BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #505115 przez BasiaOlek
Anunia - ja nie mam dalej okresu (karmię piersią) więc nie mam pojęcia jak to wygląda...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #505119 przez anunia
mloda_mamuska napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ale to jest okropne skończy mi się i za chwilę kolejna miesiączka :angry:

12 lata 3 miesiąc temu #505146 przez słoneczko
basiaOlek tak normalnie to nieraczkuje jeszcze tak delikatnie odpycha sie do tylu, ja sie na chwile odwroce a maly juz posrodku lozka ,patrze sie a on sie smieje zemnie

12 lata 3 miesiąc temu #505150 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #505155 przez słoneczko
m_m pierwszy raz slysze o tej przerwie, bralam tabletki kilka lat i nierobilam przerwy zadnej,gin nic mi niemowil

12 lata 3 miesiąc temu #505157 przez słoneczko
m_m pierwszy raz slysze o tej przerwie, bralam tabletki kilka lat i nierobilam przerwy zadnej,gin nic mi niemowil

12 lata 3 miesiąc temu #505164 przez daners
hej mamunie:)
świeta koniec swiata zaraz a Wy o okresie :):):)
Moj trwa standard jak przed porodem..5 dni uff moge t przezyc:)
Dzis kolezanka urodzila córeczke:) kurcze patrzac na inne dzieci widzicie albo myslicie sobie ze wasze zawsze najpiekniejsze?hm tak pytam z ciekawosci :) bo moj sie wiecznie u innych doszukuje czegos ;;p

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #505168 przez saiko
słoneczko napisał:

zaraz zaraz - sa taki tebletki, ktore maja 7 innych tabletek - np wiekszosc rozowych i kilka bialych i te biale to taskie placebo, ktore nie maja chyba hormonow

ja raz takie bralam a zazwyczaj takie, ktorych jest 21 i trzeba robic przerwe:

zobaczcie np takie:
yaz.info.pl/index.php

12 lata 3 miesiąc temu #505170 przez słoneczko
daners witam Cie kochana , kazda chyba matka i tatusd mysli ze ich pociecha jest najladniejsza,
jak tam przygotowania do swiat?

12 lata 3 miesiąc temu #505172 przez saiko
daners napisał:

hej mamunie:)
świeta koniec swiata zaraz a Wy o okresie :):):)
Moj trwa standard jak przed porodem..5 dni uff moge t przezyc:)
Dzis kolezanka urodzila córeczke:) kurcze patrzac na inne dzieci widzicie albo myslicie sobie ze wasze zawsze najpiekniejsze?hm tak pytam z ciekawosci :) bo moj sie wiecznie u innych doszukuje czegos ;;p

moj u innych zawsze, ze brzydkie a ze nassze najpiekniejsze ;)

Basiu - Zdrowych i Wesołych Świat :)

12 lata 3 miesiąc temu #505189 przez daners
słoneczko :) jak przygotowania a nijak w sumie ;] idziemy do tesciów wiec zaduzo w domu nierobie w sensie gotowania szykowania :)
mam dylemat odnosnie prezentu...co kupujecie tesciom? Myslalam nad rzeczami przydatnymi typu winko jakies slodkosci plus u nas sa smakowe kawy do kupienia na gramy i takie zakupic;] i wszystko do pudelka :) macie jakies propozycje ?

saiko aa czyli standard :)
P.S pierniczki smakowite:)

niebardzo umiem Was nadrobic;] ale saiko dukam juz od tego momentu jak pisalas że przechodzisz na diete ;-P o efektach nie powiem gdyż waga mi sie popsula a zreszta grudzien to miesiac grzechu :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu #505291 przez mloda_mamuska

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #505297 przez Majowka
M-M, moja mama pozyczyla tego misia- pieska, na nasz przyjazd, Lucasek byl wniebowziety, do tego stopnia, ze juz do nas leci taki sam, wlasnie czekamy na paczke. Sluchal piosenek, smial sie, uwielbial go! Ja uwazam ze to super zakup!

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #505299 przez Olga
m m właśnie posłuchałam ciebie i ściągnęłam małemu 2 odcinki świnki Peppa,ciekawe czy mu się tak spodoba jak rybka Mini Mini :unsure: .Ja na szczęście nie wydałam bajek po Oldze,tych właśnie typu Bolek i Lolek,Smerfy,Muminki,więc teraz będą super,bo niektóre bajki na kanałach dla dzieci mi się nie podobają,ja lubię właśnie te co były za naszych czasów,ale np.moja Olga już ich nie lubiła oglądać,w przeciwieństwie do Mariki,ona była maniaczką Muminków :)

Słoneczko Ignas pojęcia o raczkwaniu nie ma i wydaje mi się,że nie będzie posiadał tej umiejętności :) n nogach za to sztywno lubi sobie postać ;)

Dziewczynki jak byliśmy w gościach,to Marika odebrała zabawki dla Ignasia i są super,wzyscy byli nimi zaciekawieni,a najwięcej Olga :laugh: jestem bardzo zadowolona z zakupu i małemu też się chyba spodobają :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #505302 przez Majowka
Olga, bardzo mi sie spodobaly te zabawki, ktore wybralas. daj znac pozniej jak Ignas na nie zareaguje, to tez Lucaskowi kupie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka