BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 8 miesiąc temu #625570 przez lusiamamanikosia
to Ignaś szaleje :P ale będzie miał energii na spacerku :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #625577 przez Olga
Kurcze,jak trzeba,to nie śpi tyle,jak dzisiaj piekne słoneczko,to szaleje :silly:

U nas pod słońce jest 32 C :silly: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 8 miesiąc temu #625681 przez krecik
fuck... tyle się opisałąm i się skasowało;/

Bidol, bo nie mamy jeszcze mieszkania pod raczkowania przygotowane, dzisiaj z upodobaniem chciał wyrwać gniazdko ze ściany albo gryżć kabel, gdy mu odbieram " zabawki" to drze się wniebogłosy i nie można go uspokoić

Daria
, w mądrych gazetach piszą, że można wychodzić. My mieliśmy nie iść, bo ma katar, ale było mi szkoda pogody i byliśmy

AIF kochana, ja to nie mam nawet kiedy zdjęc zrzucić,a co dopiero wstawić

pisałam, że dzisiaj u nas na obiad pierogi, dwa farsze do pierogów przygotowane, niestety okazało się, że mam tylko szklankę mąki... jestem zmuszona zadzwonić do siostry , rozpłakać się, to może mi kupi i podrzuci

11 lata 8 miesiąc temu #625717 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #625718 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 8 miesiąc temu #625768 przez maksiumama
Hejka mamusie no i musialam zmienic konto bo inaczej bym sie nie zalogowala, u nas oki dzis bylam na kontroli z blazejem i dostalismy skeirowanie na zdjecie plucek jutro jade po odbior, no i skierowanie na mocz i posiew bo malego waga stoi w miejscu albo ta u nich w przychodni zle dziala i pani dr dala nam na te badania zeby skontrolowac i mowi ze jesli maly ma duzo ruchu to tez moze malo przybierac ale on stoi w miejscu po mimo ze tyle zje wazy 7,500 zobaczymy co wyjdzie jutro ze zdjeciea i w piatek moze pojade zawiezc mocz albo maz zawiezie rano zobaczymy jak to bedzie

No w sumie nie wesolo to jest z moja tesciowa dzis chyba zaslabla i oddycha przez nia aparartura ale holera jasna dlaczego kazdy na mnie kolki za to wiesza,najpierw tesciu a potem wspanialy szwagier dzownil i do mnie z ryjem ze to i tamto i mmam mu dac nr telefonu do znajomego bo on moze do mamy jechac a ja ze nie dam bo nie mam pozwolenia to on do mnie z tekstem ze jak cos sie stanie to ja zjoby dostane bo to moja wina bedzie az sie poplakalam

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #625853 przez Olga
Spacerek 2 godz.tylko dzisiaj :( Pojechaliśmy do moich rodziców z Mariką,niestety tam nie idzie z Ignasiem nawet kawy wypić-tak się uparł na te kamyki,co są w po tujkami rozsypane,że tylko tam chce siedzieć i wpycha je do buzi :angry: Co za diabeł sie z niego zrobił i drze się w niebogłosy,nawet nie da się w drugą stronę postawić :angry: Jeszcze całą drogę nam kółko odpadało i Marika w nie kopała,gdybym była sama,to nie wiem,jak bym dojechala :blink: Ciekawe,czy to się da naprawić :unsure: I nici ze spanai da dworzu,musiałam go wziąć do domku i byście słyszały jak się darł,jak miał iść spać.Nie zmuszałbym go,gdybym widziała,że mu się nie chce,ale tarł sie na wszystkie strony,no i usnął w końcu,aż łkał od płaczu,bo nie dał się ani wziąć,ani nic. :angry: :angry: :angry: Istny diabeł w niego wstąpil-wieczorami jest to samo :ohmy:

Mamy za to sukces-nalałam mu picia do niekapka,Marika mówi"mama daj spokój,on jeszcze za mały",a tu zdziwienie,wypił cały kubek :lol: :lol: :lol:

maksiu nie zazdroszcze rodzinki :( czemu tak się wszyscy na Tobie wyżywają :unsure: :unsure: :unsure:

Ignaś w piaskownicy-bez piasku jeszcze (w chustusi spod szyjki,bo tak było gorąco,że miał włoski pod czapką mokre) :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #625970 przez Majowka
Olga, ja tu patrze, co to za piekna dziewuszka, a to Ignas!!!!!!! uroczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! slodki bobas! juz ma swoja piaskownice!!! extra! i akcesoria juz sa! ale ma dobrze!

My dzis po 5 spacerkach w sandalkach i krotkich spodenkach!!!!!!!!!!!!!!!! tak pieknie juz u nas

Kamyczka, juz nie pamietasz :) , ja juz od urodzenia Lucaska zapowiadalam rodzenstwo, ale jeszcze sie nie udalo. Czekamy!
a to z siostrzyczka wyskoczylo ze wzgledu na nasze piekne ksiezniczki forumowe, pisalam, ze chcialabym takie dwie slodkie barbunie! :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #626078 przez Kamykowa84

11 lata 8 miesiąc temu #626095 przez MamaEmilki

11 lata 8 miesiąc temu #626178 przez maksiumama
hejka wieczorem, lece zaraz sie kompac kurde maly ma taki kaszel ze az mi dzis zwymiotowal a za to maks ma wysoka goraczke jak nic obym nocke miala ok i jutro z tym zdjeciem bylo tez oki bo sie martwie ja zaliczylam jeszcze wieczorny spacerek ale glowa mnie boli cos

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #626253 przez AniaiFilip

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #626322 przez Olga
No w końcu po wielkich walkach Ignacy śpi.Teraz od paru dni znów jest etap zasypiania samemu na dużym łóżku,na ręce nie da się wziąc,w łóżeczku też się drze :angry: Z ubieraniem mamy to samo,co Emilka-jak jestem sama w domu i nikt go nie zabawi,to masakra jakaś :angry: a ubrać na śnie,nawet nie wyobrażam sobie.Czasem uda mi się go przenieść z wózkajak zaśnie na spacerze,ale z rozebraniem już jest gorzej :silly: chociaż dzisiaj chyba pierwszy raz udało mi się mu obciąć paznokcie na śnie :ohmy: Mi się wydaje,że za tym zachowaniem kryje się chyba kolejny skok rozwojowy :blink:

maksiu daj znać jutro,jak wyniki :blink: trzymam kciuki :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #626350 przez km
hej dziewczyny widze ze wszystkie korzystamu z pieknej pogody :) , u nas tez jest ladnie 14 stopni tylko wieje niesamowicie . Dotlenilam sie dzisiaj za wszystkie czasy, najpierw jak wrocilam z pracy to odrazu poszlismy spacerkiem po zakupy, zahaczylismy o plac zabaw, maly sie pohustal na hustawce, na placu poznalam mamusie polke z 12 miesiecznym synkiem, wiec bylo z kim pogadac o dzieciach :):). Poźniej wrocilismy na spanie do domu( nie pozwalam spac na dworze, zawsze wychodzimy po spaniu i na nastepne spanie wracamy, tylko wtedy moge cos w domu porobic :angry: ) Po drzemce tak sie lobuz darl, widac juz kolejny zabek wiec to pewnie dlatego, mialam go dosyc wiec znowu poszlismy na plac, Kacprowi tak sie spodobala hustawka ze nie chcial z niej zejsc, z pol godziny sie hustal, tym razem spotkalam na placu kolezanke litwinke z ktora pracowalam 2 lata temu :). I tak dzien zlecial, dopiero o 19 wrocilismy do domu.

Dziewczyny spodobalo mi sie gotowanie Kacprowi, wlasnie skonczylam gotowac mu zupe kalafiorowa, az 5 porcji wyszlo, normalnie caly zamrazalnik mam juz zawalony Kacpra zupami :lol: :lol:

Olga u was to chyba dzisiaj upal byl :) super Ignas wyszedl, dobry pomysl z ta husteczka :)

MamaEmilki moj tez nienawidzi ubierania, zawsze musze dac mu wtedy cos ciekawego do raczki

Milej nocki mamusie :) :) :) zmykam poszperac na ebayu, wczoraj sprzedalam Kacpra stary wozek i fotelik samochodowy, wiec jest co wydac :silly:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #626353 przez Olga
Ja uwielbiam chusteczki na główce dzieciaczków,więc Ignaś też będzie chodził :silly:

Oj grzało dzisiaj nieźle-mały ma juz policzki brązowe :ohmy:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka