BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 9 miesiąc temu #697744 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #697748 przez bidol
Olga - a Ignaś już ze 2 miesiące dobre chodzi??
Masz jakiś filmik aktualny??

ME - pytam o te buciki bo Kamilce lepiej się chodzi z gołą stópką :laugh: może dla tego że podłogi śliskie mamy a stopa super się przylepia :lol:
No i śliczny awatarek :)

Saiko - co do rozwoju dziewczyny mają rację. Ja jestem w szoku że Nasze dzieciaki już tyle potrafią - przecież to tylko roczek :ohmy: Kamcia też jakoś nie jest hop do przodu. Zamawiałam ostatnio tort i kobieta sie mnie pyta co Kamilka lubi z czym ma być?? a ja zielona. Ona jeszcze nie interesuje się jakąś konkretną postacią czy rzeczą a Emilka szwagra już na roczek miała tort z Mini z myszki miki - bo przepadała za nią :ohmy:

jejku u Nas roczek w niedzielę. Oj nie wiem jak dam radę. Umyśliłam sobie grilla w ogrodzie no ale chyba jest za dużo osób :P

Majóweczka
- to ja tu czekam i czekam. Jak będziesz miała wynik to dawaj znka :) Swoją drogą. Ciekawie byś wyglądała w białej sukni bez jedynki :lol: :lol: :lol: :lol:
Buziaki dla Lucaska :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Krecik - wszystkiego najlepszego dla Stasia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: sto lat sto lat :lol: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka - jak samopoczucie?????

AF - a masz program Paint :unsure: :unsure: tam możesz zmniejszać - przycinać i takie tam :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #697754 przez mama89muminka
Hej mamuski

Ja tak szybko, zebyscie o mnie nie zapomnialy ;)

Maz juz po operacji, wyszedl do domu po 3 godzinach. Narkoza jakos dziwnie na niego podzialala, bo i milszy sie zrobil :P
Miro jest za to okropny, nie daje mi nic zrobic, rozrabia i marudzi caly czas. Do tego ja sie przeziebilam, jak zwykle w lato...
Wlasnie wrocilismy ze sklepu, byla promocja, ze jak sie kupi 2 produkty Musku to dostaniesz zestaw do piaskownicy gratis, no to wzielam 2 kaszki, niech Miro innym dzieciom nie zabiera zabawek :)
No i musze juz leciec, mlody znowu nabroil i trzeba posprzatac... :dry:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #697769 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 9 miesiąc temu #697827 przez Kamykowa84

11 lata 9 miesiąc temu #697832 przez Dżasta
Dzien dobry :) Maja ma wlasnie drzemke (dzis cos wczesnie padla) wiec ja mam chwile dla siebie, wstawilam juz drugie pranie i teraz chetnie polozylabym sie razem z Maja :P ale nie bede marnowac czasu :)

Bidol Maja jakies dwa tyg temu byla wazona na roczkowej wizycie i wazyla 10200 kg, tez nie narzekam na jej apetyt,bo wsuwa wlasciewie wszystko co jej dam i jeszcze sama mi wykrada :P ale karmienie jej to jest teraz jakis koszmar dla mnie, bo ona nie ma czsu na to chwile spokojnie posiedziec w krzeselku i zjesc :/ wstaje ciagle, wlazi na ten stolik od krzeselka a potem na stol.
Ale Kamilka swietnie tupta z taka gracja, no doslownie jak taka paryzanka :D nie moge sie na nia napatrzec taka sliczna jest:)
Maja tez nie ma zdnej ulubionej postaci z reszta nawet zadna zabawka w domu nie jest chyba jakas ulubiona. Na urodziny dostala lalke beby born (od 3 lat :P ) i kompletnie nie wie jeszcze co z ta laka zrobic hehe tylko non stop ja caluje :D

Olga Ignas rzeczywiscie duzo tego mleka zjada, Ja Mai robie tylko 150 wody i przewaznie z 30 ml z tego jeszcze zostawi :P ale jeszcze nie dawno miala taki kryzys mleczny ze wogole nie chcciala jesc wiec ja sie ciesze ze i tyle zjada.
Ignas jaki zdolny, fajnie ze ma taki kontakt z dziecmi.
I jak widac jakiegos nowego zebola u Ignasia?

Daners ale masz przystojniaka :)
Daria Maja tez jeszcze sama nie chodzi, tylko za jedna raczke to moglaby chodzic i chodzic, tylko chcetnych do prowadzania jej nie ma juz :P

Majowka buziaki dla Lukaska z okazji 11 miesiecy :kiss: :kiss: :kiss:
Mam nadzieje plamienia mina.
Krecik moc buziakow dla Stasia :kiss: :kiss: :kiss:
M89M dobrze ze po operacji meza wszystko dobrze, i zdrowka dla ciebie :)
[/b]Kamyczka[/b] duzo zdrowka dla was, mam nadzieje ze ten kaszel u Dominisia to nie zwiastun zadnej choroby :)

A Maja mowi mama,ale dosc rzadko, za to tata to jest na porzadku dziennym, juz niemoge sluchac tego tata :P jak bylysmy w polsce przez miesiac same to nic innego nie slyszalam od niej.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #697998 przez Olga
Ignaś śpi,więc kawka i odpoczynek.

U sąsiadów 2 tydz.remontu,więc Ignaś miał pobudkę po 7 :angry: :angry: :angry: na szczęście tak zakolegował się z dziewczynami,że zabrały go po 9 na plac zabaw,a ja w tym czasie umyła 3 okna,poprałam i pozawieszałam firanki,wstawiłam pranie i ogólnie ogarnęłam.Oj jak fajnie,że już nie jest taką przylepą :silly: Usnął dziewczynom w wóżku,co mu się bardzo rzadko zdaża,więc go nieźle wymęczyły.Chciałam go przenieśc do łóżeczka,no i koniec spania,ale to dobrze,bo by mu się znów godziny pokręciły.Odwiedził nas mój tato i Ignaś dostał szału,nie wiedział,co ma mu pokazywać,zaczął przynosić wszystkie piłki(7 ich ma ha ha),samochody,muzyczkę swoją włączał i tańczył.Normalnie popis dawał-już zaczyna się cieszyć,że ktoś do niego przyszedł i okazuje to w ten sposób.Super to wyglądało.Latał jak by motorek miał w tyłku ha ha :lol: No i nowa umiejętnośc Ignasia-nakładanie drewnianych krążków na patyczek.Najpier obejrzy gdzie jest w krążku dziurka,przełoży sobie w prawą rączkę i zaczyna celować-tak długo,aż mu się uda :blink:

majówka trzymam kciuki :blink: obyście córcie teraz mieli :blink: buziaczki dla Lukaska :kiss: :kiss: :kiss:

kamyczka i m89m zdrówka dla was i dla Dominiczka :kiss:

Dżasta ząbek jeszcze nie wyszedł-oj ciężko Ignaś przechodzi to ząbkowanie,ale dzisiaj już jest normalny :blink:

bidolek tak porządnie to Ignaś już 2 mies śmiga,a te pierwsze puszczania to byly po 8 mies,ale to od łóżka do łóżka.Teraz to już biega,tylko na łóżko tak nie wejdzie,jak Kamilka,chyba mamy za wysokie.Nogę zadziera,ale nie da rady :blink: Dla mnie to lepiej,bo jak na razie chodzi sam po mieszkaniu i się nie boję,że wejdzie i spadnie.

Krecik buziolki dla Stasia :kiss: :kiss: :kiss:

Anna co tam u was :unsure:

Muszę kupić jedno to mleko smakowe z Nestle-ciekawe,czy by mu smakowało?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #698118 przez km
hje dziewczyny ja wczoraj opracowałam do 23 bo tyle mielismy zamówień, dobrze ze dzisiaj ma byc luzik w pracy :) .

kamyczka- mój tez uwielbia reklamy z adamczykiem , mąż często puszcza małemu godzinna wersje i wtedy ma troche spokoju, bo kacper jest w niego wpatrzony jak w obrazek. bajek też nie lbui, ma tylko swoje ulubione piosenki , które mu puszczam na youtubie,

bidol-wow :ohmy: ale Kamcia super śmiga, a tak marudziłaś że jest z tyłu za wszystkimi, a tym czasem już dawno nasze bomble przegoniła :) przynajmniej mojego :silly: Jak ja sie pytam kacpra gdzie jest mama, to pokazuje na ramke ze zdjeciem slubnym, a nie na mnie :lol: bo kiedys go nauczyłam że tam jest mama i tata. Ale powiedzieć nie powie jeszcze.

Olga-no widzisz apetyt powrócił :) . a juz chciałaś do lekarza biec. przecież my też czasami mamy słabszy apetyt, zwłaszcza jak jets gorąco, więc dzieciaki też tak mogą mieć.

Dzasta- u nas karmienie wyglada dokładnie tak jak opisałaś :lol: , śniadanie, zupe, kolacje jeszcze zje w krzesełku o ile położe mu bardzo interesujące rzeczy na stoliczek np, moja kosmetyczka z kosmetykami, a i tak konczy się na jedzeniu na stojąco. Ale drugiego dania już nie wysiedzi, :angry: Może dlatego że trwa ono zazwyczaj pół godziny, bo zanim wszystko pogryzie tymi dziąsłami, więc niestety biegam za nim z talerzem. Grunt ze wszystko zjedzone :silly: Mojego chyba wogóle jedzenie nie interesuje. :(

11 lata 9 miesiąc temu #698212 przez Dżasta
No i dzis niestety jest godzina 17 a Maja spi :/ nie wiem czemu poszla spac juz o 10 rano na pierwsza drzemke i nie dala rady, nie wiem o ktorej teraz wstanie, a noc to chyba o 23 pojdze:/ nie lubie takich dni.

km ja wlasnie tez musze Maje czyms zajmowac, ale ostatnio juz nie ma pomyslow i wlasnie mi jeden podsunelas :D kosmetyczka to bedzie dla niej cos nowego :D najlepiej jest ja karmic jak jest ktos jeszcze z nami wtedy ja moge sie skupic tylko na wkladaniu jej jedzenia do buzi :D

Pogoda u nas nie nastraja, juz mam dosc jak to sie szybko nie zmieni to chyba popadne w jakas depresje :/

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #698404 przez Olga
Ignaś :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 9 miesiąc temu #698479 przez agnesssa
Wpadłam na chwilkę, a tu taki słodki Ignaś :) :* Jest cudowny :) Rozczulają mnie wszytskie filmiki z naszymi pociechami, a jak już tak pięknie chodzą to już w ogóle :lol:

Majóweczka
Buziaczki dla Lucasika :* Za betke trzymam kciuki :*

Chyba się nabawiłam zapalenia węzłów chłonnych :( Tak mnie boli od wczoraj cała szyja że aż przełykać nie mogę, najpierw myślałam, że to gardło ale teraz jestem pewna, że to węzły :angry: :dry:

Uciekam spać bo padam :* Dobrejnocy :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 9 miesiąc temu #698572 przez Daria23
Hej Kochane witam się z ranka.Wczoraj byliśmy na wyjeździe u moich rodziców więc nie było nas.
Dziewczyny jestem w szoku ile wasze dzieci potrafią Tymi daje buzi daję piątke ale to na tyle....ale umie mówić mama tata baba brum brum-to jego ulubione słowo :P

WSZYSTKIM SOLENIZANTOM STO LAT I BUZIOLE:*:*:*:*

Bidol-o to robisz taka imprezke jak ja:)ciepło ma być więc będzie fajnie ja naszczęście robie tylko na 12 osób:)

Majówka-i jak suknia????co do jedynki to ale numer takie niespodzianki nieźle zaskakują-niekoniecznie miło:):)Ja w sierpniu ide na upiększenie swojej jedyneczki:)robie koroneczke sobie

A my jedziemy w przyszły weekend na wakacje tzn na weekend nad jakieś jeziorko i teraz szybko musze znaleść jakiś domek...

11 lata 9 miesiąc temu #698662 przez Olga
Hej.

Pospalismy dzisiaj do 8.30,na szczęście u sąsiadów remont troszke ciszej z rana sie odbywał.Teraz dziewczyny zabrały małego na spacer,to mogę trochę odetchnąć :blink:

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #698760 przez bidol
Doberek

Kamka właśnie poszła spać

a ja planuje urodziny jej
jakoś nie mam weny. B)

Kamyczka - jak samopoczucie ??

Dżasta - Kamka ma podobnie - mleczka mało ale wszystko inne jak popadnie - byle do buzi :) zwłaszcza owoce :)

KM
- bo Kamila umie zaskakiwać.
Ni z tąd ni z owąd zaczęła tuptać
szok :) Dzieci to tak potrafią - wydaje się że chodzenie im nie w głowie a tu nagle tup tup i już :)

Olga - ooooooo mamo ale Ignaś biega :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: no w szoku jestem :ohmy: :ohmy: :ohmy: i jaki mądry i ruchliwy bardzo :lol: :lol: :lol: :lol: słodziaczek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Agnesssa - jak się czujesz??? zdrówka :kiss: :kiss: :kiss: a może to jednak gardło??

Daria - to udanego wypoczynku. Nie przejmuj się każde dziecko rozwija się w swoim tępie :) jeszcze Tymek prześcignie resztę zobaczysz:)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #698771 przez agnesssa
Bidolku to na pewno węzły, na 15 idę do lekarza, ale nie jest fajnioe, bo boli potwornie :dry:

W ogóle mam zły dzień :dry: W zeszłym tygodniu miałam dziwną sytuacje... jak wracałam do domu z pracy i byłam już prakrtycznie pod domem, zdarzyłam zjechać z ronda i w lusterku wstecznym widzę, że kobieta leży na przejściu dla pieszych z rowerem, zatrzymałam samochód i biegne do niej pytając czy wszytsko OK a ona do mnie że ja ją potrąciłam :ohmy: :ohmy: Grzecznie jej powiedziałam, że to nie prawda i pytam czy coś ją boli i czy wezwać pogotowie, stwierdziła że ją boli noga i ma spuchniętą więc wezwałam pogotowie, z naprzeciwka w tym czasie też jechał samochód i też się zatrzymał facet i do nas podszedł. Zanim przyjechało pogotowie podjechała policja i czekali aż przyjedzie pogotowie po panią no i policja stwierdziła, że nie było kontaktu z samochodem i że się babka przewróciła na rowerze.... Bardzo się tą sytuacją stresowałam, bo pierwszy raz ktoś mi próbował wmówić że go potrąciłam :ohmy: :huh: Ale skoro policja widziała co i jak i przyznała mi racje to myślałam, że po sprawie, a dzisiaj zadzwonili z komisariatu z informacją że wszczęli postępowanie i że muszę się stawić na komendę :angry: :dry: Bardzo się wqrzyłam, bo wydaje mi się, że ta baba chce wymusić odszkodowanie a ja przez to muszę biegać po komisariatach i się stresować :angry:

Ojjj ale się wyżaliłam :P Nie musicie czytać tych wypocin :silly: :)

A z milszych rzeczy to Maks zaczyna sam dreptać, robi na razie po 2-3 kroczki, ale za to stoi bez problemu i wstaje bez trzymania się czegokolwiek :)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka