BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 10 miesiąc temu #582125 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582128 przez Olga
m89m wy lepiej do lekarza z małym idźcie,bo to różnie może być.Ja bym nie ryzykował,z takim maluszkiem :( U nas w regionie szkarlatyna panuje :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 10 miesiąc temu #582133 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #582184 przez Olga
Ignaś dalej strasznie marudny,już nie wiem,czy to zęby,czy jakaś infekcja go łapie :( Tak ładnie na dworzu,a ja nie wiem,czy wyjdziemy,bo pewnie nie będzie chciał siedzieć w wózku :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 10 miesiąc temu #582298 przez mloda_mamuska

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582305 przez bidol
jestem ponownie :)

Kamka jest mega upierdliwa dzisiaj - uparła się że musi coś robić - albo raczkować albo stawać na nóżki ;) bo siedzenie jest passe :lol: a że nie umie ani stawać ani raczkować - to nerwów jest co niemiara :dry:

co do chorubska - to jest dobrze- ogólnie to źle nie było - bo ani strasznego kataru nie miała ani gorączki - kaszelek jedynie :huh:

a tu Kejtin się doprosiła - guganie Kamki ;) słaba jakość bo z telefonu :dry:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582409 przez Olga
My już zreejestrowani do pediatry,teraz tylko czekamy na tatusia,ale dopiero 16-17 wróci.Mały jak wstał 10.30 to tak mi dał popalić,godzinę przeszło się darł,a ja razem z nim,bo nie wiedziałam,jak mu pomóc.Oczywiście włożyłam mu czopek paracetamolu i po godzinie zadziałał.Teraz właśnie usnął.Mi to się wydaje,że go gardło boli.Pójdę,to mu sprawdzi i osłucha,wolę być pewna po tej akcji :( tak mi go żal było,a po czopku mu przeszło,ale mi się wydaje,że on charczy gdzieś w środku :(

Kamilka to mała gaduła i oczywiście powtórzę się-kopia mamusi :silly:

11 lata 10 miesiąc temu #582415 przez mloda_mamuska

11 lata 10 miesiąc temu #582425 przez bidol
Olga- ojj - żeby nic poważnego Ignasiowi nie było :kiss: może gardełko albo uszko - a kupki normalne robi??

M_M - ojj - to jeszcze nic- zaczyna się jak Seba z przedszkola wraca ;) pisk śmiech na cały dom i telepie się jak galaretka z podniecenia :lol: ale choroby po niej nie widać?? prawda? :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #582453 przez MamaEmilki

11 lata 10 miesiąc temu #582458 przez mloda_mamuska

11 lata 10 miesiąc temu #582472 przez maksiu
Hejka U nas pogoda piekna, bylismy na podworzu a teraz maly mi spi jak wstanie to pewnie znowu pojdziemy moze do kosciola sie wybiore na 17 zamiast szlifowac chodniki;)
My od wczoraj w cienkiej kurteczce i kamizelce,

Moj brudasek

11 lata 10 miesiąc temu #582475 przez bidol
M-M - pewnie tak. Ja na szczescie cholerstwo zaleczylam :)

No ja tez czekam na filmik :)

ME - a Emilka juz raczkuje??

Czy tylko My jeszcze nie raczkujemy??? :(

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #582489 przez Anna77
ME a może podkłady poporodowe Ci zostały :unsure: Nieźle się sprawdzają. A jeśli chodzi o pieluch, to pamiętam że kiedyś jak mi zostały, to brałam nożyczki, odcinałam gumki na całej długości i wykorzystywałam na noc, he he. Szkoda mi było wyrzucić, he he

Bidol Kamka taka rozgadana, jak Mati. I on też jak tylko zobaczy Kubę, to się cały trzęsie. A rączkami tak szybko mach a z radości, że się śmieje że w końcu odleci :lol: . :lol: A ha, my też nie raczkujemy :blink:

Maksiuale fajne te Twoje chłopaki :kiss:

My po szybkim spacerku. Nie wytrzymałam, bo u nas 13 stopni i przepięknie. Mateusz zaliczył nawet pierwszy raz huśtawkę. Po południu jedziemy do lekarza i pewnie też podjedziemy troszkę autobusem, a potem przejdziemy pieszo, to lekko 40-45 minut samego spacerku pewnie będzie. A B po nas przyjedzie, więc z powrotem już samochodem. Normalnie nie mogę się powstrzymać przez tę pogodę.

W piątek odbieram swoje autko, więc wreszcie będę niezależna. Ale na samą myśl o wydaniu prawie 4 tys. na naprawę, przechodzą mnie zimne dreszcze :angry: :dry: :angry: :dry:

Dobra, idę sie pobawić z chłopakami, wypić szybką kawkę i zbieramy się.

11 lata 10 miesiąc temu #582497 przez mloda_mamuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka