BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 2 dni temu #504690 przez słoneczko
to mial byc prezent dla chrzesniaka teraz musimy w week leciec do miasta i kupic mu cos innego

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 dni temu #504706 przez mama89muminka
sloneczko a dawno zamawialas? Moze jeszcze przyjdzie? Chyba ze ktos usunal konto jak w przypadku Olgi, to zglos to jak najszybciej!

Miro wlasnie zasnal, nie bylo latwo go uspic. Posprzatam wszystkie zabawki i ide cos zjesc bo od rana nic nie jadlam tylko kawa...

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #504722 przez Olga
Słoneczko,a skąd wiesz,że zostałaś oszukana? Mi na allegro się jeszcze nigdy nie przytrafiło coś podobnego,chociaż jak sobie przypomnę,to moja siostra w tamtym roku też na gwiazdkę zamówiła Oldze takie coś do robienia warkoczyków i też jej nie przyszło,aż muszę się jej zapytać,czy odzyskała kasę :unsure: A w sprawie mojego wózka,to wczoraj miałam w skrzynce pismo,że śledctwem w tej sprawie zajęła się policja ;)

maksiu masz link :)

allegro.pl/avent-smoczek-smoczki-do-bute...ral-i2877783594.html

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 dni temu #504750 przez mama89muminka
A jak nie przychodzi dlugo to tez wina poczty moze byc, niekoniecznie oszusci, szczegolnie teraz na swieta wszystko moze sie zgubic. Ja mialam taki przypadek 2 lata temu, rodzice mi wyslali pieniadze poczta i do tej pory ich nie mam, na poczcie podali ze to nie pieniadze tylko jakies dokumenty i ze kosztowalo to 200, a odzyskali tylko polowe z tego. Teraz podaja wieksze kwoty na wypadek jakby sie cos zgubilo z winy poczty, zeby odzyskali tyle ile naprawde wydali. Ale tego nigdy nikt nie moze potwierdzic czy to poczta czy oszust...

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #504757 przez saiko
anszka - jestem bardzo zadowolona :) mały uwielbia ją wkładac do ust i nią szeleścić ;) ale z czasem zainteresuje sie i piszczałką i rysunkami

m89m - jak czytam takie rzeczy to jeszcze bardziej doceniam moją teściową ;)

słoneczko - dlacego oszust? co zrobił? słyszalam przed chwilą w radiu, ze jest problem z firmami kurierskimi bo maja duzo zlecen a warunki drogowe paskudne
allegro ma gwarancje, zglos im jak oszust

moje pierniczki z lukrem ciągle twarde :(

Załączniki:

12 lata 2 dni temu #504766 przez Olga
Tak z allegro jest prościej odzyskać,bo ja to już straciłam nadzieję :( Ale sama czekam na zabawki dla Ignasia i te różne miseczki co zamówiła i wiem,że może do świąt nie dojść,co roku jest to samo :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #504770 przez Majowka
Dziewczyny, widzialyscie moje pytanie odnosnie Tv?????????????

Juz drugi raz o to pytam I nikt nie odpowiada! Co jest? Pytanie nie na miejscu, czy jak...nie rozumiem.....

Anszka fotke juz wrzucam, zmniejsze tylko. Wojtusia switecznego widzialam, sliczny chlopczyk!!!

Saiko, piekne pierniki!!!!!!!!!! Kiedy ty to zrobilas!!!!!!!

12 lata 2 dni temu #504771 przez saiko
Olga napisał:

Tak z allegro jest prościej odzyskać,bo ja to już straciłam nadzieję :( Ale sama czekam na zabawki dla Ignasia i te różne miseczki co zamówiła i wiem,że może do świąt nie dojść,co roku jest to samo :angry:

dlatego ja wlasnie zrobilam postanowienie noworoczne, ze w orzyszłym roku o prezentach zaczne myslec juz w wakacje ;)

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #504774 przez saiko
Majowka napisał:

Dziewczyny, widzialyscie moje pytanie odnosnie Tv?????????????

Juz drugi raz o to pytam I nikt nie odpowiada! Co jest? Pytanie nie na miejscu, czy jak...nie rozumiem.....

Anszka fotke juz wrzucam, zmniejsze tylko. Wojtusia switecznego widzialam, sliczny chlopczyk!!!
Saiko, piekne pierniki!!!!!!!!!! Kiedy ty to zrobilas!!!!!!!

Majóweczko - ja widzialma Twoje pyatnie, ale mój synek tylko czasem oglada tv tak przypadkiem jak np. baba siedzi z nim w salonie i ogląda seriale, nie puszczalam mu jeszcze tak specjalnie kanałów dla dzieci

pierniczki zrobiłam ze 2 tyg temu a lukrowałam dziś - nie jestem zadowolona z lukru (woda+cukier puder bo bardzo łatwo sie ściera :( miekki jest )

12 lata 2 dni temu #504776 przez mama89muminka
saiko twoje pierniczki - CUDA! Az mam ochote sama zrobic, ale nie mam czasu ostatnio, przy tym moim marudnym synu. A tesciowa jak tesciowa, z nia slubu nie bralam, jak jej sie cos nie podoba to niech sie pocaluje w cztery litery

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #504779 przez Majowka
lucasek i jego pierwsza choinka
Załączniki:

12 lata 2 dni temu #504780 przez mama89muminka
Co do tv - u mnie Miro bardzo lubi ogladac cokolwiek leci, nawet jak go usypiam to zamiast zamknac oczy woli ogladac co w tv sie dzieje.

12 lata 2 dni temu #504784 przez saiko
mama89muminka napisał:

saiko twoje pierniczki - CUDA! Az mam ochote sama zrobic, ale nie mam czasu ostatnio, przy tym moim marudnym synu. A tesciowa jak tesciowa, z nia slubu nie bralam, jak jej sie cos nie podoba to niech sie pocaluje w cztery litery

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 dni temu - 12 lata 2 dni temu #504787 przez saiko
Majowka napisał:

lucasek i jego pierwsza choinka

super,

ja ubierać choinkę bede w niedziele dopiero

mój cudaczek:
Załączniki:

12 lata 2 dni temu #504790 przez mama89muminka
Ja tez nic innego nie robie, ale to nie przez tesciowa tylko meza. Tez je podziwiam, dzieci sa dosc czasochlonne, a one daja sobie rade :)

Gratuluje saiko!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka