- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- MamaEmilki
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
ja nic nie wiem
ojj Emilka śliczna dziewczynka - tu chyba bardziej fart był potrzebny niż piękny uśmiech
aaa - udało się kurcze - nie liczyłam - Wy tyle głosów mieliście a my ledwo się do finału zakwalifikowałyśmy
Maksiu - hmmm- ja się nie wypowiadam. Nie wiem jaka jest u Was sytuacja. Na FB dużo piszesz o ukochanym jakbyście żyli jak dwa gołąbki Są lepsze i gorsze chwile ale to nie znaczy że trzeba od razu o rozwodzie myśleć. Rób ze swojej strony wszystko aby związek przetrwał - jeśli jemu zależy to się uda. Weź pod uwagę też że niedawno stracił matkę. To też bardzo wpływa na psychikę.
Ja mam dobrego męża i jest spokojny jak ciele ale jak go wytrącić z równowagi to też może być do różnych rzeczy zdolny Owszem są i te gorsze dni gdy zastanawiam się - boże z kim ja się związałam - przecież nic nas nie łączy - ale jak wraca z pracy później niż zwykle- to czekam stęskniona choć nie siedzimy w siebie wtuleni - ważne że jest - i to mi często wystarcza- nawet żeby pomilczeć - ale razem nie wiem czy ktoś mnie zrozumiał - już tak mam
Daria- ale słodziak - no i na strasznego łobuza Tymuś wygląda ale duży jest i ślicznie ząbki widać
Co do pokoju - to Kamka została przeniesiona do oddzielnego w sobotę - i jest super- Spi w pokoiku z Sebkiem - calutka nocka przespana - lubi tam spać no i bawić się - bo wcześniej jej Sebek nie pozwalał - bo to był jego pokój - a po remoncie jest to ich wspólny pokoik
Olga - no to super - odpoczniesz a Ignaś - no cóż booska poza ja też tylko tak Kamkę przypinam pasami raczej siedzi grzecznie
KM- ale Ty się masz z Kacperkiem - no i jak tak zazdrościsz Majówce - to do roboty
M89M - ojjj - współczuję raz jeszcze - tyle czasu z chłopem - ojjjj zwariować można
Majóweczka - trzymam trzymam - ojjj -
Dżasta - dziękuję - Ja poproszę zdjęcie Majci - baaaardzo ot spryciula - Kamila ma alergie na czekoladę Może to i dobrze w jej przypadku
Misiowa - no wiesz no gdzie się podziewasz????
ANia pisała że jest na działce z chłopakami - może dzisiaj się odezwie ---
Poza tym
Kamila straszna się zrobiła - to jest właśnie ten najgorszy okres - mamusia - tyle się dla niej liczy - non stop łapie mnie za nogę i płacze - no i nauczyła się mówić mama - ale nie takie słodkie zwykłe mama - to brzmi bardziej jak maaaaaaaaaamaaaaaaaaa - w tonie jęcząco brzęczącym cały dzień słysze maaaaamaaaaaaa maaaaaamaaaaaa
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
olga0- to u nas jets to samo wczoraj kacper zdrzemnął się pół godziny po południu i już poszedł spać o 22 byłam taka zła na męża że mu pozwolił spać drugi raz bo oczywiście ja go musiałąm usypiać jak wróciłam z pracy.
maksiu- ja też się nie będe wypowiadac bo trochę nie rozumiem tych waszych klimatów. Mam tylko nadzieję że się wszystko między wami ułoży.
bidol- fajnie by było się spotkać choć na chwilkę, mam nadzieję że uda mi się zagospodarowac choć trochę wolnego czasu, choć mam już napięty grafik, bo muszę wyrobić sobie nowy dowód, kacprowi polski akt urodzenia, wiadomo lekarz , pozatym moja mam jestw szpitalu,wię chce ją maxymalnie odwiedzać, a i chciałoby się też pojechać nad jezioro, bo nei wyobrażam sobie 2 tygodni spędzić w murach. A co do ciąży to mąż by mnie chyba z domu wygonił
Daria- świetne zdjęcia.
- Dżasta
- Wylogowany
- gaworzenie
U nas ze spanie jest to samo. Ja uwielbialam jak Maja miala dwie drzemki w ciagu dnia, ale teraz jej przerwy miedzy jednym a drugim spanie tak sie wydluzyly ze juz nie ma dobrej godziny na drugie spanie :/ i teraz chodzi spac miedzy 11 a 12 i spi do 13-14 i czasami chetnie ok 17 poszlabyc jeszcze spac ale ja musze robic wszystko zeby jakos ja zajac :/
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]
- Dżasta
- Wylogowany
- gaworzenie
Daria sliczne zdjecia Tymka
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
U nas znów wrociły upały mam nadzieję,że na wybrzeżu też tak jest,niech Olga trochę użyje Bo z Mariką nie mam do czwartku żadnego kontaktu,dopóki nie będzie w Polsce(sms za drogie ha ha).
bidole u nas od dawna jest ważna tylko mama,też trzyma mi sie kurczowo chociaż od własnie 2 dni chyba dorasta(idzie w steonę lobuzowania).U babci na działce chodzi sam wszędzie i nawet z dziadziem za rączke pojdzie ggaraż zwiedzić i widzę,ze coraz lepszy kontak ma z dziadkiem.chyba idziemy ku lepszemu,w końcu moge normalnie wypić kawkę,ale kamienie oczywiscie cały czas pcha do buźki,na szczęście je wypluwa
maksiu ja w tych sprawach też nie zabiorę głosu,bo bym za dużo może powiedziała W każdym bądź razie,ja bym sobie nie pozwoliła na takie traktowanie
Daria Tymi słodziak
bidol Ignaś też siedzi zazwyczaj grzecznie w wózku,a jak mu się znudzi,to raczej pasy by nic nie dały,bo by się tak darł,że i tak bym go musiała wyjąc.On lubi jeździć w wózku :silly:Wielkie gratulacje dla naszej slicznotki
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
u nas nie ciekawie Mały mi sie rozchorował leje mu sie z nosa bardzo i narazie ma temperature 37,3 miał największą ale chyba nie ma się co martwić narazie ?? bo ja nie wiem bo Niko nie miał jeszcze temperatury... i taki bidulek jest cały dzień mi prawie przespał ciekawe jak w nocy będzie ... i u nas w końcu cieplej się robi bo wczoraj pogoda straszna.
Wymyśliłam że zrobię sama tort na chrzest dla Nikiego zrobie sernik na zimno , na allegro mozna kupic ozdoby na taki torcik wiec kupie i sama ozdobie a napis zrobie pisakami do tortow mam nadzieje ze wyjdzie
Daria - Tymuś sliczny jest taki juz wydaje sie dorosly jak na swoj wiek
to zaraz posypia sie kolejne roczki ale fajnie
a my za dwa miesiace wyprowadzamy sie do mnie do mojego mieszkania juz sie doczekac nie moge tak bardzo sie ciesze
co do wózka już zgłupiałam nie wiem co mam wybrac ale kupie albo na raty albo zobaczymy czy cos na chrzest maly dostanie to kupie mu jakis wozek bo tego kolosa mojego ja juz nie mam sily pchac wczoraj sobie nadwyrezylam dwa nadgarstki od niego i nie moge nic robic bo mnie cholernie bola
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
dzieciaczki właśnie poszły spać
KM - trzymam za słowo - musimy sie spotkać zdrówka dla mamy - dużo zdrówka - trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło
Dżasta - hahaha - mamy o identycznych porach spanie nawet to o 17 - znaczy raczej też już nie pozwalam - a jak uśnie to nic - i tak zawsze chodzi spać tak o 21-22 mi to pasuje- uwielbiam nasze rodzinne wieczory - wygłupianie sie z dziecmi ipt
A ile Maja waży?? bo Kamila ciągle 10 kg - na szczęście - choć ja jej troszkę ograniczam bo ona non stop by jadła
Ale na suwaczku dumnie prezentuje sie jedynka - łał - super to wygląda 1 i 11 dni
Olga - jak bym Kamile widziała - godzine może mamlać kamyka ale jeszcze nigdy nic nie połkneła a było by tego troszkę - zwłaszcza klocków lego Sebka Co do wózka - to u Nas ciągle Kamila nie zaakceptowała parasolki - ciągle ją odpina
Lusia -zdrówka dla Nikosia - ojj biedaczek coś często ostatnio choruje
AF - gratulacje dla Filipka - zdolniacha - super sie rozwija łobuziak malutki Może jakieś aktualne zdjęcie naszego Fernando
Ania - jesteś??
na udało mi sie wreszcie nagrać filmik jak Kamcia chodzi taki krótki bo te dłóższe długo sie wgrywają
kiepskie nagranie bo z telefonu no i ta wysmarowana buźka na grubo kremem - jakieś uczulenie
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ignaś dzisiaj strcił apetyt,rano wypił 300 kaszki,koło 11.30 zjadł 3 danonki,pół gruszki po spaniu,sporo krakerssów,ale ani obiadu,ani wieczornej butli.Nawet o 15 mu zrobiłam i też nie wypil Zaczynam się martwić.Za to z buźki cieknie jak z kranu-czyżby zapowiedź nowych ząbków
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol Kamilka wymiata smiesznie chodzi tup tup ;] fajnie to wyglada - ostroznie
Moj pedzi na nic nie patrzy
i jak Olga pisze moj tez ma etap łapac za noge jęczec i mama mama.... a poza tym chyab moj nie przepada za jazda wozkiem...bo to wcale przyjemne niejest jak z jednej str spada czapka mama siega to z drugiej juz leci spakpeta i pielucha smoczek zabawki i tak wkolo,,juz pstrykam go w reke za kare
takie łobuziaki te nasze chlopaki sie robia
Daria Tymus slodki i te oczy...
ktora mi pomoze jak zmienic w podpisie ze Filipowi ząbek wyszedl
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Olga- Kacper zawsze ma słaby apetyt jak idzie ząbek, mógłby wtedy nic nie jeść.
bidol-super Kamcia chodzi, lada dzień zacznie biegać.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1