BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #505516 przez anszka
Anna - spełnienia marzeń oraz zdrówka życzymy i przesyłamy 18 buziaków :silly: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mieliśmy troszkę męczącą nockę (chyba przez ząbki), potem pójdziemy na spacer, bo jest słonecznie, ale brr... zimno strasznie :)

Wojtek też dostanie Uczniaczka, jak sprawdzałam, czy działa, to się uśmiechał, więc pewnie mu się spodoba :)
Majówka - żebyś się nie zestresowała jak ja, że szczeniaczek nie śpiewa piosenek w całości, to powiem Ci, że z tyłu przy bateriach jest taka kartka, którą trzeba wyjąć. Ja nie chciałam wyciągać z pudełka, więc tego nie widziałam ;)

Miłego dnia dziewuszki, ja idę upiec ciasteczka, bo mnie wkrótce odwiedzi przyjaciółka :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #505543 przez Olga
Witam się i ja. :) U nas rano było -11 :angry:

Anna ogromne buziaki w dniu urodzin,dużo,dużo zdrówka i pociech z Twoich mężczyzn :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lecę na zakupy,przyszły kolejne zabawki dla małego-tym razem Olgusia mu kupiła ha ha :laugh: Jeszcze kurier ma dzisiaj do nas zawitać ze smoczkami,miseczkami itp :)

Miłego-pracowitego dnia wam życzę :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #505740 przez saiko
oj mamuski chyba ostro szykuja sie do świąt :) taka cisza na forum.

-14 a ja bylam godzinke na spacerze, strasznie sie przedzierałam ale dałam rade

dałam małemu dziś dynię - ochydztwo, może łyżeczkę przełknął i sie popakał jak chciałąm mu wcisnąć drugą ;(
cielęcinki z jarzynkami też nie lubi

12 lata 3 miesiąc temu #505774 przez anszka
Przyjaciółka pojechała, więc zaglądam do Was, a tu cisza :)
Chyba rzeczywiście rzuciłyście się w wir pracy albo się zabunkrowałyście w obawie przed końcem świata :woohoo:

Saiko - ja mojemu przedwczoraj dałam dynię, myślałam, że padnę, jak to powąchałam, ale syn nie pogardził, a wręcz krzyczał, że mało :)

12 lata 3 miesiąc temu #505828 przez daners
hej mamunie:) no faktycznie mamuski szykuja sie na świeta bo cisza jak makiem zasiał :)

w takim razie ide sobie :) milego wieczorka

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #506127 przez Majowka
Anna, wszystkiego najlepszego w dniu urodzinek!!

Piekna fotka Mateuszka z pieskiem, tez taka musze Lucaskowi zrobic, Bo tez tak sie cieszy jak piesek spiewa.

Olga, tak, ja mialam na mysli tego slynnego szczeniaczka-uczniaczka :)

M-M, zabawki do wanny super pomysl!! Ja tez sie w nie zaopatrze jak lucasek usiadzie juz na tym krzeslku w wannie. W ten weekend wybieramy sie po prezenty dla rodzinki I dla siebie, dam Ci znac co wybralismy, pewnie w pospiechu byle co kupimy :( ...szkoda, Ze wczesniej nie zajelam sie tymi prezentami.....

Anszka, dzieki! Moja mama juz przez ten stresik przeszla :laugh: I doszla do tego jak go odblokowac, ale juz chciala odsylac, hehe

Dzis lucasek byl wyjatkowo marudny :( :( :( Nic nie moglam zrobic, cisto robilam z przerwami, cala zestresowana...na szczescie po poludniu wpadla tesciowka, wiec troche udalo mi sie posprzatac, ehhhhh....ide robic piernik

12 lata 3 miesiąc temu #506145 przez anunia
Hej :)

Anna -spełnienia marzeń ;)

Moja tez nie lubie dania z dynią,w ogóle spróbowałam tego... fujjj nie za dobre :laugh:

Ale za to uwielbia jarzynową krem jak się kończy to jej mało i mi płacze ,te słoiczki chyba za małe ,dwa by takie wsuneła spokojnie hehe mój żarłoczek :)

Nie wiem czy jeszcze tu zaglądne przed świetami ,więc skorzystając z okazji życzę wam mamuśki

ZDROWYCH,SPOKOJNYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT ;)

12 lata 3 miesiąc temu #506151 przez bidol
Hej dziewczyny.

My bylismy na kontroli z Kamką - nie ma poprawy ale tez nie jest gorzej. Ja mam multum roboty. Cały dom do wysprzatania. Na
Szczescie był w domu dzis Jedrula to zajmowal sie dzieciakami a ja szalalam na szczocie :)
Tata pojechał do szpitala.

Oj kiepsko widze te swieta.

Buziaki.

12 lata 3 miesiąc temu #506163 przez Olga
Hej mamusie późnym wieczorkiem :)

Zalatana dzisiaj byłam,po zakupy dwa razy z Olgą leciałam,później z nią na basen na sekcje,bo chrzestna się rozchorowała,a zawsze z nią jeździ :( Teraz Marice pomagalam ogarnąć lazienkę,bo to zawsze na koniec zostawiamy,a że jutro Marika jedzie do chłopaka,to zaczęła sprzątać o 21,jak z wigilii z młodzieży franciszkańskiej wróciła ;)
Mały dzisiaj prawie cały dzień spędził z tatą,ż malymi przerwami na cycolka i kapiel,bo ja nie miałam dzisiaj czasu sie nim zajmować :) Posadziłam go w łóżeczku w narożniku,obłożyłam kolderką i bardzo podobalo mu się siedzenie :lol:

saiko mój wcina wszystko,w deserkach ma swoje ulubione i w soczkach,a obiady i zupki jak na razie wciąga co mu się da :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #506242 przez anszka
Kochane,
nie wiem, czy będę miała czas, by tu jeszcze zajrzeć przed świętami, więc pozwólcie, że już dzisiaj złożę Wam życzenia wyjątkowych i spędzonych w zdrowiu świąt Bożego Narodzenia, znajdźcie pod choinką to, czego najbardziej potrzebujecie (np. odrobinki czasu dla siebie, kuponu na przespaną nockę czy dodatkowych rąk wspomagających codzienne czynności ;) ). Wszystkiego dobrego!

12 lata 3 miesiąc temu #506274 przez chłopek
Renifer Rudolf grzeje kopyta, Mikołaj w pośpiechu prezenty chwyta. Wszystkie smutki wnet pójdą w kąt – serdecznie życzę wesołych świąt.
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #506305 przez Olga
Ksawcio jest boski :lol: ja nie wyjeżdżam nigdzie,rodzinkę mamy na miejscu,więc pewnie zajrzę tutaj od czasu do czasu :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #506354 przez maksiu
Hejka mamusie znalazłam chwile i zagldam do was, mój maz mi wczoraj sprawil prezent kupil mi nowego laptopa jestem zadowolona:)
Mam prosbe może mi ktoras wyslac link do pobrania gadu gadu bo pobrałam ale teraz cos mi dzialac nie chce
U nas dziś rano mroz co nie miara -20 było rano masakra, my choinke mamy ubrana taka malutka ja dziś robiłam pierewszy raz schab ze sliwka mam nadzieje ze mi wyszedł haha do tego mam bigos mielone z piekarnika z groszkiem i marchewka, szynke w mandarynce i sliwkach mniam mniam i nie wiem może schabowe zrobie bo jeszcze dojedzie salatka

Mój maks cos przeziębiony ale dajemy rade, a miałam wam napisac ostatnio dalm małemu troszkę mleka krowiego na pol z wodo wypil tylko 20 ml bo mu nie smakowalo

12 lata 3 miesiąc temu #506383 przez Olga
Hej dziewczynki.

Widać,że święta i czasu żadna nie ma,ja też tylko na chwilkę.Roboty pełno,Olga już choinkę ubiera,bo żyć nie dała,a zawsze dzień przed wigilią staramy się ubierać ;) ale tak marudziła,że jej odpuściłam :) Jak Marika wróci,to zobaczy czy nam skaner działa,to bym wam zdjęcia pokazał od fotografa,a jak nie to spróbuję jakoś inaczej :)

12 lata 3 miesiąc temu #506436 przez saiko
cześć mamuśki,

Szymul od rana miał gorączke, ok 16 byla u mnie pediatra i daliśmy Nurofen, na szczescie temperaatura spadla i mam nadzieje, ze juz nie wróci. Biedny malec był cały dzień nieprzytomny, osowiały i prawie cały czas spał.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka