- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dżasta
- Wylogowany
- gaworzenie
M89M wiem o czym mowisz z dlugimi dniami, w Norwegii jest teraz samo. non stop jasno, w kiedy jest ciemno to akurat przesyiamy te pare godzin ale ja tam lubie te biale noce Fajnie ze znalazl sie jakis rodak tak blisko domu ja akurat tutaj mam sporo polskich znajomych i tak jak pisze AniaiFilip gdzie sie nie ruszmy wszedzie polacy az trzeba uwazac jak sie rozmawia
Hej Saiko no ja sie za bardzo na piczeniu nie znam,ale wydaje mi sie ze chyba kazdy biszkopt trzeba troche nasaczyc, zeby nie bylo to za suche ja np nasaczaczam przegotowana woda z sokiem z cytryny. Ja wlasnie dwa dni temu pieklam sama tort, bo postanowilam ze na 1 urodziny corki musze zrobic sama, ale poniewaz nie mam zdolnosci plastycznych to poszlam na latwizne i kupilam gotowy marcepan i male kwiatuszki z oplatka i bylo super
U nas dzis bardzo leniwa niedziele, kompletnie nic nie robilam, nawet obiad mialam z wczoraj a pozniej tylko wieczorny spacer i naszczescie Maja zasnela jak aniolek.
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Ale miałam intensywny weekend W lipcu idziemy na weselicho mojej ukochanej kuzynki i jest wielkie poszukiwanie kiecek, mi się udało już kupić ale dopiero w Gdyni, więc moja mama i dwie ciotki postanowiły przyjechać z Bydgoszczy na poszukiwania.... Wyruszyłyśmy w sobotę o 9 rano a wróciłam po 19 Masakra, dobrze że Maks został w domu z tata bo nie wytrzymałby tego Niestety nie wszystkie sie obkupiły
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa
Kamyczka śliczna jesteś, i wg mnie to się nic nie zmieniłaś
Lusia Fajne ciuszki dla małego, a kiecka sprytna
M89M Super fotki
Majówka właśnie, najważniejsze to nie oszalec z tymi przygotowaniami A sukienka wybrana
Krecik Ale zazdroszczę tej drzemki
Saiko to gratki z okazji wakacji Biszkopt można nasączyć wodą z sokiem z cytryny, jest w tedy taki świeży A ozdobić można np biszkoptami albo rurkami tak jak tu
MM Współczuję nocek, trzymaj się dzielna kobietko
- Anna77
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteśmy już w "piątkę"
Zaraz zabieram się za obiadek na dzisiaj i jutro. No i trzeba przygotować domek na roczek, bo to już w niedzielę mamy gości. A zostały dwa dni. Aaaa i wczoraj minął rok od czasu kiedy poszłam do szpitala !!!
Dżasta sto lat, sto lat !!!! I wszystkiego co najlepsze dla córci
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kochamy Cię Dominiczku!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kamyczka ja już kupiłam w zeszłym tygodniu, też się zdziwiłam, ze w ogóle coś na mnie jest prosta chabrowa sukienka
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
co tam u was, jak minal weekend?
Agnessa, tak mam juz sukienke, tzn. ide na pierwsza przymiarke 3lipca dopiero! pewnie dopiero przed sama impreza bedzie w domu...
takie pokretne procedury...
Kupilam juz buty i teraz myslimy nad ubrankiem dla Lucaska
u nas teraz zaczynaja sie upaly
Pierwszy roczek juz za nami! Wszystkiego najlepszego dla coreczki Dzasta!
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
AF, Dzasta z tego co sie orientuje to w Irlandii i Norwegii jest o duzo wiecej Polakow niz u nas, Finlandia jest bardziej"egzotycznym" krajem
Dzasta u was jest nawet przez pare godzin ciemno? U nas tylko robi sie taki polmrok kolo polnocy na pare godzin, ale zeby bylo ciemno to nie ma mowy... Najgorsze jest to, ze nie jestem nauczona spac jak jest jasno Co roku mam z tym problemy.
Saiko moj maz nasacza tort samym sokiem pomaranczowym, i zawsze wychodzi pychota
Anna ktora by mogla sie powstrzymac przed kupnem bizuterii..? Na pewno nie ja Kolejny roczniak nam sie szykuje, ale leci...
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
My właśnie wróciliśmy dziś byliśmy u mojej babci i potem babci Maksa- dzień odwiedzin
a potem pojechaliśmy zawieść zaświadczenia chrzestnych - więc 14 lipca Niko ma Chrzest - cieszę się że się udało
a dziś sama nie wiem jak to zrobiłam ale założyłam krótkie spodenki - nie chciałam ich zakładać bo moje uda wewnątrz są całe w rozstępach ale stwierdziłam że niech się wstydzą Ci co widzą jestem Mamą i w dupie mam co mogą powiedzieć inni
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Mnie nie bedzie przez kilka dni a moze i wiecej wczoraj piorun nam strzelil kolo domu i popalil polowe sprzetu. Wiec same wydatki no i miedzy innymi router od netu(juz 2 gi raz- w tamtym roku strzelil w to samo miejsce ). Wiec pisze z telefonu ale to nowe oprogramowanie mnie rozbraja. Klawiatura mi sie non stop chowa. Wiec pisanie mnie mocno frustruje
U Nas kamka powoli zaczyna chodzic. Juz przez caly dom potrafi przejsc.ale bez asekuracji ani rusz
Pozdrawiam i sciskam
Agnesssa, Dzasta - ciesze sie ze wrocilyscie do nas
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Saiko Może to właśnie przez pogodę maluchy mają problem ze spaniem, bo mój ostatnio też ma problem ze spaniem
Majówka Pokaaaaaa sukienkę i buty
Bidolku
Maskara z tym piorunem Współczuję Kamilcia jaka zdolniach już tak pięknie chodzi
- Kamykowa84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
a u nas dziś od rana burze i leje deszcz więc chyba dzień spędzimy w domu