- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Dziewczyny zaprosilam niektore z was do znajomych na fb, mam nadzieje ze nie macie mi za zle
Daners oj slini sie na potege nawet ma juz takie krostki od sliny na brodzie:/ tez mam juz tego dosc i mam nadzieje ze to sie nie dlugo skonczy
Dziękuję za zaproszenie a mała jest boska i ta kitka,oj poczesałoby się,ale niestety chłopak mi się trafił ha ha
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
A Majci - och mamo - boska jest - taka prawdziwa dziewczynka - Kamka to taka chłopczyca jeszcze A wy już takiego cudnego kucyka macie ojjjj też już takiego chcę buziaczki dla Majci - pięknotka
Suwaczek - musisz zrobić nowy - ale z urodzinami dziecka - nie ciążowy - tam są warianty do wyboru
Daners- no my już butów całą szafę mamy - ja Kamkę przyzwyczajam od małego mamy baleriny i adidaski i ciapki i sandałki -
Ania- bądź dobrej myśli - a co do wyjazdu - to wstydź się - takiego smaka nam tym Paryżem narobiłaś a teraz jeszcze Kołobrzeg
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- Otrzymane podziękowania: 0
Bidol he he, nie będę się wstydzić. Kocham moje dzieci, mieszkanko i ten wspólny czas. Ale jestem z tych, co to czasem lubią pobyć same ze sobą i po prostu muszę się gdzieś zresetować. A polskie morze jest dla mnie pod tym względem niemal bezkonkurencyjne!!
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
bidol- wspolczuje kochana chorubska, ale ty dzielna kobitka jestes wiec wiem ze dasz rady, bo kto jak nie ty buziaki dla kamilki
Dzastasliczna cora, no i te wloski
m&mfajnie ze juz masz chrzest za soba,szkoda tylko ze imprezka sie popsula ;( my robimy na wielkanoc, takze dwa tygodnie i lecimy
Widze ze pomalu wymieniacie garderobe maluchom, ja juz tez kombinezony pochowalam i wyjelam kurteczke i jeansy. Dzisiaj bylo u nas 12 stopni wiec poszlismy do sklepu po cienka czapeczke bawelniana. A co do butkow to Kacprowi nie da sie ich zalozyc, wiec juz dalam sobie spokoj i tylko zakladam cieplejsze skarpetki na rajstopy i tyle. Mam nadzieje ze jzu taka pogoda zostanie bo w koncu nie trzeba brac koca na dwor. Wlasnie dziewczyny mam pytanie jak wy ubieracie swoje maluchy w taka pogode. Bo moj po domu chodzi w krotkich bodach na to rajstopki i cienka bluzeczka z dlugim rekawem, idac na dwor ubralam mu na to jeansy cienkie, skarpetki , kurteczke jesienna i cienka bawelniana czapeczke, bez szalika kocyka, spiworka itp.
chyba dluzej juz nie wysiedze, jeszcze przedemna dwie pobudki w nocy i koniec spania o 5:30 milego wieczorku
- Dżasta
- Wylogowany
- gaworzenie
Bidol co ty opowiadasz,Kamilka jest sliczna i zadna z niej chlopczyca, te kokardki na wloskach i sukienusie... boska
A Mai wlasnie tak smiesznie rosna te wloski ze ma taka grzywke hehe, juz pare osob pytalo sie czy tak jej specjalnie scielismy wlosy
Dziekuje za podpowiedz z suwaczkiem
MamaEmilki ja tez lubie kosmetyki kupowac, wlasnie najgorsze ze to tyle kosztuje :/
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tez spadam bo u mnie podubka wczesniej a mmiedzy czasie Fifi bedzie sie jeszcze bawil w nocy haha
- Dżasta
- Wylogowany
- gaworzenie
Wspolczuje wam dziewczyny tego powrotu do pracy, wyobrazam sobie jak musi byc ciezko. Ja jescze co najmniej do listopada nie wybieram sie do pracy, ale na sama mysl o tym sie boje :/
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Co do ubierania,to ja jeszcze śpiwór mam.Założyłam małemu wczoraj jeansy i kurteczkę.a;e czapka,szaliczek i śpiworek jeszcze zostały.Mały spał na spacerku,to nie wyobrażam sobie inaczej Za to w domu Ignaś biega w body na krótki rękaw i rajstopach.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas Miro chyba źle się coś czuje, marudzi mi całymi dniami, wymiotuje i chyba go brzuszek boli bo się tak napina, że ledwo by mojej siostrze z rąk wyleciał wczoraj... Szkoda mi go, dzisiaj idziemy do apteki kupić coś bez recepty o ile będzie.
Co do wózka to rzeczywiście w porównaniu z moim starym jest mega lekki, co prawda ten co pożyczyłam jest jeszcze lżejszy od tego (jakiś chicco czy coś takiego), ale z takim też sobie chyba dam radę.
km to też wam się imprezka szykuje Pewnie mały będzie rozchwytywany jak przylecicie
Dżasta dzięki za zaproszenie na fb, a tak w ogóle to wreszcie jakaś imienniczka i do tego z Norwegii, no proszę, masz chyba bliżej do mnie w Finlandii niż do PL
daners to pozwalasz Filipkowi się tak w nocy bawić?
Dzisiaj jedziemy z młodym na drobne zakupy (mamusia musi sobie buty kupić bo się rozwaliły ), teraz jadę busem sama, zobaczymy jak sobie poradzę. Jeszcze jak tutaj kierowca tyłka z fotela nie rusza, żeby pomóc to juz to widzę jak się będę męczyć i z dzieckiem i z torbami i z wózkiem... Dobrze, że z powrotem będziemy mieć tragarza, bo wracamy z siostrą i jej chłopakiem
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
My juz po zastrzyku i inhalacjach.
Zaraz idziemy na sniadanko
No i dzis mamy troszke wiecej czasu bo Jedrula do pracy poszedł mam go po dziurki w nosie jak jest w domu
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Dzisiaj popołudniu biegniemy do lekarza. Ciekawe czego się dowiem, no i sprawdzę ile wazy Mateusz.
Muszę kupić fotelik w końcu, bo 10kg zbliża sie wielkimi krokami
Miłego Dzionka
M89M Powodzenia na "wyprawie" i udanych zakupów.
Bidol trochę Cię rozumiem
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Dżasta-ale śliczną masz córeczke a kucyk boski poprostu:)
Anna-trzymam kciuki za twoich chorusków:*
Bidol-jak tam Kama się czuje???
My już odebraliśmy obraczki ładne nam zrobił fajnie będzie się je nosić do końca życia(mam nadzieje)
Niedługo kobitki nasze święto:)
Km-ja ubieram Tymkowi rajstopki,spodnie,body z krótkim na to cienką bluzeczke i kurtke jeszcze zimową a na nogi tylko kocyk taki cieńszy już śpiworków nie nosimy ani kombinezonów
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*