BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #695122 przez Olga
lusia ja mam coś takiego-tej firmy,tylko troszkę inny,kółka ciemne jak w tym co ty pokazalaś www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1762& <osCsid>.Ogólnie jest ok.tylko jak ktoś się przyzwyczaił do pompowanych kołek,to cięzko siębyło przestawić,no i od wożenia tobołów trochę urwałam coś tam,ale faceci mi teraz tak zrobili,że mogę tony przewozić,a jest bardzo pakowny.I z kółkiem miałam problem,ale też opanowany.Małemu jest bardzo wygodnie,na to nie mogę narzekać :blink: i tapicerka super do czyszczenia,bo my codziennie wózek wieczorem czyścimy :silly:
Ignaś nawet w takiej pozycji w nim jeździ :lol:

Córki już rano wyprawiłam na wakacje,przez tydzień jesteśmy z Ignasiem sami :blink: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #695123 przez mama89muminka
Lusia wlasnie doczytalam co napisalas o tym wozko co my mamy, a ja juz myslalam ze to ja zepsulam hamulce. To ze skrzypi jak stare drzi to wystarczy naoliwic i na dluzszy czas problemu nie ma, tylko najlepiej zrobic to ze wszystkimi kolami, bo my naoliwilismy tylko jedno i zaraz po tymzaczela piszczec reszta. A hamulce nie przeszkadzaja mi az tak, bo nie potrzebuje ich caly czas, tylko jak jade busem.

Daria no niestety, teraz mam dwojke dzieci :P Az mi sie odechciewa wiecej... Co do tych szelek nie wiem jakie zamowilas, ale my mamy takie allegro.pl/szelki-do-nauki-chodzenia-cho...alk-i3328038884.html i wcale wygodne nie sa :/

Dziewczyny, to ja sie z wami zegnam na jakis czas, ciezko mi bedzie wygospodarowac chwilke, zeby do was zajrzec. Buziakuje wszystkich roczniakow :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #695158 przez Olga
Ja Olgę prowadzalam w szelkach,ale takich zwykłych,nie miały nic w kroku i były wygodne.Dla małego leżą 2 pary,niestety się nie przydały,bo mały za szybko pojął,jak się chodzi samemu :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #695247 przez saiko
zaraz bardziej smycz się przyda niz szelki :P

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #695304 przez km
hej dziewczyny ja ten tydzień mam druga zmiane :) . dzisiaj jeszcze pilnuje mojej siorki córke do południa bo ma w szkole wolne, więc Kacper jest w siódmym niebie bo ma się z kim pobawić. Wczoraj w końcu mąż zamontował bramke na schody, na początku był mega płacz, ale już się mały przyzwyczaił że koniec wchodzenia po schodach.

majówka wow gratulacje :ohmy: , super wiadomość :) :) , aż ci zazdroszcze :lol: .

m&m- oj to nie fajnie masz teraz, 3 miesiące z chłopem w domu, masakra :silly:

11 lata 6 miesiąc temu #695556 przez maksiumama
Ja. Na chwile mialam isc do ksciola bo u nas obraz, ale maks odwalil taka histerie ze szok. U nas niby ok z mezem od tygodnia nie spie,wiec tak wesolo to nie jest nie wiem co mam robic, zobaczymy jak dlugo wytrzymam wczoraj przegial bo mnie zlapal i pchnal ze polecialam na segment, zdjecia wstawie ale jak bede na lapkubuziaki dla wszystkich

11 lata 6 miesiąc temu #695559 przez maksiumama
Majowka gratulacje

11 lata 6 miesiąc temu #695605 przez lusiamamanikosia
Maksiu - wyprowadzaj się jak najszybciej zostaw go jak najszybciej !!! nie może tak być że mąż Ciebie popycha a nie daj boże uderzy :(

Ja to dziś jestem padnięta :( nie czuje nadgarstków :( tak sobie nadwyrężyłam że nic nie mogę robić :( i to wszystko przez ten cholerny wózek :((

11 lata 6 miesiąc temu #695652 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #695718 przez Majowka
Czesc dziewczyny!
Dziekuje bardzo :kiss: :kiss: :kiss:

Tak bylam na IP, pecherzyka jeszcze nie widac, ale beta dobra :laugh:
Za 2 dni powtarzam bete, zeby zobaczyc czy ladnie przyrasta. Objawow jakichkolwiek, jak na razie brak!

Dzisiaj mi zainstalowali cyfra plus!!!!!!!! Wlasnie ogladam tvn! :laugh:

11 lata 6 miesiąc temu #695772 przez Dżasta
Hej dziewczyny !!
Znowu mnie troche nie bylo, ale ja jakos malo czasu mam na wszystko, czytam was ale zeby juz cos napisac to ciezko :/
Przede wszystkim skaldam najserdeczniejsze zyczenia wszystkim roczniakom, spoznione ale naprawde szczere :)
Anna77 buziaki dla Mateuszka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Chlopek zdrowka dla Sebastianka :kiss: :kiss: :kiss:
Maksiu wszytkiego najlepszego dla Blazejka :kiss: :kiss: :kiss:

No i Bidol wszystkiego najlepszego kochana,100 lat :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Majowka swietna wiadomosc, ale masz super teraz :D

M89M nie zazdroszcze co tej sytuacji, polamany facet w domu.... to masakra
Maksiu przykro mi ze masz taka sytuacje w domu, ale musisz byc silna nie pozwolic sie tak traktowac. Pokaz mu ze tak latwo mu z toba nie pojdzie.

U nas ok, Maja strasznie rozrabia, ale jest kochana. Ostatnio obczaila gdzie trzymam w domu slodycze ( a sadosc nisko ) i wyjada mi ciastka, dzis wziela sie nawet za skitelsy, myslalam ze dostane zawalu jak to zobaczylam.Musze na to znalezc teraz na toinne miejsce bo inaczej to stanie sie jej ulubiona szuflada w kuchni :/ Aona jeszcze nie wie jak smakuje czekolada i wole zeby narazie tak zostalo.
z takich nowosci to nauczyla sie pic ze slomki i teraz to jej ulubiona forma picia.
Chce ciagle chodzic, ale nie umie jeszcze sama i kaze sie prowadzac caly czas i tylko za jedna roczke mozna ja trzymac, a druga jest zawsze wyciagnieta do przodu i pokazuje gdzie idziemy :P
Olga ale luzacko Ignas siedzi :D Maje juz nie spodob nie przypinac pasami w wozku, bo ciagle chcialaby jezdzic na stojaco albo wcale. Wlasnie mamy z tym problem, bo ona wogole nie chce w wozku siedziec, dlakie spacery wogole teraz odpadaja ;/

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #695850 przez Misiowa
Majowka gratulacje!!!Bardzo sie ciesze ze sie Wam udalo i trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze:))

Bidolku sto lat:))

Ogromne buziaki dla wszystkich solenizantow:*:*:*

11 lata 6 miesiąc temu #695867 przez Olga
Mój synuś jak spał dwa razy w dzień,to poszedł o 22 spać :angry: o nie,od jutra tylko jedno spanko i o 20 kolorowych snów :blink:
Ignaś robi się prawdziwym lobuzem,zanim uśnie,obojętnie czy w dzień,czy na wieczór,fika na łóżku,wstaje (opanował technikę wstawania samemu i ciągle to robi),poźniej rzuca we mnie smoczkami-zawsze dwa musi mieć do spania i rzuca się na łóżko,oczywiście nie patrzy,czy trafi,więc muszę być w pogotowiu :blink: ale to od wczoraj tak robi,a jeszcze w sobotę był w miarę grzeczniutki :blink: a na spacerze,zazwyczaj jest zapięty tylko dolnymi pasami,szelek mu nie zakładam,jak już miał dosyć siedzenia i go wyjęłam,to spodobało mu się uciekanie mi w drugą stronę :blink: no oszaleje z wariatem moim :silly:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #695934 przez Daria23
hEJ Kochane o dzisiaj pierwsza jestem toż to szok:)

U nas nocka kiepska Tymek obudził się o 1 w noc i już spał z nami rzucał się kręcił po tym naszym łóżku płakał przez sen sama nie wiem od czego to.
Pokuj Tymka gotowy i chcielibyśmy go już nauczyć u siebie spać ale czy jest sens jak on tak świruje w nocy??
A wy kiedy będziecie swoje maluchy przenosić do ich pokoju??????

Maksiu-sto latek dla Błażejka:*:*:* Co do męża laski mają racje nie pozwól tak się traktować szacunek wobec siebie to podstawa!!!!

Majówka-oj cieszymy się razem z tobą:):)Fajnie będzie czytać twoje relacje przez 9 miesięcy:)

Dawno nie wstawiłam tu żadnego zdjęcia więc nadrobie:)

Tymi i jego perełki białe

Z prababcią

i na hulajnodze:)
Załączniki:

11 lata 6 miesiąc temu #695994 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka