BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 3 dni temu #503904 przez Majowka
Olga, sliczne zabawki. Ciekawe czy u nas dostane cos podobnego. Jeszcze sie nie rozgladalam. Od moich rodzicow lucasek dostanie szczeniaczka uczniaczka po polsku I mate gigant z tiny love, od tesciow taka kule projektor co wyswietla jakies formy, swiatelka w ciemnym pokoju na scianie lub suficie, ja chcialam mu kupic jakis samochodzik, ale nie chodzilam jeszcze po sklepach z zabawkami od powrotu z pl.

M-M, on Sam nie stoi!!! Pod paszkami go trzymam, I to mocno, zeby ciezaru swego ciala na nie nie przerzucal, ale stoi na plasko na stopkach :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 dni temu #503935 przez Majowka
M-m, a moze cos takiego dla tych naszych nadpobudliwcow:
www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3393727

12 lata 3 dni temu #503991 przez maksiu
tak jak obiecałam jestem:-) zrobiłam ciasto w serkow i galaretli ciekawe czy wyjdzie:-)

12 lata 3 dni temu #504050 przez maksiu
no tak jak maksiu wrócił to wszystkid pouciekaly:-D

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #504152 przez saiko
ho hej,

Szymek opuścił jedną drzemkę - nie spał ok 4h a jego normą sa 2, teraz po prostu padł, biedaczek

przekręcił mi się dziś kilka razy z plecków na brzuszek :) nawet na przewijaku, więc musze uważać

próbowal też włozyć sobie noge do buzi, nawet zrobił już dziubek, ale zabrakło kilka cm :P

12 lata 3 dni temu #504200 przez Majowka
Maksiu, jak tam ciasto? Pewnie pyyyycha!

Saiko, ale super! Juz sie przekreca I nozki prawie do buzki! Nasz jeszcze trenuje z mamusia obroty, nie wie o co chodzi w tym obracaniu :laugh:

12 lata 3 dni temu #504202 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 dni temu #504227 przez maksiu
majówka ciasto rewelacją. mm zTego co wiem to paracetamol można dawać co 4godzin jeśli jest potrzeba ale to czopek ale myślę że z syropem będzie tak samo

12 lata 3 dni temu #504230 przez maksiu
będę tak pirac bo inaczej mnie wylogowywuje. Ją dziś byłam na ostatnich zakupach i kurde widziajan swietne ogrodniczki dla małego ciepłe i nim drogie ale mln mu od koleżanki kupić i nim wzielam ale siedza mi w glowie

12 lata 3 dni temu #504234 przez maksiu
uciekam spać dobranoc kochane:-) jutro postaram się zajrzeć ale nie wiem czy mi ie uda

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #504236 przez Majowka
M-M, wow, super ten gadget, ale mi sie widaje, ze ta moja hustawka jest troche bardziej wydajna, bo mozesz zawiesic wyzej i wtedy bejbik nie dotyka nozkami tylko sie husta do przodu i do tylu, chyba fajnie tak...
Ta na twoim zdjeciu jest ladna, ale duzo miejsca zajmuje.

czy to znaczy, ze chodzika tez nie kupicie?
ja tez troche czytalam i chodzik kupie, bo my wszyscy, tzn cale pokolenie w chodzikach chodzilo i nic nam nie jest. Mysle, ze nie mozna przesadzac i wsadzic dziecka na 2 godz do chodzika, ale mysl, ze 20 min bede miec dla siebie ooooooooch! kiedy to bedzie :laugh:

12 lata 3 dni temu - 12 lata 3 dni temu #504238 przez Olga
Mój śpi od 20.30,ale tak się kręcił,że myślałam,że będzie powtórka z wczorajszej nocy,na szczęście chyba zasnął już twardo :lol:
Wypłakałam się jak zwykle na porodówce,był bardzo ciężki,kleszczowy poród :(

Majówka ja mam chodzik,pożyczyła mi chrzestna Ignasia i od czasu do czasu go wsadzę,ale bez przesady.Moje córki miały i nic im nie dolega :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 3 dni temu #504242 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 dni temu #504246 przez Majowka
no wlasnie, najgorsze jest to, ze dzieciaczki szybko sie wszystkim nudza :(

Olga, ty juz wsadzasz Ignasia do chodzika? on juz sam sztywno siedzi?

12 lata 3 dni temu #504344 przez bidol
doberek

Byliśmy wczoraj u lekarza i Kamka ma na szczęście czyste płucka :) ale jast bardzo zakatarzona i kaszel ma i chyba gardełko ją troszkę boli :( jest strasznie marudna i nic nie mogę zrobić :( leki dostaliśmy do inchalacji :) więc jak na razie bez antybiotyku :) noc była tragiczna :(

wczoraj zdążyłam tylko w kuchni szawki posprzątać i zrobiłam bigos :( jutro Jędrula będzie miał chyba wolne to może nadgonię robotę ;)

Seba chodził w chodziku ale dopiero po skończonym roczku bo on późno zaczął chodzić ( rok i 2 miesiące) i ok 30 min max :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka