BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #696825 przez Daria23
Hej Kochane:)witam się i ja:) U nas nocka oki cała przespana-szkoda tylko że Tymek juz od 6 na nogach:)[pspałoby się jeszcze]:P

Pisałam ostatnio że kupiłam te szelki do nauki chodzenia-u nas rewelacyjnie się sprawdzaja:)Tymek wcale nie chciał za jedną rączke chodzić jak mu puściłam jedną zaraz stał jak beton...a teraz po jednym dniu chodzenia w szelkach nie boi się chodzić za jedną łapke:):):)

Bidol-ale Kamcia ślicznie chodzi:)jej jakie wasze dzieci są zdolne naprawde:)Piękna jest:)

Olga-Ignaś i tak dużo je Tymek w życiu by nie wypił 300ml kaszki:)ale może rzeczywiście ząbki mu się zbliżają a ile wogóle ich macie?

Daners-no ale boski ten twój Fifi ślicznie ubrany i taki kozacki:)

Dziewczyny czy są na forum dzieciaczki które jeszcze nie umieją chodzić?czy tylko my z Tymkiem nie umiemy??

A teraz jakoś chyba znowu szczepienia nas czekają prawda?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #696868 przez AniaiFilip

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #696872 przez lusiamamanikosia
Mój Niki nie chodzi no ale jest młodszy od waszych Maluszków ostatnio zaczął chodzić za dwie rączki ale to troszkę i od razu siada na dupkę i woli jednak raczkować a już bym chciała żeby zaczął chodzić bo łatwiej by było z nim na placu zabaw bo bardzo by chciał za dzieciakami pobiegać a nie może :( a u Nas czapka to masakra u Nikiego wszystko ściąga a wiązane też mu przeszkadzają tak ciągnie że troki są porwane :P

11 lata 6 miesiąc temu #696876 przez lusiamamanikosia
Nikiemu 8 ząbek będzie niedługo wychodził bo już pod dziąsłem widać ząbek :)

11 lata 6 miesiąc temu #696897 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #696916 przez saiko

11 lata 6 miesiąc temu #696971 przez bidol
doberek :kiss:

Ale ja to mam dobrze jednak :)

Kamka i Seba pospali dziś do 8.30 - ale się wyspałam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
No i Kamila właśnie usnęła i mogę coś naskrobać :)

Daners
- klikasz na sówaczek - ten z ząbkami - zalogowujesz sie i tam masz opcje do wyboru - pod napisem " Na skróty " - wybierasz imie i ząbki i już - dodajesz zębole i gotowe. Uaktualnia na forum się samo :)
Ale Filipek duuuży :ohmy: :ohmy: ale przystojniak - super ubrany no a gdzie fryzurka na bibera????

Olga
- z tym tuptaniem - hmmm - ona już ze 2 tygodnie temu tak chodziła ale się chyba przestraszyła i przez ten czas mowy nie było o chodzeniu :dry: ale od niedzieli znowu zaczęła :lol: i tak troszkę stabilniej już jej idzie - nauczyła się upadać na pupę bo wcześniej jak popadło no i trzeba było za nią chodzić :side:
Ignaś to pewnie już biega?? masz może jakiś filmik??

Ania
- to trzymamy za słowo. Wypoczywaj demonie Nasz:)

KM - no pewnie tak - a jak Kacperek łobuzuje strasznie???

AF
- ale się masz z łobuziakiem - nakładki na skarpetki :ohmy: co Ci anglicy nie wymyślą :S hahahaha - Kamka nic nie ściąga - tj skarpetki tak - ale nie nałogowo :silly:

Daria - no widzisz - ale Tymcio robi postępy - super :lol: ojjj szkoda tylko że te nasze brzdące tak szybko rosną :( :( :(

Lusia - jak Nikoś??

Kamyczka
- znowu chora??? ojej - a czemu tak?? a Dominiś zdrowy???

Saiko - hahaha - no to macie sprzątaczkę - :lol: :lol: :lol: ale biedaczysko stracił kompana :(

Majóweczka - jak betka??????

Kamila nadal wypija 150 ml - :ohmy: nie wypije więcej ;) ale za to lubi jeść inne rzeczy - owoce ubustwia , warzywa też no i wszystko inne - słodkiego na szczęście nie za bardzo lubi - ale kiełbaskę - uuu - mniam - to jest prosta kobita :P :P :P

11 lata 6 miesiąc temu #696975 przez agnesssa
Bidol Jaka słodka księżniczka z Kamisi :lol: Normalnie rozczulająca jest :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: No i gratulacje wygranej :kiss: :kiss:

Daria Tymuś słodziak jak zawsze :kiss: :kiss:

Daners Fifu super chłopak :) :kiss: :kiss:

Kamyczka Zdrówka :kiss: :kiss:

Lusia Zrówka dla synka :kiss: :kiss:

I więcej nie doczytałam :dry:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 6 miesiąc temu #697011 przez km
hej dziewczyny. mój łobuz też juz poszedł spać :) . Musze zaraz ogarnąć mieszkanie :angry:

Olga- 300 ml :ohmy: i ty się martwisz że ma słaby apetyt. Kacper zjada kaszkę tylko łyżeczką, butelki nie miał w ust od miesiąca, juz dawno je pochowałam, jak zje 180ml to jest sukces, przewaznie 150ml.

bidol- a ile kamilka ma cm, bo Kascper 2 tygodnie temu ważyl. 10.200 kg ale jemu to wszystkie żebra można policzyć.

AiF- mój tez zawsze na spacerze zdejmuje skarpetki, bo bucików mu nie zakładam. Ale już sie tym nie przejmuje i przestałam z tmy walczyc, także przeważnie spacery sa z gołymi stopami, jakby było mu zimno to by chyba nie zdejmował, task to sobie tłumacze, jakoś jeszcze się nie przeziębił. Z czapek tez juz dawno zrezygnowałam, tu upałow i tak nie ma, mrozów też. Więc teraz to ujuż wygląda jak typowe angielskie dziecko :lol: bez czapki i skarpetek :lol:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #697024 przez Olga
Hej mamusie.

Martwię się o Ignasia,od wczoraj od południa nic nie je,rano mleczka mu nawet nie zrobiłam,tak płakał,że dałam mu Ibum :( musiałam iśc zapłacić do banku i po drodze malinki kupiłam,to tego się najadł,ale nic poza tym :( teraz spi,ale nie wiem,czy do pediatry nie pójdziemy później.Nic nie ma,żadnych objawów choroby,tylko potok sliny,ale ja nie wiem,bo gardełko też może być,a on przecież nie powie :(

Saiko to Ignaś z proszkiem 330ml wypija i to kaszki,dośc gęstej :blink: jak by miał więcej,to też by wypił :lol:

Daria Ignas ma tylko 4 ząbki :lol:

Daners,ale przystojniak z Twojego synusia :blink: Kiedy Ignaś będzie miała taką czuprynkę :blink:

km martwię sie,bo rano tylko zjadł i później już bez kolacji poszedł spać i dzisiaj też nie wypił,a wiem,że on mleczko uwielbia :( coś się dzieje :(

kamyczka zdrowiej szybciutko :kiss:

lusia zdrówka dla Nikosia :kiss:

Ignaś nie ściąga butów ani skarpet,ale jak ja mu zdejmę,to lubi jeździć we wózku z gołymi stopami.Czapka to jak mu się przypomni,to zdejmie,ale zazwyczaj i tak mu założę bez problemu :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #697042 przez km
Olga - nie przejmuj sie napewno idzie mu ząbek, a wtedy dziecko przeważnie nie ma apetytu. U nas 2 pierwsze ząbki wyszły bez problemu, a dwa kolejne to była walka z jedzeniem, 4 dni temu wyszła mu druga jedunka górna i jak reką odjął. Ale niestety brak apetytu trwał z 2 tygodnie, i naprawde mógłby wtedy życ powietrzem.

lusia- kacper też jeszcze nie chodzi sam, nawet za rączke zbytnio nie chce, też już mam dosyć, bo musimy kupić kolejne spodnie, bo już prawie dziura jest w jeansach od biegania na czworaka po placu zabaw :angry:

11 lata 6 miesiąc temu #697045 przez lusiamamanikosia
Niko dziś lepiej już humor mu wrócił bawi się zaczepia jest o wiele żywszy niż wczoraj ale katar męczy spływa mu bardzo narazie robie inhalacje z soli fizjologicznej i ściągam mu katar jak ktoś w domu jest bo samej nie dam rady ... i chyba wyjdziemy na chwile na spacer , zapiszę go na jutro do pediatry niech osłucha go bo 14 ma chrzciny więc mam nadzieje że wyzdrowieje do tego czasu.

11 lata 6 miesiąc temu #697047 przez lusiamamanikosia
niom najgorzej właśnie jest na placu bo bidak raczkuje za dzieciakami a fajnie już było by jak by chodził to mógłby pobiegać łatwiej by mu było się pobawić z dziećmi ale może za jakiś czas podreptają :)

11 lata 6 miesiąc temu #697048 przez km
lusia- to dobrze że nikosiowi już lepiej :) , no katar to z 10 dni może trzymac, ale jak nie ma goraczki to nie ma co sie kisic w domu, zawsze to na dworze będzie mu łatwiej oddychać.

11 lata 6 miesiąc temu #697052 przez lusiamamanikosia
km- wczoraj największą jaką miał to 37,3 ... ale jak to z temperaturami jest nie wiem bo Mały nigdy nie miał ... no dziś jest w końcu ciepło to wyjdziemy niech się pogrzeje na słoneczku ... bo już mam dośc raz ciepło raz zimno i człowiek już wariuje od tej pogody

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka