sie z pecherzem nie rozkrecilo, moze odrazu sobie jakis żurawit kup i wygrzewaj sie:)
Sloneczko ja osobiscie nie cierpie karpia w zadnej postaci wiec nie pomoge;)
- Misiowa
- Wylogowany
- budujemy zdania
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
misiowa ja tez nielubie karpia ale moj uwielbia
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Nie miałam dzisiaj nawet czasy wejść.Spaliśmy z małym do 10,musiał się wyspać,bo wczoraj jak usnął o 21,to o 22.30 się przebudził i zadowolony do 1 w nocy gadał,myślałam,że wyjdę z siebie.Dobrze,że ja nie chodze wcześnie spać,bo bym dopiero miała nerwy.Na szczęście daje mi później to odespać
słoneczko teściowie są dziwni,od kiedy to nie zaprasza się chrzestnych-skąd oni mają takie wiadomości dajcie sobie z nimi spokój,to ich problem,najważniejsze,że macie siebie i że mąż jest z Tobą,a nie za rodzicami
bidol zdrówka dla Kamilki,niech sie kuruje,żeby w chrzciny biedna chora nie była I oczywiście zdrówka dla taty
majówka super,że odwiedziny w Polsce się udały,a Ty jesteś tak mocno do brata podobna (albo brat do Ciebie ),wy nie jesteście czasem bliźniakami?
saiko młodej minęło,wybrała caly antybiotyk,ale czy to był faktycznie pęcherz,to nie wiem,jakoś tak nie wyglądało to na silne zapalenie. A mogła sobie np.wyjałowić coś od basenu,ona jest prawie codziennie,albo i dwa razy dziennie i to po 3-4 godz czasem? Nie wiecie,czy mogła sobie coś takiego zrobić?
Anna trzymam kciuki za udaną wizytę Kubusia My jeszcze w gondoli jeździmy,fakt,że jak małego włożę do śpiwora to miejsca tam nie ma wcale,dobrze,że on zasypia prawie od razu,bo tak to by się pewnie denerwował.Załozyłam mu przedwczoraj spacerówkę i Olga z nim jeździła wkoło bloku jak myłam okna,ale stwierdziłam,że nie podoba mi się ta spacerówka i dopuki nie kupię innej,to została mu gondola,no i jednak wydaje mi się,że jest w niej cieplej
misiowa to mój Ignaś jest taki spioch-wstajemy o 9-10
maksiu,ale Ciebie długo tutaj nie było
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Misiowa, a taka sobie, okolo 15 stopni, ale wilgotno, duzo musimy grzac w mieszkaniu niestety, a tu ogrzewanie na prad
Sliczna twoja Hania, widzialam foteczki!
Olga, nie nie jestesmy blizniakami, jest miedzy nami 4lata roznicy, ale kochamy sie baaaardzo! Chcialabym zeby lucasek byl taki jak moj brat, pod wieloma wzgledami!!!
M-M, ale ten twoj Oli jest lobuziak, faktycznie dosc podobni z charakterkow Lucasek tez wychodzic lubi, a w domku ciezko go zadowolic, jeszcze z tym spaniem tacy podobni, hahaha..... Co prawda, lucasek spi w swoim lozeczku, lulam go I tam zanosze.
Wiecie, Ze my caly czas tylko na mleczku jedziemy!!! Nic innego jeszcze mu nie podalam, a wy tu juz jajka niespodzianki swoim dajecie
Wlasnie jedziemy do lekarza w tym lub przyszlym tyg aby sie dowiedziec kiedy co mu podac.
Co prawda wcale mi sie nie spieszy do gotowania zupek No ale jak trzeba, to trzeba!
Lucasek juz wazy prawie 8kg!!!! Siedzi juz podparty I uwielbia jak go stawiam na nozki na podlodze I on wtedy przebiera nimi dajac kroczki w ta strone gdzie go cos interesuje...na brzuszku nie bardzo lubi lezec, ale codziennie go klade, zeby cwiczyl obroty, bardzo lubi gimnastyke!
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i rybkę-pacynkę z Mini Mini mu kupiliśmy
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Mamy na poczatku stycznia wizyte u nitariusza