- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- anszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mieliśmy troszkę męczącą nockę (chyba przez ząbki), potem pójdziemy na spacer, bo jest słonecznie, ale brr... zimno strasznie

Wojtek też dostanie Uczniaczka, jak sprawdzałam, czy działa, to się uśmiechał, więc pewnie mu się spodoba

Majówka - żebyś się nie zestresowała jak ja, że szczeniaczek nie śpiewa piosenek w całości, to powiem Ci, że z tyłu przy bateriach jest taka kartka, którą trzeba wyjąć. Ja nie chciałam wyciągać z pudełka, więc tego nie widziałam

Miłego dnia dziewuszki, ja idę upiec ciasteczka, bo mnie wkrótce odwiedzi przyjaciółka

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)

Anna ogromne buziaki w dniu urodzin,dużo,dużo zdrówka i pociech z Twoich mężczyzn

Lecę na zakupy,przyszły kolejne zabawki dla małego-tym razem Olgusia mu kupiła ha ha

Miłego-pracowitego dnia wam życzę

- saiko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- Otrzymane podziękowania: 0

-14 a ja bylam godzinke na spacerze, strasznie sie przedzierałam ale dałam rade
dałam małemu dziś dynię - ochydztwo, może łyżeczkę przełknął i sie popakał jak chciałąm mu wcisnąć drugą ;(
cielęcinki z jarzynkami też nie lubi
- anszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Chyba rzeczywiście rzuciłyście się w wir pracy albo się zabunkrowałyście w obawie przed końcem świata

Saiko - ja mojemu przedwczoraj dałam dynię, myślałam, że padnę, jak to powąchałam, ale syn nie pogardził, a wręcz krzyczał, że mało

- daners
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

w takim razie ide sobie

- Majowka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jestem Mamą!
Piekna fotka Mateuszka z pieskiem, tez taka musze Lucaskowi zrobic, Bo tez tak sie cieszy jak piesek spiewa.
Olga, tak, ja mialam na mysli tego slynnego szczeniaczka-uczniaczka

M-M, zabawki do wanny super pomysl!! Ja tez sie w nie zaopatrze jak lucasek usiadzie juz na tym krzeslku w wannie. W ten weekend wybieramy sie po prezenty dla rodzinki I dla siebie, dam Ci znac co wybralismy, pewnie w pospiechu byle co kupimy

Anszka, dzieki! Moja mama juz przez ten stresik przeszla

Dzis lucasek byl wyjatkowo marudny

- anunia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Anna -spełnienia marzeń

Moja tez nie lubie dania z dynią,w ogóle spróbowałam tego... fujjj nie za dobre

Ale za to uwielbia jarzynową krem jak się kończy to jej mało i mi płacze ,te słoiczki chyba za małe ,dwa by takie wsuneła spokojnie hehe mój żarłoczek

Nie wiem czy jeszcze tu zaglądne przed świetami ,więc skorzystając z okazji życzę wam mamuśki
ZDROWYCH,SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT

- bidol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
My bylismy na kontroli z Kamką - nie ma poprawy ale tez nie jest gorzej. Ja mam multum roboty. Cały dom do wysprzatania. Na
Szczescie był w domu dzis Jedrula to zajmowal sie dzieciakami a ja szalalam na szczocie

Tata pojechał do szpitala.
Oj kiepsko widze te swieta.
Buziaki.
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zalatana dzisiaj byłam,po zakupy dwa razy z Olgą leciałam,później z nią na basen na sekcje,bo chrzestna się rozchorowała,a zawsze z nią jeździ

Mały dzisiaj prawie cały dzień spędził z tatą,ż malymi przerwami na cycolka i kapiel,bo ja nie miałam dzisiaj czasu sie nim zajmować

saiko mój wcina wszystko,w deserkach ma swoje ulubione i w soczkach,a obiady i zupki jak na razie wciąga co mu się da

- anszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
nie wiem, czy będę miała czas, by tu jeszcze zajrzeć przed świętami, więc pozwólcie, że już dzisiaj złożę Wam życzenia wyjątkowych i spędzonych w zdrowiu świąt Bożego Narodzenia, znajdźcie pod choinką to, czego najbardziej potrzebujecie (np. odrobinki czasu dla siebie, kuponu na przespaną nockę czy dodatkowych rąk wspomagających codzienne czynności

- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- maksiu
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Mam prosbe może mi ktoras wyslac link do pobrania gadu gadu bo pobrałam ale teraz cos mi dzialac nie chce
U nas dziś rano mroz co nie miara -20 było rano masakra, my choinke mamy ubrana taka malutka ja dziś robiłam pierewszy raz schab ze sliwka mam nadzieje ze mi wyszedł haha do tego mam bigos mielone z piekarnika z groszkiem i marchewka, szynke w mandarynce i sliwkach mniam mniam i nie wiem może schabowe zrobie bo jeszcze dojedzie salatka
Mój maks cos przeziębiony ale dajemy rade, a miałam wam napisac ostatnio dalm małemu troszkę mleka krowiego na pol z wodo wypil tylko 20 ml bo mu nie smakowalo
- Olga
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Widać,że święta i czasu żadna nie ma,ja też tylko na chwilkę.Roboty pełno,Olga już choinkę ubiera,bo żyć nie dała,a zawsze dzień przed wigilią staramy się ubierać

- saiko
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Szymul od rana miał gorączke, ok 16 byla u mnie pediatra i daliśmy Nurofen, na szczescie temperaatura spadla i mam nadzieje, ze juz nie wróci. Biedny malec był cały dzień nieprzytomny, osowiały i prawie cały czas spał.