BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu #583541 przez słoneczko
Km oj to niedobrze ze synek tak ci niedaje spac:( jak w pracy?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #583546 przez słoneczko
Anna zdrowka dla syneczkow;) pisalas ze cie meczy kaszel jeszcze masz?

mloda_mamuska jak tam Olinus? czytalam ze duzo juz ci je, ciesze sie bardzo , no i gratki z okazji raczkowania

11 lata 9 miesiąc temu #583552 przez słoneczko
m89m a moze idz zMiro do lekarza? jak tam przeprawa busem wczoraj?

MamaEmilki Emilka jest cudna, przesliczna:D

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #583645 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #583654 przez Olga
No śpi wreszcie,więc chwila wytchnienia :silly: Ignaś dzisiaj już super się czuje,całkiem inne dziecko w porównaniu z wczorajszym dniem ;)

Spodnie super babcia,akurat na małego :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #583673 przez słoneczko
olga wrzuc zdjecie Ignasia w nowych spodenkach :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #583679 przez Olga
Jutro go ubiorę na spacer,bo teraz śpi :lol:

Dziewczynki gdzie wy się podziewacie :unsure: :unsure: :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #583788 przez mama89muminka
Słoneczko w busie był spokojny, śpiewał sobie cały czas :) a do lekarza nie chciałabym się spieszyć bo nie mamy tutaj ubezpieczenia, pójdę na pewno, jeżeli jeszcze dzisiaj w nocy będzie nieznośny. On już tak na swoje dwa pierwsze ząbki nie chciał jeść, więc możliwe, że historia się powtarza i trzeci idzie.

Właśnie wróciliśmy z naszej wiejskiej świetlicy, był dzień kobiet, ale musiałam wyjść wcześniej z Mironkiem, bo był już śpiący. A teraz sobie lula ślicznie w łóżeczku :) Dzisiaj jest grzeczniutki :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #583843 przez daners
Olga napisał:

Jutro go ubiorę na spacer,bo teraz śpi :lol:

Dziewczynki gdzie wy się podziewacie :unsure: :unsure: :unsure:

Olga jak to gdzie:) ja na kanapie spedzam czas wlasnie hehehe :)

m89m a mam Filipowi w nocy zakazac sie bawic hmm... powiedz jak hehehe

o prosze widze że etarz coraz wiecej bejbiczków niedosc ze szybko idzie spac to i wstaje... jak u mnie od poczatku:)

Daria
ja staram sie isc kolo 15/16 na spacer jeszcze bo wiadomo w wozku szybciej zasnie i wtedy wiem ze pojdzie spac pozniej a co za tym idzie pozniej wstanie ;] w sumie nie zawsze moja teoria sie sprawdza ale czasami..... :) hihiih. albo jak juz marudzi to idziemy sie kapac wtedy poszaleje troszke i zas na kocyk i zabawa a jak juz faktycznie rzuca sie na wszyskie strony z przytulanka i przttula tzn ze trza isc spac :)

Moj Filip całe dnie spedza na kocyku na podłodze :) tak sobie siedzi turla sie raczkuje...wszedzie juz :) Olga moze Ignas za wygodny nie ma bodzców na to by sie ruszyc hmmmmm

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 9 miesiąc temu #583866 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #583891 przez daners
m-m wstyd sie przyznac ale nawet czasu niemialam psyrykac fotosów..zapomnialam ;/ i dopiero ten temat musze nadrobic :) wiec niebawem dopiero cos pokaze ?:)

a mamusie pewnie codzienny wieczorny rtuał maja z maluszkami :):):):)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 9 miesiąc temu #583937 przez Kamykowa84
Olga czekamy na fotkę Ignasia w nowych spodenkach :blink:
MM,Daners wasi chłopcy niedługo ukończą 9mcy!!!!!!!!!!!!!wow
Witaj Słoneczko :) śliczny Pawełek w avatarku
Bidol jak Kamcia?
MM hhehhhe Olinek to jest łobuzzzzz :blink:

11 lata 9 miesiąc temu #583939 przez Kamykowa84
Olga czekamy na fotkę Ignasia w nowych spodenkach :blink:
MM,Daners wasi chłopcy niedługo ukończą 9mcy!!!!!!!!!!!!!wow
Witaj Słoneczko :) śliczny Pawełek w avatarku
Bidol jak Kamcia?
MM hhehhhe Olinek to jest łobuzzzzz :blink:
Mamamuminka jak Miro się czuje?

11 lata 9 miesiąc temu #583950 przez kejtin
Dobry wieczór:)

No jesli chodzi o przespane noce to u mnie sie nic na szczescie nie zmienilo.
Zawsze małą kładę już spać o 22 i wstaje po 8... Odkąd wrociłam do pracy to mala ma tak:
w okolicach 9 karmi tata, po 11 karmia dziadkowie i mala idzie na ponad 2h spacer z dziadziem :D i caly ten spacer przesypia... wracaja na 14 na obiad i mala idzie na bujawke i .. znow zasypia:) ale tym razem na okolo 30 minut. Potem ja juz od 15 ja przejmuje i nie daje jej spac do 19... tu spi okolo 20 minut i brykamy do 22 i zasypia jak aniol!. Wymaga to oczywiscie troche poswiecenia by bawic mala caly czas wynajdujac nowe ciekawe rzeczy, ostatnio podoba nam sie zabawa balonem w ktorym wlalam troche wody i zlapalam na sznureczek:) I ot cala filozofia:) Na noc karmie małą kaszką zbożową glutenową nestle - taka specjalna na noc i ten posilek malej na cala noc wystarczy.
Moj bobas w koncu samodzielnie pieknie siedzi.. oj a juz sie zastanawialam.. :) Czy mala moze juz chodzic trzymana za rece? bo kurcze po prostu opanowac jej nie moge tak sie wyrywa do spacerowania az mi jej zal tego zabraniac ale boje sie o jej nozki i kregoslup.. co sadzicie?, moze nagram jutro i pokaze jak to wyglada...

Aaaa i na wszelki wypadek gdybym sie jutro do was nie dostala.. WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI NASZEGO SWIETA :D

11 lata 9 miesiąc temu #583965 przez bidol
Daria - wszystkiego dobrego dla Tymci - noisuper z tym łancuchem wyglada ;) zbieraj matka pieniadze na złoty ;) :) hahahaha

Słoneczko - biedactwo - to Ciebie jeszcze trzyma to przeziębienie?? Czyli Pawełek raczkuje :) super :) kiedy my bedziemy :(

Kamyczk - no Kamka juz lepiej chyba - ciezko to stwierdzic bo po niej nigdy choroby nie widac. Jutro idziemy do kontroli :)
A Dominis tez raczkuje??

ME - ojj. Biedulka. Oby szybko przeszlo :kiss:

Olga - to super ze Ignas lepiej sie czuje :)

Kamyczka - no ja nie wiem czy tak jest z tym brakiem bodzcow. Ja Kamili nie nosze na rekach. Non stop sadzam na kocyku. Na dywanie. I d.. ;) widze ze chce ale nie potrafi :( czytalam tez ze dzieci ktore czesto choruja wolniej sie rozwijaja ;)

Daners - ojj jak ja Ci wspolczuje tej pracy. A latem to juz calkiem. Wszystkie mamusie z wozeczkami na spacerkach a biedne mamy na etacie w pracy :(
Ja tez koniecznie chce Filipka zobaczyc :)

M-M - ojj leniuchu :) u Nas tez pada :( widac juz nowe zabki Olinka ???

Dzis upielam inaczej wlosy i zdziwienia bylo co niemiara hahahahahaha :) Kamka niby poznala ale nie do konca i tak niesmialo na mnie spogladala i sie usmiechala. Hahahaha

Dzisiaj nauczyla sie nie nie nie - tak smiesznie krexi glowa - slodko to wyglada :)
I nauczyla sie wkladac klocki do garnuszka :) ojj takie dorosle juz te zabawy :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka