- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
www.pensjonat-skiper.pl/pokoje.html
albo tu studio nr 8 z sypialnią na górze w skosie
www.azyl.debki.pl/galeria_zdjec.html
albo tu
www.debki.pl/obiekt,Willa%20Jantar,f609805c,1001120.html
a najbardziej podoba mi się tu
www.debki.pl/obiekt,Willa%20Liliowa,8edad20f,1001120.html
ale kuchnia ogólno dostępna - i już sama nie wiem
Saiko - no właśnie zaczynają się fochy - Jędrula mówi że Kamka ma to po mnie
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
saiko, sliczne zdjęcia. U nas kaszki nadal w poważaniu:)
Ai F, my się atywnie zdjęciowo udzieklamy na fb, nie masz konta? a zdjątka i tak dołącze- żadnej okazji nie przepuszczę, żeby sie gówniarzykiem pochwalić gratuliemy kroczków:)
Kamyczka, cierpliwości;) może się jeszcze uda
ME, znam ten ból cały tydzień sama, ale mały mi się już nie drze w czasie jazdy, to moge go wziąść na zakupy do hipermarketu:D
a teraz co u nas:wczoraj mały mnie wykończył, spał tylko 45 min w ciągu dnia! dzisiaj byłam na zakupach licząc na wyprzedaże i jestem niemile zaskoczona, nic totalnie nic nie ma:(
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I w ogóle przetwory z: czarnej porzeczki, czerwonej porzeczki, agrestu i malin.
Zalezy mi na jak najprostszych przepisach, bez udziwnien, z jak najmniejsza iloscia dodatkow.
Musze pozbierac owoce jak najszybciej bo mi sie zmarnuja
Krecik - moj synek w ogole kaszek nie jada, od 3 dni nawet na Sinlaca sie obrazil, doroslak jeden
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Saiko - nie znam
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Kamyczka pisałaś o tym, że Dominiś nie toleruje kawałków, ale owocki je. Nestle ma fajne kaszki po 12 m-cu. Takie w kartonikach z kawałkami owoców - na przykład z czerwonych owoców, albo z żółtych. Spróbuj, może się uda Nie poddawaj się z tym odstawianiem. Próbuj, może mleko w butli - ściągnięte lub mm - choć pewnie na tym etapie, to trudni ściągnąć jakąś większą ilość. Krzywda mu się na stanie, nawet jak go zostawisz. Najwyżej teściowa będzie niewyspana, trochę poddenerwowana, ale to nie koniec świata.
Bidol marnujesz się. "Let's back to basic !!!" - super wyszła ta szafka. Zdawał relacje z dalszych postępów prac. Świetnie że udało się Wam zaplanować wakacje, no i niezłe "miejscówki" znalazłaś. Szybko rezerwuj, bo pogoda sprzyja i szybciutko zabraknie wolnych miejsc.. Zdjęcia z roczku przecudne. Królewna jak zwykle prześliczna
Majówka udanych wakacji No i super, że wszystko z Waszą uroczystością jest dograne. A mdłości... miną. Cieszę się razem z Tobą
Olga też zaglądam codziennie. Po prostu nie zawsze mam czas napisać. Jak wróci wrzesień i Kuba znowu ruszy do przedszkola, to mam nadzieję że będzie mi łatwiej. Fajnie Wam ten roczek wypadł i macie super zdjęcia.
Krecik he he, na odkrycia nigdy nie za późno. Ważne że idzie do przodu Jak trzonowiec, widać już go Szóstki
Saiko gratulacje dla Szymusia za jego bieganie!!! Pięknie wyglądacie Tort - rewelacja. A z tym zapałem, to u mnie tak falami, he he
ME próbuję sobie wyobrazić Emilkę z tym palcem i jakoś tak mi się śmiesznie robi. Oduczy się
A teraz tak. Jeśli chodzi o spotkanie nasze, to żeby nie było - nie zapomniałam. W gorącym sezonie letnim ciężko znaleźć miejsce dla tak dużej liczby osób i jeszcze żeby był dobry dojazd publicznym transportem. No ale próbuję dalej, a jak nie, to może wrzesień?
Jeśli chodzi o owoce, to Mateusz da się za nie pokroić. Jak pierwszy raz kupiłam maliny w sklepie, to mimo że do domu mamy jakieś 200 metrów, to połowa pojemniczka została zjedzona. Siedział całą drogę odwrócony do mnie i domagał się non stop. Na działce, jak tylko Kuba zerwie truskawki, to siedzi i czeka aż mu da. A jak w niedzielę Kuba stał przy krzaczkach czerwonej i czarnej porzeczki, to nie nadążał zrywać i podawać Mateuszkowi. Rewelacyjnie to wyglądało.
W ogóle jeśli chodzi o jedzenie, to obiadki już niemal zawsze je te co my. Na śniadanka jakiś chlebek z szyneczką, albo kiełbaska, jajecznica, jajko, tak sobie pomału próbujemy.
My mamy cztery ząbki - po dwa na dole i na górze.
No i najważniejsze. W niedzielę miałam impuls i postanowiłam wieczorem nie dać smoczka do spania. Położyłam go jak zwykle w łóżeczku, dostał pieluszkę, patrzył na mnie wielkimi, zdziwionymi oczkami, ale powiedziałam dobranoc, buziak i wyszłam. Płakał niecałe 25 minut i zasnął. W poniedziałek przed drzemką w południe (śpi raz dziennie) pisnął raz. I tym sposobem pożegnaliśmy się ze smoczkiem. W ogóle te moje dzieci zawsze kochane były jeśli chodzi o zasypianie. Odkładam do łóżeczka i wychodzę.
Ufff, obiecałam że nadrobię i mam nadzieję, że zaliczyłam
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My własnie skończyliśmy śniadanko. Teraz troszkę ogarnę domek szybciutko i zmykamy na spacerek na jakiś plac zabaw. Jak wrócimy, zjemy owocka i do spania. A ja wtedy jadę na rehabilitację - dzisiaj siódmy raz (mam w sumie 10).
Miłego dzionka
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
udanego spacerku no i gratulacje pozbycia się smoczka - u Nas będzie ciężko bo Kamila bardzo uzależniła się ostatnio - przez wychodzącą 2 na dole - tak ją męczyła - że Kamila cały smoczek do buzi wkładała (razem z tym plastikiem)
Saiko - tak jak Ania mówi - do łóżeczka - wyjść z pokoju i tyle - zaglądać co jakiś czas np co 3 minuty- jeśli stoi to kłaść i tyle aż uśnie
ochh jak ja mam dobrze - Kamka już śpi
no a z tych złych wieści - chyba jednak nigdzie nie jedziemy - Jędrula ma problem z urlopem w dodatku nowy piec przychodzi właśnie wtedy no i trzeba go podłączyć -
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My sie usypiamy kapiel mleczko i odkładam ;] ale siedzew ciszy obok łóżeczka ;] jak chce Filut powariowac to wariuje a jak sie zmeczy to zasypia ładnie sam ;] czasami tez wychodze i zasnie wiec mi to gra
a teraz wcinam kalafior ;] chyba nie zdarze usmazyc z buła hehehe albo tatus jak wróci to na obiad bedzie pustka na talerzu...moze sie naje
a co do smoczka to chyba mamy jeszcze czas..wkoncu to male bable jeszcze
ja juz sie urlopuje w domciu i robie liste co potrzeba nad morzem i rany ile ubran w razie W trza miec
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Przywitam się tylko.Mam laptopa w naprawie,więc ze stacjonarnego często nie dam rady Dzisiaj wstałam ze strasznym bólem szyi i prawej strony pleców,normalnie nie mogę się nawet dobrze odwrócić.Nawet z małym w południe spałam 3 godz.z termoforem,najadłam się przeciwbólowych i nic Oby szybko minęło,bo nie daje rady.
Ignaś zasypia na dużym łóżku,kula się aż zaśnie,a ja w tym czasie odpoczywam Lubię to nasze zasypianie,a później go zaraz przenoszę do łóżeczka
- słoneczko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Szczęśliwa mamusia :)
pisalam ze Pawcio juz od dawna chodzi;) bylismy juz na szczepieniu;) i maly wazy 11 kg
urodzinek nierobilismy bo chrzestna i tesciowie od listopada sie nieodzywaja:(
wzamian za to jedziemy w nd nad morze