BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu #580055 przez Daria23
Dżasta-oj to dopiero byliście zabiegani:)U nas ciężko wszystko tak pozałatwiać jak maluszka się ma bo to tzeba opieke mu załatwić a to szybko szybko bo się już do maleństwa śpieszy i tak to wygląda:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #580063 przez Olga
My na spacerku bylismy,ale krótko,tylko z 1,5 godz.bo małemu nic dzisiaj nie pasuje.Nawet w wózku nie chciał siedzieć,tylko piszczał :( Chyba to górne jedynki,bo zachowuje się podobnie,jak przy pierwszym ząbku. :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #580064 przez bidol
Dżasta - miło Cię widzieć :kiss: :kiss: :kiss: prosimy o zdjęcie Majci :lol: :kiss: :kiss: :kiss:

Anszka, Daners, Misiowa, - dować zdjęcia maluchów - i to już bez wymówki :lol:

reszta też :lol: :lol: :lol:

No a my jak na razie w domu.Byliśmy u lekarza ale sam biedny nie wiedział co ma z nami zrobić. Byliśmy na prześwietleniu płuc - Jędrula pojechał na opis- bo tak to za tydzień by było :ohmy:
Na 18.00 mamy do alergologa ;)

11 lata 9 miesiąc temu #580074 przez chłopek
hej
kamyczka ja byłam w weekend u mamy, maż do godz 18 jeszcze w domu,

11 lata 9 miesiąc temu #580082 przez Dżasta
Daria no wlasnie to bieganie jest bardzo uciazliwe, ale na szczescie za chwile bedziecie mieli to z glowy i zostana same drobiazgi :)

My tez bylysmy na spacerze,ale bardzo krotkim. Z Maja ostatio nie moge isc na dluzszy spacer, bo w drodze powrotnej do domu juz jest bardzo marudnai daje mi niezle czadu, musze wrecz biec do domu, a tutaj wszedzie sie idzie po gorke wiec to nie jest latwe:)

Teraz lece na dywan na wspolne zabawy z mezem i z Maja jak codzien kiedy wraca z pracy :D uwielbiam te nasze popoludnia :)

A wrzuce jakas fotke wieczorem, jak corcia pojdzie spac :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #580087 przez km
Hej dziewczyny ja juz po pracy normalnie padam na pysk :( nog nie czuje bo 5,5 godz chodzilam w pracy. A wstalam o 4:40 kacper tak przewaznie je drugi raz i potem juz nie bylo sensu sie klasc :( Jestem mile zaskoczona bo maz spisal sie na medal :lol: :lol: i jeszcze jak wrocilam to obiad czekal na stole, zdazylismy tylko zjesc razem i juz niesttey musial pojsc do pracy, takze dopiero w sobote zobaczymy sie dluzej niz 20 min. :silly:
U nas tez piekna pogoda, slonko przygrzewa :lol: takze spacerek jzu zaliczylismy, Kacper wlasnie spi, wiec moglam w koncu wyciagnac nogi :lol:

Daria caluski dla Tymka z okazji zabka :kiss: :kiss:
kamyczkaale synus ma wloski boskie , chyba impreza sie udala :)
bidol zdrowka, mam nadzieje ze szybciutko Kamilka wyzdrowieje i bedziecie mogly smigac na spacerki :)
maksiuja juz trzymam kciuki :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #580089 przez bidol
No i stalo sie. Jedziemy xo szpitala. Mal ma kolejne zapalenie płuc :( do d...y jest ten swiat. Juz sie poddaje.

11 lata 9 miesiąc temu #580118 przez Olga
bidolku tak mi przykro :( chyba faktycznie musicie wzukać przyczyny,bo mała nabawi się astmy :( biedna :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #580189 przez Kamykowa84

11 lata 9 miesiąc temu #580314 przez maksiu
Bidol kochana wspolczuje zdrowka dla Kamilki,
No a i my sie chyba w koncu doczekamy zeboli bo moj maly jest marudny w dzien do tego w nocy tez tak nie spokojnie spi w piatek musze mu wykupic Viburcol bo nam sie konczy a ostatnio jak bylam na szczepieniu to wzielam od razu recepte

11 lata 9 miesiąc temu #580363 przez Anna77
Bidol cholera (przepraszam), a niech to! Słuchaj Babo, wiem że nie jest Ci lekko i masz już tego serdecznie dosyć, ale.... musisz jeszcze troszkę być silna. Wierzę że tak będzie. A ja o siłę dla Ciebie poproszę sama wiesz kogo :blink: Ucałuj Kamilkę i pamiętaj że myślimy o Was. Trzymaj się :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #580424 przez kejtin
I ja sie w koncu przywitam :)

Od miesiaca nie mialam zadnego wolnego weekendu, bo albo szkola albo musialam pisac prace licencjacka.. to sie w koncu zawziela usiadlam w sobote o 8 rano i skonczylam w niedziele o 2 nad ranem ale cala napisalam :D W ten weekend zjazd i kolejny weekend bede miec caly wolny!!!, zastanawiam sie jak aktywnie go spedzic z rodzinką:)

Wrocilam do pracy i zgadzam sie ze ciezko pogodzic wszystko: praca, dom, obowiazki, mała, etc.. a jeszcze mialam szkole i prace... no ale dalo rade :)
Z mezem tez sie mijamy tz wspolnie spotykamy sie kazdego dnia po 19stej a tak to ja wychodze o 6 a maz po 10 :) Dziadkowie sie wspaniale zajmuja małą, nic jej nie brakuje i szybko sie mala rozwija:) Staje juz sama, chce wciaz chodzic jak tylko mnie zlapie za raczki to mknie do przodu az sie boje o te jej nozki. Zabkow dalej nie mamy, a dziaselka sa bardzo nabrzmiale. Co dawalyscie maluchom na uspokojenie lub zlagodzenie objawow?

A tu moj ostatni wynalazek - chusta:) W niedziele wybralismy sie do supermarketu na zakupy a ze nie chcialam małej zostawic to wybrala sie z nami:

Mała sama prowadzi wozek :D

Powiem wam ze zainteresowanie bylo ogromne i bardzo pozytywne! wiele osob nas zaczepialo i pytalo o chuste, wiazania, a mala sie do kazdego usmiechala:)

Fajnie jest miec bobasa :)

Ps. Dzieki za filmik z gadułą! ale tak malo filmikow jak wasze dzieci gaworzą.. moja juz powoli cos probuje ale to wciaz dalekie od idealu... no coz.. bede czekac:-)

11 lata 9 miesiąc temu #580571 przez Kamykowa84
Kejtlin super się prezentujecie z córcią :) fajnie,że Julka się tak fajnie rozwija :) pozazdrościć prób chodzenia :)
Bidol jeszcze raz Was przytulam kochane :kiss: zdrówka!!!!!

11 lata 9 miesiąc temu #580656 przez bidol
No jestem ponownie.

Bylismy u rodzinnego. Dali skierowanie do szpitala. Zaraz po tym pojechalismy do alergologa. Mamy zrobic pakiet badam pod kontem alergii no i niestety mamy astme dziecieca ( Olga wykrakałaś;) ) alergolog powiedziala ze musi byc tego jakas przyczyna bo astma jest nastepstwem zapewne jakiejs alergii. Mamy na stale inhalacje 2 razy dziennie.
Zaraz po alergolog pojechalismy do szpitala i tam juz w drzwiach panie pielegniarki nas witaja. Oczywiscie juz nas znaja dobrze ;/ i okazuje sie ze niema miejsc. Malo tego w calym lublinie niema ani jednego miejsca :( Ordynator osluchał kamke. Przeprowadzil bardzo dokladny wywiad i wysłał na pogotowie z zastrzykami domiesniowymi. Kamka zniosla to dzielnie. No i jakas godzine temu wrocilismy do domu. Jutro pielegniarka ma przyjsc zrobic zastrzyk rano i wieczorem :( biedactwo. Pupa jak sito bedzie :(
No i jeszcze inhalacje mamy robic.

Po zakonczeniu leczenia mamy utrzymywac inhalacje 2 razy dziennie do odwolani :( oby z tego wyrosla :(

Juz padam. Caly dzien po lekarzach przejezdzony. Rodzinny, rtg, opis rtg, znowu rodzinny, alergolog, szpital, pogotowie. Ehhhh czy kiedys to sie skonczy??? :(

Ania,Olga,Kamyczka,ME, dziekuje :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #580695 przez chłopek
bidolku ucałuj Kamilke, bratanica męża też miała zapalenie oskrzeli a później płuc w prokocimiu tydzien siedzieli

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka