BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 miesiąc temu #507635 przez chłopek
a duzego macie pieska? ja mam mieszanca husky ale na dworze siedzi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #507636 przez Anna77
Cześć Kochane, korzystam z chwilki wolnej. My dzisiaj po południu jedziemy tylko do brata mojego B. na kawkę. Zaraz po niej, z Kamilem wrócę do domu, a chłopaki - Mateusz i Kuba - jadą z B. do Kołobrzegu i wrócą jutro. Bartek kupił mi już cin cin bianco i będę dzisiaj pić, he he. Wyśpię się w nocy i rano, a jutro będę leniuchować. Może zaliczę kosmetyczkę :)

Maksiu, Agnessa cudownie wyglądacie Wy i Wasze dzieciątka :)

Bidol udanego, wesołego dnia :) I uściski dla Kamilki.

Olga szkoda psiaczka, ale wszystko pewnie będzie już dobrze.

My dzisiaj skończyliśmy pół roku. Sama nie wierzę że to tal zleciało :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #507637 przez Olga
Kundelek,trochę pomieszany z jamnikiem.Olga w mrozy mu łapki smaruje kremem bambino ha ha.On jak by jedną noc na dworzu był,to by zdechł :(

Anna faktycznie,pół roku,jak to zleciało,aż sama nie wierzę.Rosną nam dzieciaczki w takim tempie,że szok.Aż żal,bo ja to uwielbiam maluszki :( Wypoczywaj ile się da,fajnie masz,ja chyba tak nigdy nie będę miała,że na noc zostanę bez dzieci ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #507645 przez chłopek
olga mój to by sie w domu ugotował, krywde bym mu tylko zrobiłą trzymajac go w domu

12 lata 3 miesiąc temu #507700 przez maksiu
Witam i sie ja w ten wiosenny dzien
u nas dzis ponad 10 stopni na plusie az milo a moje dziecko od tych zabkow w spiaczke zapadlo haha
Dzis dalam malemu drugi raz mleka krowiego i wypil z kleikiem 100 ml
ostatnio mu nic nie bylo mam nadzieje ze i dzis mu nic nie bedzie :)

Bidol buziaki dla Kamili
Agnessa ale maksiu duzy i slodki super fotki
Anna buziaki dla matiego z okazji pol roczku u nas w nowy rok to juz nie dlugi

12 lata 3 miesiąc temu #507758 przez Olga
My już w domku,dzisiaj wybraliśmy się pieszo do rodziców i z powrotem zrobiliśmy godzinny spacerek :) Od razu człowiek się inaczej czuje ;) Dziewczyny poszły do kościoła,a później idą znów do swojego ojca,to będzie trochę ciszy w domu ha ha :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 miesiąc temu #507769 przez maksiu
No blazej po krowim mleczku spal ponad 2 godziny, teraz wypil cycusia po kapaniu jeszcze prawie 100 kaszy moj glodomorek a maks padl sam az sie boje jaka bedzie noc , ale teraz z nodow weszlam na czat sobie :silly: i umowilam sie z kolega poznanym na 21 ze popiszemy hahah

12 lata 3 miesiąc temu #507780 przez Olga
Czemu boisz się o noc :unsure: Ignasiowi po rosołku wczorajszym i ziemniaczkach,tez nic nie było i dzisiaj u babci też mu dłm ziemniaczków. :) Jejkuś jak milo jest patrzeć,jak dzieci mają apetyt i nie trzeba namawiać,jak byłam u chrzestnej Ignasia i mówiła nam,co jej syn je przez cały dzień,to się za głowę złapałam :ohmy: Chyba mniej od Ignasia :lol: napewno mniej,bo przecież mały samego cycolka ile wypije ;) oby mu tylko tak zostało :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #507821 przez maksiu
olga bo on sie obudzi o 20 i buszowac bedzie, ale spi u cioci a oni z kurtami choda spac wiec moze bedzie oki
u mnie wuj mnie ochrzanial ze malemu rybe daje a jak mu powiedzialam o pomidorowej ze jadl to wg byla jazda to ja na to co mam miec kolejnego niejadka

12 lata 3 miesiąc temu #507840 przez Olga
Ja to tak spróbować daję,na razie zupki i ziemniaczki :) Mleka nie zmieniam,bo to w kartonie,to nie dla maluszków,tam sama woda jest,ale wiem,że mamusie dają dzieciom nawet mniejszym :) Maluszki już mają pół roku,więc po mału można wprowadzać w miarę normalne jedzonko ;)

12 lata 3 miesiąc temu #507842 przez Anna77
A ja zaczęłam wieczór.... właściwie zaczęłam już na kawce bo ze szwagierką wypiłyśmy po dwa kieliszki wiśniowej nalewki... pyyycha. Teraz właśnie włączyłam sobie mega głośno muzyczkę z filmu "Shall we dance", którą uwielbiam i popijam pyszne, zimne martini bianco..... Aż Kamil się ze mnie śmieje, he he.

Może jakiś filmik obejrzę i pójdę spać. Wyśpię się pewnie pierwszy raz od ponad roku.

Bidolku daj znać jak tam po chrzcinach.

Maksiu, Olga mój jeszcze nic nie jadł w sumie z "naszego stołu". Poza jabłkami działkowymi z jabłecznika i tym, że czasem daje mu do pomemłania kawałek chlebka czy bułki. Pewnie niedługo zacznę coś pichcić sama, ale chcę najpierw żeby mu zaczerwienie z czoła zeszło, bo ewidentnie coś go uczula. Od przyszłego tygodnia przechodzimy na samego Hippa i zobaczymy, czy to coś zmieni.

Idę coś zjeść, postanowienia odnośnie trzymania się diety przesuwam na "od poniedziałku" :lol: :lol: :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #507857 przez chłopek
Sebolek tez dzisiaj jadł rosołek ziemniaczki tez bardzo lubi

12 lata 3 miesiąc temu #508045 przez anunia
Hej kobietki :)

I już po świetach mamy :)

Więc tak całe święta jeżdzilismy po rodzinie i tyle prezentów pozbieraliśmy ,że do teraz je rozpakowuje :laugh:

Emilka zebrał najwięcej fajnutkich rzeczy zabaweczki,ciuszki ,i takie tam były też oczywiscie jak to się mówi prezenty nietrafione czyli min mam 3 pary nowych kapci hehe no ,ale prezent to prezent :)

Ogólnie malutka była bardzo grzeczna u babciów i prababciów :D

A jedzenia trochę narobiłam ,bo wigilie jedlismy w domu i teraz niema komu jeść ehh :)

wy już dajecie rosołki ziemniaczki :ohmy:

ja dopiero wprowadzę danie od 5 miesiąca hehe ..

A z nowości ,to moja mała przez okres świateczny zaczeła wyciągac rączki do wszystkiego co się jej podoba :) Nie wiem czy to ten miesiąc czy troche pózno jej to przyszło ,ale postep jest :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #508054 przez Majowka
czesc dziewczyny!

Super fotki! Sliczne Wasze maluchy! :kiss:

U nas swieta beznadziejne, bylo wrecz tragicznie. Lucasek caly czes plakal, byl mega rozdrazniony. Musielismy z nim jezdzic samochodem zeby go usypiac np. o 3h30 w wigilie, w noc BN bylismy na IP... :((((
straszne te swieta :(
nie mialam czasu sie przygotowac na wigilie, nie wlaczylam nawet choinki...i na dodatek caly czas sie klocilismy z miskiem, bo te napady histerycznego placzu doprowadzaly nas obu do szalenstwa.

trudno, za rok beda nastepne!

prawdopodobnie to wina syropku ktory dawalam Lucaskowi na chrypke od 22 grudnia. Zadzwonilam w wigilie do pediatry spytac czy ta placzliwosc i rozdraznienie sa wynikiem leku, on zaprzeczyl, wiec podawalam dalej...brak slow...
Jutro jedziemy do pediatry to wyjasnic :(

12 lata 3 miesiąc temu #508168 przez Daria23
Witam się i ja z ranka nareszcie po świętach:)
Swoją drogą myślałam że ktoś się ucieszy z mojego powrotu na foru a tu mój post jakby nie zauważony ale to nic...

Majówka-nie martw sie mój Tymek też nam dał popalić w święta jak zaczeła się wigilia to nie mogłam jej zjesć z rodziną bo Tymek zaczął szaleć itp więc oni jedli a ja kąpałam i karmiłam małego ,pierwsze święto w miare przeszło a drugie to był horror u babci mojego M tak zaczął szaleć płakać itp że po godz pojechaliśmy do domu i tu już było oki-sam się chyba czuł zmęczony tymi świętami...

A jak wasze święta?omineło mnie na forum cos ważnego?jakaś dzidzia ma już nowe ząbki?Tymek się mocno ślini ale nie ma nic jeszcze

Olga-ogarnął mnie szok na twojej naszej klasie rany Ignaś już tak ładnie twardo siedzi???mój Tymek daleko daleko za waszymi dzieciaczkami

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka