- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Maly budzil mnie dzis 3x, jakis niespokojny byl i teraz odsypialam.
Ja chodzika nie chce, na szczescie tesciowa jest rego samego zdania
Lece zjesc sniadanie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Nocka nie najgorsza.podobna do wszystkich
bidol cieszę się,że nic gorszego się nie rozwinęło i oby tylko na tym się skończyło zdrówka dla Kamilki
majówka nie,jeszcze o chodaczku nawet nie myślała,leży na strychu i raczej tak szybko to nie nastapi,Ignaś jeszcze nie siedzi sam
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
Bidol super ze obejdzie sie szpitalem, zdrowka dla Kamilki
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Ja jeszcze do świąt nic nie mam zrobione ale mam chociaż plan co i kiedy chce robić czy dam rade to się okaże:)
Tymuś dziś tak mi dał popalić w nocy ze masakra ciagle sie budził mam wrażenie że nic nie spałąm:(ale chyba ma skok rozwojowy bo ostatnio jest strasznie marudny i złośnik taki ale wraz z tym zachowaniem przyszły nowe umiejętności-umie się z plecków obrócić na boczek i umie już sobie wsadzić nóżke do buzi-jestem z niego dumna:P
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Bidol cieszę się, że u Kamilki tylko tak się skończyło. Życzę Wam szybkiego zażegnania kryzysu. P.S. Poznań przynajmniej póki co nie ma połączenia lotniczego do Lublina - sprawdziłam
Jeśli chodzi o wszelkiego rodzaju chodziki to ja zawsze byłam, jestem i będę wielkim ich przeciwnikiem. To trochę jak ze ssaniem palca - ja ssałam kilkanaście lat i nic mi nie jest. Ale nie koniecznie byłabym zadowolona, gdyby moje dzieci ssały palec. Raczej robiła bym wszystko, by temu zapobiec czy odzwyczaić. To tyle. Opinie specjalistów wszelkich są raczej jednoznaczne w tej kwestii. Jak ze wszystkim też, każdy dokonuje swoich wyborów. Zresztą pewnie na chwilkę nikomu nie zaszkodzi. Przepraszam za tak stanowczą opinię Aaaaa mogłam tego nie pisać ????? .....
Olga super te zabawki. Też chcę coś kupić, ale poczekam na święta i zobaczę co Mateuszek dostanie i potem się zastanowię.
Maksiu uwielbiam takie słodkości z serka i galaretki, mniam
Daria gratuluje dumnej Mamusi Mati, ten mój klocek na razie próbuje, ale praktycznie nic mu nie wychodzi.
Wczoraj daliśmy Mateuszkowi pierwszy raz kaszkę wieczorem. Na 150 ml mleka ryżową-brzoskwiniową. Zjadł wszystko. Niestety i tak obudził się o 23, a w nocy jadł tak samo - czyli prawie co godzinkę ciut.
Wracam do roboty, bo Mati właśnie obudził się ze swojej mega krótkiej drzemki.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ignaś od 2 dni wypijał 210 kleiku tak jak zawsze,ale jak się kończyło to płacz był mega,więc wczoraj 240 mu zrobiłam i zostawił na dnie,troszkę takiej pianki.On wie,ile może,jak nie chce więcej,to żebym na głowie stawała,to nie weźmie,więc się nie boję,że za dużo,widocznie tyle potrzebuje ale podobnie jak Mateuszek,już o 23-24 musi być cycol i później 4-5,więc bez zmian Cycol musi być i tyle
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
A jaka jest Wasza opinia na tv? Lucasek juz ogladal baby tv jak mial 2 miesiace, na poczatku po 15min, Bo wiecej nie chcial, teraz z zainteresowaniem oglada bardzo czesto te programy dla dzieci.
Moj misiek zaczal chodzic jak mial 9 miesiecy! Ciekawe czy Lucasek pojdzie w jego slady! Jak na razie wszystko na to wskazuje, hehe
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja też tylko na chwilkę
Majówka, Maksiu, Daria - już myślałam, że o nas zapomniałyście miło Was "widzieć", może jakieś fotoski dzidków?
Bidol - ucałuj Kamilutka, ściskam Was i trzymam kciuki za zdrowie w Waszej rodzinie
W wolnej chwili wstawię fotki, muszę zmniejszyć
Anna - a dlaczego mogłabyś tego nie pisać, przecież wygłaszasz swój pogląd, po to też tu jesteśmy (tak myślę ). Ja też jestem wrogiem chodzików. Uważam, że chodzenia to one raczej nie uczą
A pierniczki pomysłowe i wyglądają smakowicie
Olga - super zabawki
Saiko - jesteś zadowolona z tej książeczki bam bam, bo chcę zamówić małemu.
Kamyczka - a Ty gdzie? jak oczko mężowskie? goi się ładnie? i jak Wasze rozszerzanie diety?
Wojtulowi chyba niedługo przebije się druga jedynka, tak się koncentruje na tych ząbkach, że obroty go w ogóle już nie interesują.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj nam przyszla paczka od mamy, wreszcie mam dla mlodego herbatki, zel na dziaselka i duza butle A Miro oczywiscie ma radoche z zabawek. Jedynie co mi sie nie podoba to to, ze dostalismy tez organki i one sa po wlosku czy hiszpansku, a nie chce go uczyc az tylu jezykow, bo ja mowie do niego po polsku, maz po finsku, miedzy soba rozmawaiamy troche po finsku troche po angielsku, a tu bum, jeszcze inny jezyk, nie to nie bedzie tak dzialac, na razie chce go ograniczyc dodwoch jezykow, angielski i szwedzki bedzie mial w szkole wiec nie chce go katowac na razie.
Bylismy tez u naszej pielegniarki, znowu szczepienia, ostatnie rotawirusy, drugie pneumokoki i 5w1. A wazy juz prawie 7300. Nic dziwnego ze mnie tak rece bola jak go nosze... Kazala mi dawac mlodemu obiadki dwa razy dziennie i po kazdym popijac mlekiem, wam tez tak powiedzieli? Moim zdaniem to lekka przesada, nie chce zeby moje dziecko wygladalo jak sumo
Jutro do nas przyjezdza tesciowa, jejku jak sie ciesze przez caly czas byla zajeta swoim nowym narzeczonym a teraz bedzie udawac swietna babcie. Tym bardziej ze ona stwierdzila ze jest za mloda na bycie babcia. Ja uwazam ze jak nie chciala byc mloda babcia to nie trzeba bylo sobie robic dzieci w wieku 19 lat. Nie mam ochoty sie z nia spotykac
Miro oczywiscie teraz marudzi, pomimo swojego zmeczenia. Zamiast isc spac woli mamie dokuczac i plakac. Takie zycie..
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa