BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu #699894 przez km
hej dziewczyny my już po pierwszej imrezce urodzinowej, drugą robimy w pl. może wieczorem wstawie zdjęcia w fb, bo teraz jak mały wstanie to jemy obiad i jedziemy do parku do wieczore, musimy korzystać póki mamy ładną pogodę. Kacper sie super wczoraj bawił z dziećmi, dostał piaskownice, wczesniej kupiliśmy kilka worków piasku, wyjść z niej nie chciał tak się bawił. tylko że tylke tego piachu zjadł :angry: miał go wszędzie. Pozatym dostał tez trampoline, taką małą dziecięcą i odrazu wiedział o co w niej chodzi, fajna jest bo ma rączke z przodu do trzymania, dzisija jak wstał odrazu poszedł do ogódka na niej poskakać :lol: :lol: .

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #699898 przez Olga
Kurde,ja bym nigdy nie dawała kasy teściowej,no chyba,że bym wiedziała,że jest np.chora i na to jej potrzebne,ale nie na takie rzeczy :angry: :angry: :angry: kto to stworzył te teściowe :angry:

U nas przed blokiem stoi taka wielka trampolina,kupiliśmy na spółkę z sąsiadką i Ignaś się boi skakać,wejdzie na chwilę i zaraz ucieka :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

daria buziolki dla Tymusia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #700112 przez bidol
Doberek

tak na szybciocha

Słoneczko - wszystkiego najlepszego i zdrowka bardzo bardzo duzo :)

Daria - wielkie buziaki dla Tymcia :) solenizant nazz roczkowy :)

My juzpo imprezce bylo super :) relacje i zdjeci jutro :)

Buziaczki :)

11 lata 9 miesiąc temu #700180 przez Kamykowa84

11 lata 9 miesiąc temu #700277 przez bidol
Doberek :)

Olga i jak autko???

KM - BUZIAKI DLA KACPERKA - STO LAT STO LAT .... :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Czekamy na zdjęcia :)

ME - ale cudna lala - Emilka chyba zachwycona??? śliczna ta Twoja królewna :)

Saiko
- a Szymek z Wami pływał?? bo My się wybieraliśmy ale z dzieciakami :)uwielbiam kajaki :)

Kamyczka jak samopoczucie??

11 lata 9 miesiąc temu #700288 przez Daria23
Hej Kochane witam się po weekendzie.
Nasz roczek wypadł super:)Pogoda dopisała idealnie:):):)Tymi miał super humor:)Dostał naprawde fajne prezenty - rowerek-taki naprawde super jak zrobie mu zdjęcia to wstawie bo akurat wczoraj się nakręcił na samochód-dostał taki że moge go pchać a jak będzie większy to sam może się odpychać, konia na biegunak o którym zawsze marzyła w dzieciństwie:), dużą wywrotke do 150 kg-uwaga sprawdzaliśmy mój tata usiadł i nic się nie stało:), tor wyścigowy i kasiurke.
Na jedno jestem tylko zła bo gapy z nas niesamowite i zapomnieliśmy zrobić testu-kieliszek , różaniec i kasa:).Ale w weekend się spotykamy z rodzinką więc napewno nadrobimy:):)
\
Kurcze jak te dzieci rosną wiecie co już czuje że będe tęsknić za małym Tymusiem jak podrośnie:)Daje mi tyle radości każda jego nowa umiejętność itp.Potem wyrosną i będą mieli swoje życie ehhh nie zanudzam:):):)

Bidol- KAMUŚ DUŻO BUZIAKÓW W TWOJE PIERWSZE URODZINKI JESTES JUŻ DUŻĄ PANNĄ:*:*:* STO LAT

KM- sto lat dla Kacperka:*

11 lata 9 miesiąc temu #700292 przez Kamykowa84

11 lata 9 miesiąc temu #700404 przez bidol
dziewyszki Anszka do mnie napisała że nie ma dostępu do netu ale kazała wyściskać wszystkich roczniaczków :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Daria - to super prezenty :ohmy: :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol:

Kamyczka - głowa do góry - co się dzieje - ciągle się martwisz pracą??
jakoś to będzie nie łam się daj sobie troszkę czasu - jest lato Dominiś pięknie się rozwija i rośnie - ciesz się a zobaczysz że w jednej chwili wszystko się ułoży :)

dziękujemy za pamięć i buziaki :lol: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #700555 przez saiko

11 lata 9 miesiąc temu #700685 przez Majowka
czesc dziewczyny, wstyd mi ze tak malo pisze ostatnio :(
tyle "roczkow" ominelam :( :( :( wsztstkim roczniaczkom lipcowym zycze jak najlepiej :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
nawet lucaskowi nie mam kiedy zdjec robic :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
to ostatni tydz przed naszym 2 tyg urlopem w Algarve, dzis mialam proby makeupu i fryzury

wyniki czwartkowej bety 5714! :laugh:
w srde ide do gina! :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #700728 przez Dżasta
Witam sie po weekendzie :)

Szybko zlecial ten weekend pogoda byla super wiec i humory byly super :) Maz juz powinien byc na urlopie od dzis ale niestety nie jest :/ szkoda bo mielismy codziennie chodzic na plaze :D alecosie odwlecze to nie uciecze :)

Daria wielkie buziaki dla Tymka, widzialam zdjecia na fb, sliczne :)
Olga gratuluje zakupu pierwszego autka :) pamietam ja my nasze kupowalismy, tez nie moglam spac kilka nocy z wrazenia :P
Saiko, Bidol a ja sie boje kajakow :D wogole nie umiem plywac i boje sie wody, taka durna pala ze mnie :P
Bidol stol lat dla Kamilki, slicznie wygladala w dniu swojego swieta :)
Kamyczka dobrze ze juz jestes zdrowsza, ale czemu psychicznie nie najlepiej ?

Maja juz sobie smacznie spi, wiec dziesiejszy wieczor jest juz tylko dla nas :D oj ciesze sie moje dziecko tak wczesnie chodzi spac :D

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu #700764 przez Misiowa
Czesc dziewczyny!! Mam nadzieje ze jeszcze o nas nie zapomnialscie:* ostatnio bardzo jestem nieogarnieta i mam wrazenie ze ciagle w biegu:( Teskno mi za
Wami juz bo wstyd przyznac ale nawet na czytanie czasem brak czasu:( Mam nadzieje ze jakos w koncu sie zorganizuje i wroce tu na pelen etat;))

Buziaki dla WSZYSTKICH solenizantow!!
Jutro nasza kolej:) My zapraszamy rodzinke na kolacje i ciacho. Niby nie wiele a przygotowan masa...

Czy cos wiadomo w sprawie naszego spotkania?ja nadal jestem bardzo chetna:)

11 lata 9 miesiąc temu #700848 przez Kamykowa84

11 lata 9 miesiąc temu #700921 przez Majowka
ehhh, nie bardzo, brzydkam jak noc to i w niczym mi ladnie :( :( :(

11 lata 9 miesiąc temu #701020 przez AniaiFilip

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka