- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
- Otrzymane podziękowania: 0
Kamyczka - mój to mlekowy jest chłopak - teraz pije mleko Bebiko z kleikiem ryżowym bardziej sycące to jest już nasze 3 mleko jakie wprowadziłam - a zjada nawet 4-5 razy po 150ml i rano i wieczorem kaszke z butli 240ml
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Mleko pijemy gerbera nan pic nie chciala. Bebiko tez jej smakowalo ale jakies dziwne kupki po nim robila. U nas gerber sie sprawdza. A Dominis nie chce pic mm?? Jaki macie??
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol - a jakie kupki robiła po bebiko ??
A takie zilone i ciągnące. Ciezko z tego bylo pupe umyc.takie jak z tozpuszczonym cukrem
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Bidol-to Tymek znowu po Nan miał jakieś zielone i twarde kupy pamiętam-każde dziecko inaczej:)Po Bebiko robi wszystko jak trzeba:P
To ja znowu z Tymkiem nie mam problemów w zupce już nie gniote warzyw tylko kroje w małe kosteczki Tymkowi już zadny kawał nie jest straszny:P
Lusia-to dużo pije Nikoś mleka-Tymek też by pewnie pił jakbym mu dawała ale nie podaje bo na tym Bebiko 3 jest napisane że dzieci po roku mają zapotrzebowanie na dwa kubki a poza tym w dzień wciąga to danonka to znowu coś także białka ma dosyć
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak wieczorek mija ;] pewnie standardy o tej porze...kapiel,mycie jedzonko i spanko
Daria ja naszczeście przeprowadzilam Fifka do swojego pokoju jak mial 3/4miesiace;] wiadomo ze ciezko bylo latac co chwile i w nocy spr.czy oddycha ale teraz nie żaluje
a co do jedzenia to my tylko dwa razy jemy mleczko= rano i wieczorem a poza tym hmm ktore dziecko nie kocha paróweczek:) hihihi my jemy ale same bo pieczywo bee , jajka owoce bee to juz rozszyfrowalam
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
a słuchajcie mam problem z Nikim nie wiem jak mu wyleczyć kciuka :/ któregoś dnia się w niego ugryzł i rozciął go i teraz mu się rana zrobiła bo to jest ssak swojego kciuka do spania ssie kciuka i jak głodny ssie kciuka i przez to jego ssanie zrobiła mu się duża rana na kciuku i nie mam pojęcia jak mu to wyleczyć
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
I mamy w końcu winowajcę marudzenia-5 ząbek jest nareszcie
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jejciu jak dużo wasze dzieciaki piją mleka, mój wręcz przeciwnie, puszka starcza mi na ponad miesiąc. Już nawet nie wiem gdzie butelki pochowałam . mój rano tylko je mleko z musli, ale to na 150 ml wody, albo kaszke na 180ml wody i to też musze go zabawić żeby tyle zjadł, czasami zje tylko połowe. Póżniej drugie śniadanie jogurt jeden, zupa, drugie danie, owoce i na kolacje dzisiaj miał kanapke z serkiem śmietankowym i danio całe zjadł. Troche się martwie że tak mało tego mleka, ale przecież jogurt czy serek też ma dużo wapnia. Sprawdzałam na puszcze i jest napisane że po roku wystarczy mleka 2 razy po 150 ml.
kamyczka- to Dominiś wogóle nie chce jeść tych zup co wy jecie? Mój też na początku marudził jak mu wprowadziłam drugie dania, bo wiadomo trzeba się troche namęczyć żeby pogryźć wszystko jak się nie ma zębów, ale pomału się przyzwyczaił, próbuj. Mam koleżanke, której córka ma 2 lata za miesiąc i ona w dalszym ciągu je słoiki , wogóle nie je tego co oni, jak to zobaczyłam to się przestraszyłam że u nas tak będzie dlatego 2 miesiące temu powiedziałam koniec ze słoikami, i od tamtego czasu a ni razu nie kupiłąm żadnego obiadku, tylko owoce czasami kupuje.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Saiko - buziaczki dla Szymka - 100 lat 100 lat
Kamilka tez je malo mleka 2x po 150 ml choc jadla by wiecej znaczy czesciej bo jednorazowo wiecej nie wypije
Daners - a probowalas zrobic Filipkowi paste jajczna?? Taka z maselkiem i pietruszka. Kamila uwielbia
Km - to kiedy dokladnie przylatujesz??
Olga - gratulacje - nam wlasnie wyszedl 8 - smy zabek
Km - no ja znam dziecko co mialo 4 lata i mam mu przecierla wszystko
Kamyczka - sprobuj nauczyc Dominisa jedzenia kawalkow na tym co najbardziej lubi jesc np owoce
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Buziaczki dla Szymka
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Szymuś - sto lat, sto lat !!!
A ja wczoraj miałam wieczorem wychodne i wypuściłam się z przyjaciółką "na miasto". Raczyłyśmy się pysznymi margaritami z truskawkami w meksykańskiej knajpce, przekąsiłyśmy coś i się wyluzowałyśmy. Oj był mi potrzebny taki wieczór. Co prawda dzisiaj jestem piekielnie śpiąca, ale pogoda też robi swoje. Troszkę szaro dzisiaj.
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa