- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Pisałam ostatnio że kupiłam te szelki do nauki chodzenia-u nas rewelacyjnie się sprawdzaja:)Tymek wcale nie chciał za jedną rączke chodzić jak mu puściłam jedną zaraz stał jak beton...a teraz po jednym dniu chodzenia w szelkach nie boi się chodzić za jedną łapke:)
Bidol-ale Kamcia ślicznie chodzi:)jej jakie wasze dzieci są zdolne naprawde:)Piękna jest:)
Olga-Ignaś i tak dużo je Tymek w życiu by nie wypił 300ml kaszki:)ale może rzeczywiście ząbki mu się zbliżają a ile wogóle ich macie?
Daners-no ale boski ten twój Fifi ślicznie ubrany i taki kozacki:)
Dziewczyny czy są na forum dzieciaczki które jeszcze nie umieją chodzić?czy tylko my z Tymkiem nie umiemy??
A teraz jakoś chyba znowu szczepienia nas czekają prawda?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 1
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ale ja to mam dobrze jednak
Kamka i Seba pospali dziś do 8.30 - ale się wyspałam
No i Kamila właśnie usnęła i mogę coś naskrobać
Daners - klikasz na sówaczek - ten z ząbkami - zalogowujesz sie i tam masz opcje do wyboru - pod napisem " Na skróty " - wybierasz imie i ząbki i już - dodajesz zębole i gotowe. Uaktualnia na forum się samo
Ale Filipek duuuży ale przystojniak - super ubrany no a gdzie fryzurka na bibera????
Olga - z tym tuptaniem - hmmm - ona już ze 2 tygodnie temu tak chodziła ale się chyba przestraszyła i przez ten czas mowy nie było o chodzeniu ale od niedzieli znowu zaczęła i tak troszkę stabilniej już jej idzie - nauczyła się upadać na pupę bo wcześniej jak popadło no i trzeba było za nią chodzić
Ignaś to pewnie już biega?? masz może jakiś filmik??
Ania - to trzymamy za słowo. Wypoczywaj demonie Nasz:)
KM - no pewnie tak - a jak Kacperek łobuzuje strasznie???
AF - ale się masz z łobuziakiem - nakładki na skarpetki co Ci anglicy nie wymyślą hahahaha - Kamka nic nie ściąga - tj skarpetki tak - ale nie nałogowo
Daria - no widzisz - ale Tymcio robi postępy - super ojjj szkoda tylko że te nasze brzdące tak szybko rosną
Lusia - jak Nikoś??
Kamyczka - znowu chora??? ojej - a czemu tak?? a Dominiś zdrowy???
Saiko - hahaha - no to macie sprzątaczkę - ale biedaczysko stracił kompana
Majóweczka - jak betka??????
Kamila nadal wypija 150 ml - nie wypije więcej ale za to lubi jeść inne rzeczy - owoce ubustwia , warzywa też no i wszystko inne - słodkiego na szczęście nie za bardzo lubi - ale kiełbaskę - uuu - mniam - to jest prosta kobita
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Daria Tymuś słodziak jak zawsze
Daners Fifu super chłopak
Kamyczka Zdrówka
Lusia Zrówka dla synka
I więcej nie doczytałam
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Olga- 300 ml i ty się martwisz że ma słaby apetyt. Kacper zjada kaszkę tylko łyżeczką, butelki nie miał w ust od miesiąca, juz dawno je pochowałam, jak zje 180ml to jest sukces, przewaznie 150ml.
bidol- a ile kamilka ma cm, bo Kascper 2 tygodnie temu ważyl. 10.200 kg ale jemu to wszystkie żebra można policzyć.
AiF- mój tez zawsze na spacerze zdejmuje skarpetki, bo bucików mu nie zakładam. Ale już sie tym nie przejmuje i przestałam z tmy walczyc, także przeważnie spacery sa z gołymi stopami, jakby było mu zimno to by chyba nie zdejmował, task to sobie tłumacze, jakoś jeszcze się nie przeziębił. Z czapek tez juz dawno zrezygnowałam, tu upałow i tak nie ma, mrozów też. Więc teraz to ujuż wygląda jak typowe angielskie dziecko bez czapki i skarpetek
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Martwię się o Ignasia,od wczoraj od południa nic nie je,rano mleczka mu nawet nie zrobiłam,tak płakał,że dałam mu Ibum musiałam iśc zapłacić do banku i po drodze malinki kupiłam,to tego się najadł,ale nic poza tym teraz spi,ale nie wiem,czy do pediatry nie pójdziemy później.Nic nie ma,żadnych objawów choroby,tylko potok sliny,ale ja nie wiem,bo gardełko też może być,a on przecież nie powie
Saiko to Ignaś z proszkiem 330ml wypija i to kaszki,dośc gęstej jak by miał więcej,to też by wypił
Daria Ignas ma tylko 4 ząbki
Daners,ale przystojniak z Twojego synusia Kiedy Ignaś będzie miała taką czuprynkę
km martwię sie,bo rano tylko zjadł i później już bez kolacji poszedł spać i dzisiaj też nie wypił,a wiem,że on mleczko uwielbia coś się dzieje
kamyczka zdrowiej szybciutko
lusia zdrówka dla Nikosia
Ignaś nie ściąga butów ani skarpet,ale jak ja mu zdejmę,to lubi jeździć we wózku z gołymi stopami.Czapka to jak mu się przypomni,to zdejmie,ale zazwyczaj i tak mu założę bez problemu
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
lusia- kacper też jeszcze nie chodzi sam, nawet za rączke zbytnio nie chce, też już mam dosyć, bo musimy kupić kolejne spodnie, bo już prawie dziura jest w jeansach od biegania na czworaka po placu zabaw
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna