BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #506539 przez maksiu
saiko a co ci powiedziała pediatra? wiesz teraz takie pogody mnie też coś rozkłada zimno mi jak nie wiem. jutro do kościoła i potem się z domu nie ruszam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #506540 przez maksiu
saiko
a co ci powiedziała pediatra? wiesz teraz takie pogody mnie też coś
rozkłada zimno mi jak nie wiem. jutro do kościoła i potem się z domu
nie ruszam

12 lata 3 miesiąc temu #506560 przez Olga
Hej.

saiko biedny Szymuś,oby mu przeszło szybciutko :laugh: :kiss:

Ja juz żeberka posmażyłam,choinka ubrana,resztę jutro,dziewczyny mi pomoga,bo dzisiaj Marika była u chłopaka,później obie z Olgą do taty swojego szły,bo przyjechał z Niemiec na święta :) Jutro sałatka,mielone,śledzie w oleju itp.Dużo nie robię,tylko tak żebysmy mieli wieczorkiem jak będziemy już w domku :) Placki kupiłam,jeszcze sernika kawałek kupię,bo ja lubię :) nie piekę,bo nie lubię ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #506588 przez maksiu
mi zostały sałatka i schabowe. chyba też jutro popołudniu zrobię. mamusie ratunku moje dziecko przekracza wszystkie granice

12 lata 3 miesiąc temu #506605 przez saiko
Hej,

ze to prawdopodobnie trzydniówka, ale mam do niej na kontrole pojsc w poniedzialek
maly trzoszenke sporadycznie pokasłuje, miał też rzadką kupkę dziś - mam nadziejej, ze noc bedzie dobra

my robilismy dzis makowiec, bigos, flaki, pieczone mięsa, salatka jarzynowa pewnie jutro ... i milion roznych rzeczy

12 lata 3 miesiąc temu #506617 przez Olga
Wykąpana w końcu padłam,już dzisiaj nic nie robię,jutro resztę,na szczęście już z pomocą ;) Prezenty prawie popoakowane :) Dla chrzestnych i dziadków mam te ramki ze zdjęciem z chrztu,Oldze kupiłam dres adidasa,Marika sobie sama coś kupi,za duża jest i nie porafię już jej sama wybrać ;) Reszcie tak jak wspominałam,nie robimy prezentów,chociaż znając Olgę to kupi wszystkim coś :) Oczywiście najwiecej uzbierało się paczek dla Ignasia :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #506628 przez Anna77
Anszka, Olga, Majówka, Anunia, baaardzo dziękuję Wam za życzenia.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

chłopek Rudolf jest przecudny, a jego "grzywa" jest przeurocza. Uśmiech od ucha do ucha i czy można chcieć więcej??? :kiss:

Maksiu ja zawsze biorę stąd www.gg.pl/info/pobierz

Olga czekam na fotki z chrztu i już nie mogę się doczekać. W ogóle to fajny pomysł.

Saiko bardzo gorąco Was przytulam :kiss: :kiss: :kiss: I mam nadzieję że Szymusiowi szybciutko przejdzie.

Bidolku myślami jestem z Tobą!!! Pamiętaj o tym zawsze, bardzo Cię proszę :kiss: Za Kamilkę - żeby szybciutko doszła do siebie - i Tatę ślę modlitwę oczywiście.

Też dzisiaj się narobiłam. Skończyłam wreszcie definitywnie pakować prezenty. Zrobiłam bigos, usmażyłam rybkę - jutro zrobię po grecku. Starłam sobie warzywka do niej - usmażę/uduszę jutro. Obrałam warzywa na sałatkę, przygotowałam mak - jutro zabieram się za makowce od rana. Jutro więc jeszcze zrobić śledzie w oleju, skończyć rybkę o grecku, pokroić sałatkę, polać lukrem makowce. B wyślę po południu doi mojego Taty po karpie. Będą przygotowane - to znaczy pokrojone w dzwonki. Przyprawię sobie tylko, a w poniedziałek opanieruję i usmażę.

Zdążyłam jeszcze zrobić pazurki - przed chwilką skończyłam i zaraz wskakuję do wanny na szybką kąpiel. Dzisiaj już padam, idę się kąpać. Tak mi się marzy, by na poniedziałek to już tylko wskoczyć rano do wanny i się porelaksować z maseczką jakąś.... jakieś kurze przelecieć, przetrzeć podłogi i finito!

Dobranoc Mamuśki i mam nadzieję do jutra :)

12 lata 3 miesiąc temu #506718 przez maksiu
O a co to za swieto ze ja tu pierwsza dziś lal jaki mnie zaszczyt spotkał
U nas ok nocka szybko mminela ja już taka zmarznieta to dawno nie bylkam mamusiu dziś już kosciolek zaliczyłam i jest oki teraz na obiadek rosolek gotuje i jakas kawusie sobie musze zrobić, anna sciagalam z tej strony ale cos nie te min wyszlo co miałam na tamtym kompie :)

saiko mam nadzieje Ze maly już lepiej

12 lata 3 miesiąc temu #506722 przez saiko
czesc,

noc niestety nie nalezala do najlatwiejszych
maly mial wysoka goraczke, dalam mu czopek,
do 4:00 spałam 15 min bo mały sie budził z rykiem kilkanascie minut po tym jak go kladłam
chyba bolał go brzuszek bo mimo ze goraczka przeszla to bardzo plakal i ma rozwolnienie od pozniego wieczora
od 4 do 6:30 spał i pozniej tez troszke ale juz bylam nieprzytomna i na zegarek nie spojazalam

mąż wziął go ok 8:30 i dał mi pospać

12 lata 3 miesiąc temu #506725 przez maksiu
Saiko kochana wspolczuje ci naprawdę a może on tak przechodzi zbkowanie, nie zauwazylas żeby miał może popękane dziaselka napuchnięte??

12 lata 3 miesiąc temu #506753 przez maksiu
No no jakie tu pustki widać ze przygotowania do swiat pelna para
a ja na tego mojego głodomora nie mam sily normalnie zjadł rosołku z ziemniakami i troszkę mieska od kurczaka i teraz jeszcze butle trabi a cyca w dzień już mało co ciagnie staram się mu dawac ale on nie chce kurde w nnocy je a w dzień ma w nosie mysle ze może jak bym kupila te kapturki to myslal by ze ma cyca jak myślicie??

12 lata 3 miesiąc temu #506765 przez chłopek
hej
saiko u nas tez goraczka sebolek miał cała noc ale to chyba o zabków bo ma spuchniete dziasła

makisu fajny prezent ci maz zrobil

12 lata 3 miesiąc temu #506808 przez maksiu
Jejku jakie tu dziś pustki masakra jakas wszystkie zapracowane jak nic

W ten świąteczny czas Bożego Narodzenia,
łamiąc się opłatkiem składamy życzenia:
Wielu łask Bożych, szczęścia, zdrowia, powodzenia,
Aby wszystko się darzyło
W Nowym Roku lepiej było!

TEGO WSZYSTKIEGO I JESZCZE WIECEJ ZYCZY KAMILA MAREK MAKS I BLAZEJ:)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #506821 przez słoneczko
dziewczynki zdrowych,wesolych swiat Bozego Narodzenia wam zycze:)

12 lata 3 miesiąc temu #506900 przez mama89muminka
Witam przedswiatecznie.

U nas kiepsko w nocy, Miro nie spi prawie wcale, teraz goraczkuje i marudzi, prubuje go uspic.

Wczoraj byla u nas tesciowa, maz mnie wystawil do wiatru, pojechal na silownie a ja sama z nia zostalam. Przywiozla lezaczek dla Miro i jakies uzywane ciuchy :X Jak wyszla zadzwonila do meza ze Miro jest nieodpowiednio ubrany bo ma zimne stopki, wkurzyla mnie zupelnie. Zanim przyjechala mlody byl pod kocem, wiec zimno mu nie bylo, pozniej przyszla, nie zdarzylam go ubrac no i nie spodziewalam sie ze ona tak dlugo zostanie :dry: W ogole Miro sie jej boi :silly:

W ogole nic mi sie nie chce, ani tych swiat ani nic... :( Te swieta beda beznadziejne, nie ma to jak w Polsce. Smutno mi, ze znowu musze tu zostac i znosic cala niefajna atmosfere.

Watpie, zebym jutro was odwiedzila, wiec zycze wszystkim mamusiom, dzieciaczkom i calym waszym rodzinom wszystkiego najlepszego z okazji swiat i duzo zdrowka :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka