BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #688442 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #688500 przez Dżasta
Hej wieczorkiem :)

M89M wiem o czym mowisz z dlugimi dniami, w Norwegii jest teraz samo. non stop jasno, w kiedy jest ciemno to akurat przesyiamy te pare godzin :P ale ja tam lubie te biale noce :) Fajnie ze znalazl sie jakis rodak tak blisko domu :) ja akurat tutaj mam sporo polskich znajomych i tak jak pisze AniaiFilip gdzie sie nie ruszmy wszedzie polacy :P az trzeba uwazac jak sie rozmawia :D

Hej Saiko no ja sie za bardzo na piczeniu nie znam,ale wydaje mi sie ze chyba kazdy biszkopt trzeba troche nasaczyc, zeby nie bylo to za suche :) ja np nasaczaczam przegotowana woda z sokiem z cytryny. Ja wlasnie dwa dni temu pieklam sama tort, bo postanowilam ze na 1 urodziny corki musze zrobic sama, ale poniewaz nie mam zdolnosci plastycznych to poszlam na latwizne i kupilam gotowy marcepan :D i male kwiatuszki z oplatka i bylo super :)

U nas dzis bardzo leniwa niedziele, kompletnie nic nie robilam, nawet obiad mialam z wczoraj :P a pozniej tylko wieczorny spacer i naszczescie Maja zasnela jak aniolek.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52504 [/url]

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=52499 [/url]

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #688667 przez agnesssa
Dzień dobry się z Wami :)

Ale miałam intensywny weekend :ohmy: W lipcu idziemy na weselicho mojej ukochanej kuzynki i jest wielkie poszukiwanie kiecek, mi się udało już kupić ale dopiero w Gdyni, więc moja mama i dwie ciotki postanowiły przyjechać z Bydgoszczy na poszukiwania.... Wyruszyłyśmy w sobotę o 9 rano a wróciłam po 19 :ohmy: :ohmy: :ohmy: Masakra, dobrze że Maks został w domu z tata bo nie wytrzymałby tego :huh: Niestety nie wszystkie sie obkupiły :dry:

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa :blush:

Kamyczka śliczna jesteś, i wg mnie to się nic nie zmieniłaś :)

Lusia Fajne ciuszki dla małego, a kiecka sprytna :)

M89M Super fotki :)

Majówka właśnie, najważniejsze to nie oszalec z tymi przygotowaniami :) A sukienka wybrana :unsure:

Krecik Ale zazdroszczę tej drzemki ;)

Saiko to gratki z okazji wakacji ;) Biszkopt można nasączyć wodą z sokiem z cytryny, jest w tedy taki świeży :) A ozdobić można np biszkoptami albo rurkami tak jak tu

MM
Współczuję nocek, trzymaj się dzielna kobietko :kiss: :kiss:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #688763 przez Anna77
Hej Dziewczyny, przepraszam że tak mało aktywnie. Weekend troszkę zalatany miałam. W sobotę rano troszkę ogarnęłam domek i przedpołudniem musiałam jechać kupić prezent koleżance. Za dwa tygodnie ma 40-stkę i szykuje się impreza. Zebrałyśmy kaskę i wybrała sobie biżuterię z Lilou. Niestety (albo stety) nie mogłam się powstrzymać i sobie też kupiłam dwie bransoletki :blush: Potem jechałam na działkę od razu. Wróciłam w niedzielę ok. 13. Szybkie przebieranie i jechaliśmy na obiad do teściów, a potem jeszcze do mojego Taty. Wieczorem jeszcze po 21 skoczyliśmy na zakupy większe, bo światło świeciło coraz jaśniej w lodówce.

Zaraz zabieram się za obiadek na dzisiaj i jutro. No i trzeba przygotować domek na roczek, bo to już w niedzielę mamy gości. A zostały dwa dni. Aaaa i wczoraj minął rok od czasu kiedy poszłam do szpitala !!!

Dżasta sto lat, sto lat !!!! :kiss: :kiss: :kiss: I wszystkiego co najlepsze dla córci :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #688813 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #688824 przez agnesssa
Anna fajne te błyskotki :) Pamiętam jak by to było wczoraj jak poszłaś do szpitala :woohoo: Normalnie nie wierzę, że to tak zleciało :ohmy:

Kamyczka ja już kupiłam w zeszłym tygodniu, też się zdziwiłam, ze w ogóle coś na mnie jest :blush: :) prosta chabrowa sukienka :)

11 lata 6 miesiąc temu #688838 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #688959 przez Majowka
czesc dziewczyny!

co tam u was, jak minal weekend?

Agnessa, tak mam juz sukienke, tzn. ide na pierwsza przymiarke 3lipca dopiero! pewnie dopiero przed sama impreza bedzie w domu...
takie pokretne procedury...

Kupilam juz buty i teraz myslimy nad ubrankiem dla Lucaska :)

u nas teraz zaczynaja sie upaly :(

Pierwszy roczek juz za nami! Wszystkiego najlepszego dla coreczki Dzasta! :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #689007 przez mama89muminka
Hej

AF, Dzasta z tego co sie orientuje to w Irlandii i Norwegii jest o duzo wiecej Polakow niz u nas, Finlandia jest bardziej"egzotycznym" krajem :)

Dzasta u was jest nawet przez pare godzin ciemno? U nas tylko robi sie taki polmrok kolo polnocy na pare godzin, ale zeby bylo ciemno to nie ma mowy... Najgorsze jest to, ze nie jestem nauczona spac jak jest jasno :dry: Co roku mam z tym problemy.

Saiko moj maz nasacza tort samym sokiem pomaranczowym, i zawsze wychodzi pychota :)

Anna ktora by mogla sie powstrzymac przed kupnem bizuterii..? :D Na pewno nie ja :blush: Kolejny roczniak nam sie szykuje, ale leci...

11 lata 6 miesiąc temu #689195 przez saiko

11 lata 6 miesiąc temu #689263 przez lusiamamanikosia
hej :)
My właśnie wróciliśmy :) dziś byliśmy u mojej babci i potem babci Maksa- dzień odwiedzin :)
a potem pojechaliśmy zawieść zaświadczenia chrzestnych - więc 14 lipca Niko ma Chrzest - cieszę się że się udało :)
a dziś sama nie wiem jak to zrobiłam ale założyłam krótkie spodenki - nie chciałam ich zakładać bo moje uda wewnątrz są całe w rozstępach :( ale stwierdziłam że niech się wstydzą Ci co widzą :) jestem Mamą i w dupie mam co mogą powiedzieć inni :)

11 lata 6 miesiąc temu #689540 przez bidol
Hej kochane.

Mnie nie bedzie przez kilka dni a moze i wiecej :( wczoraj piorun nam strzelil kolo domu i popalil polowe sprzetu. Wiec same wydatki no i miedzy innymi router od netu(juz 2 gi raz- w tamtym roku strzelil w to samo miejsce ). Wiec pisze z telefonu ale to nowe oprogramowanie mnie rozbraja. Klawiatura mi sie non stop chowa. Wiec pisanie mnie mocno frustruje :(

U Nas kamka powoli zaczyna chodzic. Juz przez caly dom potrafi przejsc.ale bez asekuracji ani rusz ;)

Pozdrawiam i sciskam

Agnesssa, Dzasta - ciesze sie ze wrocilyscie do nas :)

11 lata 6 miesiąc temu #689702 przez agnesssa
Lusia prawidłowe podejście :)

Saiko Może to właśnie przez pogodę maluchy mają problem ze spaniem, bo mój ostatnio też ma problem ze spaniem :huh:

Majówka Pokaaaaaa sukienkę i buty ;) :woohoo:

Bidolku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Maskara z tym piorunem :huh: :huh: :huh: Współczuję :kiss: :kiss: :kiss: Kamilcia jaka zdolniach już tak pięknie chodzi :)

11 lata 6 miesiąc temu #689724 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #689738 przez lusiamamanikosia
Kamyczka ja też ich nie polubię i do tego moja skóra na nogach zrobiła się straszna :( wszystko ja uczula :( i cholernie swędzi :( ale co zrobić ... najważniejsze że mężowi nie przeszkadza i sam mnie zachęcił żebym się ubierała jak wcześniej i nie zwracała uwagi na moje rozstępy :)
a u nas dziś od rana burze i leje deszcz więc chyba dzień spędzimy w domu :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka