BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #691428 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #691646 przez lusiamamanikosia
Daria u nas jest właśnie jak idą ząbki to są żółte i rzadkie kupki ostatnio takie robił i wczoraj wracaliśmy ze spacerku i się uśmiechnął a ja patrze a tak kawał zęba już wyszło i mamy 7 ząbków :)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #691649 przez mloda_mamuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #691677 przez Majowka
M-M, odpisze na priv, wieczorkiem

11 lata 6 miesiąc temu #691747 przez daners
doberek kobitki :)

u nas dziwny etap :) Mały nie jest juz taki ostrożny jak przy chodzeniu teraz biega a przy tym zazwyczaj nogi mu sie plączac i pada na łepek ;/ tlumaczenia nic nie daja leci z big usmiechem pokazaujac te dwa swoje kielki ;] i sekunda mija i bęc...

żąbek niemoze nam sie przebic ;/ a zreszta chyba ze trzy sa juz prawie prawie do przebicia ale jeden az czarny jaki skrwiak sie zrobil czy co to znaczy ? mialyscie cos podobnego?

a ogolnie to mały łubuz mi rosnie juz :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

11 lata 6 miesiąc temu #691757 przez krecik
anna77, buziaki dla naszego małego solenizanta:) a ja bym nie chciała wrócić do początków, to była masakra:)

Majówka
super, ze jesteś zadowolona z efektów:) najważniejsze, ze kasa nie zostala wyrzucona w błoto

M89M moja znajoma miala tam weselicho,chwalą sobie to miejsce, 200 zeta to rzeczywiście dużo, ale może na Wasze fińskie zarobki nie wyjdzie tak tragicznie:) dla Was też buziaki urodzinowe:*
a co do mleka, przedtem mm nie bylo, a ludzie żyli

AF gratulacje dla filipka, juz niedługo będzie sam latał:)

Bidol, nudno tu bez Ciebie:)

a ja cały dzień na nogach, oprócz dwugodzinnej popołudniowej drzemki:D
zrobiłam pierwsze zapasy na zime- małemu porzeczek pomroźiłam, ale się dzisiaj nimi zajadał

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #691808 przez Olga
Anna wielkie buziaczki dla naszego solenizanta :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: kolejny dzidziuś z pierwszym roczkiem na koncie :silly:

AF buziaczki dla Filipka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Co do mleczka tylko się wypowiem szybko,że do 2 roku o ile Ignaś będzie piła tak chętnie,jak robi to teraz,to nie zmienie na normalne.Niech spija sobie jakieś witaminki,bo raczej w kartonowym to mleka za wiele nie ma :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #691843 przez bidol
K....wica mne wezmie zaraz
Juz 6 raz pisze....

Ania - buziaki dla Matusia :* duzo zdrowka i szczescia :) nich rosnie mami duzy pomocnik :) :kiss: :kiss:

AF - wszystkiego :kiss: dla Filipka :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #691969 przez AniaiFilip

11 lata 6 miesiąc temu #692143 przez mloda_mamuska

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692174 przez AniaiFilip

11 lata 6 miesiąc temu #692176 przez mama89muminka
Hej

Ja znowu sie nie wyspalam przez juniora. Do tego maz mnie wkurzyl, bo poszlam z mlodym do sklepu (dobrze,ze go ze soba wzielam), wracam nie doscze kot uciekl to jeszcze kupska wielkie uwalone w przejsciu na dywanie :angry: A moj mezulek sobie siedzi na fejscie jakby nigdy nic, nie czuje, ze cos smierdzi i zdziwiony o co ja krzycze do niego... Cos mnie ponosi z nim, dobrze, ze Miro byl ze mna, bo J nawet by sie nie zorientowal, ze dziecko kocia kupe zjadlo :dry:
Po drugie rozmawialismy dzisiaj o roczku i on chce swoich znajomych zaprosic :dry: Nie wiem z jakiej okazji, to ma byc przyjecie Mirona a nie J.

Krecik jakie finskie zarobki, zarabia sie tyle samo co w Polsce, tylko ze w skali 1:1, jak w pl zarabiasz powiedzmy 1500zl to tutaj 1500euro, a zycie tez drogie :dry: Tyle, ze w Polsce oplaca nam sie kupowac niektore rzeczy o wiadomo 4 razy tansze bo nie w euro, lepiej zaplacic 200 zl nic 200 euro. O tym mleku mam to samo zdanie, nasze babcie przeciez jakos przezyly, tylko ze teraz strasza biegunka, a wiadomo, ze mleko prosto od krowy nie ma sobie rownych z tym ze sklepu, odtluszczonym itd. Ale mi pomysl podsunelas, zadzwonie do mamy, zeby mi tez zapasow narobila, wezme jak bede w pl :D

Ale ten moj syn sie wyspal, dopiero co zasnal, zdarzylam posprzatac, a teraz wstal i juz rozrabia :pinch:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692394 przez Olga
Hej mamusie.

Przez tą pogodę,głowa boli mnie trzeci dzień,nawet tabletki nie pomagają :(

Mój synuś dorasta,często już chodzi spać tylko raz dziennie.ale za to o 20 już spi na noc bez problemu i mam chwilę dla siebie :blink: Nadal jest owocożerny :silly:
Jeśli chodzi o mleczko,to pewnie każdy robi jak uważa.Kiedyś może nie było takich mlek(za czasów naszych babć),bo o ile mi mama opowiada,to ja byłam na mleku w proszku tym niebieskim,więc z jakiegoś powodu nie podaje się zwykłego,no i nasze babcie raczej miały mleczko od krówki,nie kartonowe,to też jest różnica.Tak mi się wydaje.Ja na mleku akurat oszczędzać nie chcę,niech pije ile tylko będzie miał ochotę,Nan mu przypasowało,nie mamy żadnych problemów,ceny też zauważłam,że są coraz niższe,często w promocji mogę dostać już po 13zł. :blink:
Które mamusie już przeszły na mleczko 3,bo ja mam jeszcze z 7 opakowań 2,więc Ignaś musi wykończyć i teraz już 3 kupujęmy :blink:

Jak tak czytam o waszych nockach,to aż nie wyobrażam sobie tego wstawania,ale z córkami też tak miałam tzn.bardziej tak jak Kamyczka,bo pokarm był na miejscu,ale z Ignasiem to są wieczory i nocki cudowne :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692802 przez bidol
Hejka

Ja tak na szybko. Mamy juz neta, jutro juz postaram sie zameldowac normalnie. Boziu - jak ja sie stęskniłam :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ME - buziaki dla Emilki - jeszcze tylko miesiąc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692831 przez mloda_mamuska

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka