BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #581820 przez Olga
Dżasta napisał:

Dziewczyny zaprosilam niektore z was do znajomych na fb, mam nadzieje ze nie macie mi za zle :P

Daners oj slini sie na potege :P nawet ma juz takie krostki od sliny na brodzie:/ tez mam juz tego dosc i mam nadzieje ze to sie nie dlugo skonczy

Dziękuję za zaproszenie :silly: a mała jest boska i ta kitka,oj poczesałoby się,ale niestety chłopak mi się trafił ha ha :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #581828 przez bidol
Dzasta - dziękuję za zaproszenie :kiss:
A Majci - och mamo - boska jest - taka prawdziwa dziewczynka - Kamka to taka chłopczyca jeszcze ;) A wy już takiego cudnego kucyka macie :ohmy: ojjjj też już takiego chcę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: buziaczki dla Majci - pięknotka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Suwaczek - musisz zrobić nowy - ale z urodzinami dziecka - nie ciążowy - tam są warianty do wyboru :laugh:

Daners- no my już butów całą szafę mamy - ja Kamkę przyzwyczajam od małego :) mamy baleriny i adidaski i ciapki i sandałki - :lol:

Ania- bądź dobrej myśli - a co do wyjazdu - to wstydź się - takiego smaka nam tym Paryżem narobiłaś a teraz jeszcze Kołobrzeg ;) :lol:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #581831 przez Anna77
Olga he he, Ty to sobie starsze córcie poczesałaś przynajmniej. A ja co? Sama muszę znowu zapuszczać włosy!!

Bidol he he, nie będę się wstydzić. Kocham moje dzieci, mieszkanko i ten wspólny czas. Ale jestem z tych, co to czasem lubią pobyć same ze sobą i po prostu muszę się gdzieś zresetować. A polskie morze jest dla mnie pod tym względem niemal bezkonkurencyjne!!

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #581842 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #581864 przez chłopek
M89M wózek super ten nowy co sobie kupiłam to tez sama zniose po schodach i jest mega lekki moja siostra sie smiala ze nei czuc ze sie go prowadzi, a najwazniejesze sebek go lubi

11 lata 9 miesiąc temu #581869 przez km
Hej dziewczyny maly wlasnie poszedl spac wiec mam chwile was poczytac :) chociaz ledwo widze na oczy, takze tez juz sie bede kladla :( nie sadzilam ze to bedzie takie trudne pogodzenie pracy i domu, dawno nie bylam tak zmeczona :( Nie mam nawet czasu zjesc, nie mowiac juz o innych przyjemnosciach, byle do soboty, o ile nie bede pracowac, bo jeszcze nie wiem. Maz to dzisiaj powiedzial ze idzie do pracy odpoczac :lol:

bidol- wspolczuje kochana chorubska, ale ty dzielna kobitka jestes wiec wiem ze dasz rady, bo kto jak nie ty :silly: buziaki dla kamilki :kiss: :kiss: :kiss:

Dzastasliczna cora, no i te wloski

m&mfajnie ze juz masz chrzest za soba,szkoda tylko ze imprezka sie popsula ;( my robimy na wielkanoc, takze dwa tygodnie i lecimy :)

Widze ze pomalu wymieniacie garderobe maluchom, ja juz tez kombinezony pochowalam i wyjelam kurteczke i jeansy. Dzisiaj bylo u nas 12 stopni :lol: wiec poszlismy do sklepu po cienka czapeczke bawelniana. A co do butkow to Kacprowi nie da sie ich zalozyc, wiec juz dalam sobie spokoj i tylko zakladam cieplejsze skarpetki na rajstopy i tyle. Mam nadzieje ze jzu taka pogoda zostanie bo w koncu nie trzeba brac koca na dwor. Wlasnie dziewczyny mam pytanie jak wy ubieracie swoje maluchy w taka pogode. Bo moj po domu chodzi w krotkich bodach na to rajstopki i cienka bluzeczka z dlugim rekawem, idac na dwor ubralam mu na to jeansy cienkie, skarpetki , kurteczke jesienna i cienka bawelniana czapeczke, bez szalika kocyka, spiworka itp.

chyba dluzej juz nie wysiedze, jeszcze przedemna dwie pobudki w nocy i koniec spania o 5:30 :( milego wieczorku :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #581880 przez Dżasta
Olga dziekuje,ale przeciez ty masz dwie piekne corcie w domu i napewno mialy coraz to nowa fryzurke :D

Bidol co ty opowiadasz,Kamilka jest sliczna i zadna z niej chlopczyca, te kokardki na wloskach i sukienusie... boska :)
A Mai wlasnie tak smiesznie rosna te wloski ze ma taka grzywke hehe, juz pare osob pytalo sie czy tak jej specjalnie scielismy wlosy :p
Dziekuje za podpowiedz z suwaczkiem :)

MamaEmilki ja tez lubie kosmetyki kupowac, wlasnie najgorsze ze to tyle kosztuje :/

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu #581881 przez daners
km- łacze sie w bólu ;] praca dom =zero czasu dla siebie i brak snu :)Łoch widze ze tez zyjesz z mysla "byle do soboty" :):)
tez spadam bo u mnie podubka wczesniej a mmiedzy czasie Fifi bedzie sie jeszcze bawil w nocy haha :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 9 miesiąc temu #581895 przez Dżasta
km wow 12 stopni, super. U mnie (mieszkam w Norwegii) zaledwie 1 na plusie, do tego jest szaro buroi ponuro :/ nie znosze takiej pogody juz nie moge sie doczekac kiedy bede mogla tak wlasnie ubrac Maje na dwor. Mysle ze dobrze ubralam synka, ja nigdy nie bylam za przegrzewaniem dzieci.

Wspolczuje wam dziewczyny tego powrotu do pracy, wyobrazam sobie jak musi byc ciezko. Ja jescze co najmniej do listopada nie wybieram sie do pracy, ale na sama mysl o tym sie boje :/

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu #582002 przez Olga
Witam się z rana.

Co do ubierania,to ja jeszcze śpiwór mam.Założyłam małemu wczoraj jeansy i kurteczkę.a;e czapka,szaliczek i śpiworek jeszcze zostały.Mały spał na spacerku,to nie wyobrażam sobie inaczej :) Za to w domu Ignaś biega w body na krótki rękaw i rajstopach. ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #582010 przez mama89muminka
Hej

U nas Miro chyba źle się coś czuje, marudzi mi całymi dniami, wymiotuje i chyba go brzuszek boli bo się tak napina, że ledwo by mojej siostrze z rąk wyleciał wczoraj... Szkoda mi go, dzisiaj idziemy do apteki kupić coś bez recepty o ile będzie.

Co do wózka to rzeczywiście w porównaniu z moim starym jest mega lekki, co prawda ten co pożyczyłam jest jeszcze lżejszy od tego (jakiś chicco czy coś takiego), ale z takim też sobie chyba dam radę.

km to też wam się imprezka szykuje :) Pewnie mały będzie rozchwytywany jak przylecicie :D

Dżasta dzięki za zaproszenie na fb, a tak w ogóle to wreszcie jakaś imienniczka :D i do tego z Norwegii, no proszę, masz chyba bliżej do mnie w Finlandii niż do PL :silly:

daners to pozwalasz Filipkowi się tak w nocy bawić?

Dzisiaj jedziemy z młodym na drobne zakupy (mamusia musi sobie buty kupić bo się rozwaliły :dry: ), teraz jadę busem sama, zobaczymy jak sobie poradzę. Jeszcze jak tutaj kierowca tyłka z fotela nie rusza, żeby pomóc to juz to widzę jak się będę męczyć i z dzieckiem i z torbami i z wózkiem... Dobrze, że z powrotem będziemy mieć tragarza, bo wracamy z siostrą i jej chłopakiem :P

11 lata 9 miesiąc temu #582035 przez bidol
Doberek.

My juz po zastrzyku i inhalacjach.
Zaraz idziemy na sniadanko :)
No i dzis mamy troszke wiecej czasu bo Jedrula do pracy poszedł :) mam go po dziurki w nosie jak jest w domu ;)

11 lata 9 miesiąc temu #582042 przez Anna77
My też już dzień zaczęliśmy dawno. U nas szron na trawce, ale piękne bezchmurne niebo i słońce. Cudna pogoda.

Dzisiaj popołudniu biegniemy do lekarza. Ciekawe czego się dowiem, no i sprawdzę ile wazy Mateusz.

Muszę kupić fotelik w końcu, bo 10kg zbliża sie wielkimi krokami :ohmy:

Miłego Dzionka

M89M Powodzenia na "wyprawie" i udanych zakupów.

Bidol trochę Cię rozumiem :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #582094 przez Daria23
Hej Kochane i ja się przywitam.Tymuś teraz codziennie wstaje o 6 i do 9;30 conajmniej broi.Te wstawanie dla mnie to coś strasznego ale znowu o 18;30 pada jak kawka:)

Dżasta-ale śliczną masz córeczke a kucyk boski poprostu:)
Anna-trzymam kciuki za twoich chorusków:*
Bidol-jak tam Kama się czuje???

My już odebraliśmy obraczki ładne nam zrobił fajnie będzie się je nosić do końca życia(mam nadzieje):)
Niedługo kobitki nasze święto:)
Km-ja ubieram Tymkowi rajstopki,spodnie,body z krótkim na to cienką bluzeczke i kurtke jeszcze zimową a na nogi tylko kocyk taki cieńszy już śpiworków nie nosimy ani kombinezonów

11 lata 9 miesiąc temu #582097 przez Daria23
A gdzie nam znikneła M_M???????????

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka