- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Widze ze cos wiekszosc maluchow bierze, moj tez niestety zarazil sie ode mnie i juz ma katarek ale zrobilam mu juz inhalacje , jeszcze jedna przed snem wiec moze mu wszystko splynie Na dodatek ida mu chyba wkoncu zabki bo jzu widac dwie biale plamki na dolnych jedynkach, takze placz jest niesamowity
Biore sie teraz za lekture poki maly spi
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
bidolku my też nie raczkujemy i już raczej nie będziemy
m m tak,mogą teraz wyjść.Ja tak miałam po pierwszym porodzie.nie od razu
me też tak miałam jak wrócił okres po porodzie,aż u gina byłąm,ale powiedziała,że to normalne,że po woli wróci do normy i jest już coraz lepiej Emilka jak się fajnie ślizga
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No moja dalej nic... nagminnie rozwija umiejetnosci fizyczne ale gadac nie chce;)
Pozostaje mi czekac
Dzieki za pamiec
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
Wracajac z kosciola myslalam ze sie posikam ,bo wczoraj pani dr stwierdzila ze maly gluchy jak pien no a dzis kolo kosciola jest czarny maly kundelek no i zawsze ujada jak nic dzis tez tak bylo mnaly spal, ale przechodzac kolo niego jak (pies szczekal) maly oczy i jak 5 zlotych no i gdzie on gluchy glupie babsko jak nic
Dla wszystkoch chorowitkow zdrowka zycze, my jutro jedziemy na pobranie krwi musze tylkosobie przygotowac woreczek na rano bo mamy i mocz i tsh i morfologie zobaczymy czy hemoglobina sie poprawila
co do raczkowania to moj maly tez nie raczkuje ale sie czolga
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Bidolku, cudownie Kamilka gaworzy!
Ja juz wybralam foteliki! Jutro kupuje pierwszy Opal z Bebeconfort, spelnia moje najwazniejsze kryteriem, czyli rozklada sie pieknie do spania, bo to wlasnie maluchy robia najczesciej w samochodzie
Jest wysoki (bo Lucasek bedzie olbrzymem w wieku 3lat ) i poszerza sie
Jutro chyba zrobie lucaskowi zupke z ryzem, zeby cos zaczal lykac, ktora z was tak robi?
Olga chyba Ty cos wspominialas...?
MamaEmilki, ale twoja corcia super pelza! jaka szybka!!!
u nas tez o raczkowaniu nie ma mowy, Lucas tylko siedzi i stoi
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ME no fakt, efekt wizualny może nie być ....zachęcający Mati się podobnie czołga, choć nawet do sprawności Emilki jeszcze mu trochę brakuje. Najważniejsze że cały czas próbują
Olga przynajmniej wiesz, co jest i możesz działać.
Maksiu no fakt - głupie babsko. Masz na to setki dowodów
Majówka tak właśnie robię. Miksuję tylko warzywka, ale mięsko siekam, ryż czy kaszę w całości ugotowaną dodaję.
U nas w miarę ok. Mati ma lekko zaczerwienione gardło. Mamy Pulneo, Cebion i Wapno. A Kuba ma zmieniony syrop i inne krople do nosa + zostawiamy steryd. Nie ma tragedii na szczęście. Mateusz waży 9200. Dobra, spadam bo jadę do mamy. Miłego wieczorka
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
ME Emilka świetnie pełza,mój Dominik tak samo i jak gaworzy
Bidolek Kamka to gadułka, w ogóle choroby po niej nie widać
Majówka czekamy na fotkę nowego fotelika z Lucasikiem w środku!!
- Dżasta
- Wylogowany
- gaworzenie
Uff jestem padnieta, jako 10wyjechalaysmy z domu to wrocilysmy dopiero ok 20. Najpierw bylusmy w ikei potem u kolezanki i jeszcze w centrum handlowym, az mialam wyrzuty sumoenia ze tyle czasu Maje poza domem tzymalam :/ Ale kupilam jej swietna kurteczke, teraz musze tylko wyprac kombinezon i schowac do szafy
Nie dam rady odpisac kazdej, bo jestem padnieta i zaraz ide spac, bo Maja robi pobudki o 5 :/
Daria Maja wlasnie tez chodzi spac tak wczesnie, czasami juz po 18 musimy ja kapac bo nie daje rady, a hcialabym ja przetrzymac troche dluzej wieczeorem to moze rano spalaby dluzej, ale nie umiem
Bidol Maja tez nie raczkuje, ale juz od bardzo dlugiego czacu przyjmuje pozycje do raczkowania, ale jak chce gdzies dojsc to myk na brzuch i czolga sie w zawrotnym tepie za to wstaje juz gdzie ylko jej sie uda i zaczynam sie zastanwiac czy ona wogole jeszcze zacznie raczkowac, skoro juz chodzic chce :/
Kamilka jest przeslodka i rzeczywiscie bardzo rozgadana Majatez jak czasem zacznie to buzia jej sie nie zamyka
MM zaproszenie wyslane dziekuje za komplementy pod adresem Mai, ja tez nie moge sie napatrzec na Oliwierka, jest boski ity robisz swietne zdjecia
Anna zazdroszcze wam takiej pogody u nas zaledwie 2 czasem 3 na plusie
Olga dobrze ze Ignas ma oskrzela czyste, szkoda ze musi brac antybiotek ale moze rzeczywiscie lepiej zeby zwalczyc to od razu porzadnie. Dobrze przewczuwalas zecos z gardelkiem - matczyny instynk jest nie zawodny
Majowka Maja juz od dawna je ryz i wogole rozne kawalki, juz zupelnie nic jej nie miksuje, je praktycznie tak jak my i swietnie radzi sobie z gryzieniem
ME ale super Emilka sie smieje, Maja to powazna dziewczynka, ciezko ja doprowadzic do takiego smiechu
I tak tyle napisalam Marze juz o spaniu wie zmykam, zyczej dobrej nocy
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Olga - no widzisz jednak matki mają instynkt miejmy nadzieję że jutro już będzie lepiej
Kejtin - od tygodnia próbowałam ją nagrać - ale jak tylko wyjmuje aparat to przestaje gadać i się śmieje - n o ale coś tam się udało
Maksiu - świetny chłopaki - a czym się Błażejek wyciapał??
KM- ojj współczuję- i to bardzo. Czyli za 2 tyg przylatujesz??a na długo??
Dżasta - oo widzę że suwaczek zrobiony Łał czyli też już pełza - Kamka tylko na czworaczka się ustawia pobuja do przodu do tyłu i pada na brzuch - i lament straszny robi
no i
ME - no to mnie dobiłaś tymi filmikami
Ależ Emilka jest rozwinięta - pięknie pełza - no cudownie wprost a jak się śmieje do Fabianka - no ubaw po pachy - cudna jest i prześliczna - No i Fabianek śliczny Masz piękne Dzieci
No dobra - widzę że tu dziewczyny kantują
jeszcze raz pytam - Czyj bobasek nie raczkuje - i uwaga nie pełza??
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
bidol mój na bank,tyłka nawet nie potrafi podnieść,o tym żeby na czworaka był to nawet nie wspomnę ha ha
Olga - wiem że to głupie - ale stresuje się - bo wszystkie dzieciaczki już coś kombinują - mamy piszą - a łazi za mną ....a ten mój piorunek - nic
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wpadnę może jeszcze później Miłego dzionka!