BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #689745 przez Majowka
czesc!

Agnessa na fejsie ci pokaze! tu juz wszyscy widzieli, btow nie mam zdjecia, wiec ie da rady...

Kamyczka, stresik, a zjakiego powodu, ja to traktuje jako urodziny, crzest dziecka, niz slub...stresik tylko z tym, ze jednak nie ma nas kto ozenic, za pozno poszlismy do urzedu....
z Lizbony nikt nie moze, ale jeszcze nic przesadzonego, bo beda pytac po innych wojewodztwach... :dry:
ludzi jeszcze wszystkich nie zaprosilismy, zaproszenia nie zrobione (Antonio ma robic, a nie ma czasu)....to nie sa tradycyjne przygotowania do slubu :laugh:

u nas upaly

dziewczyny prosze powiedzcie mi Wy do zupek z miesem/ryba tez dodajecie zoltko?
myslicie ze moge zrobic spaghetti bolognesa Lukaskowi? tak ze smazonym wolowym miesem, cebulka, sosem pomidorowym?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #689765 przez bidol
Ja tak tylko na szybko ;/

Kamyczka, M89M - buziaki dla chlopakow - równo miesiac do roczku zostal :)

Mahowka - pewnie ze mozesz. Kama juz od dawna takie je :)

11 lata 6 miesiąc temu #689773 przez lusiamamanikosia
Majówka - ja już nie dodaje tak po pół żółtka czy całe za dużo z tym było babrania się że tak powiem :P pozatym Niko już jadał obiadki takie jak my albo robie mu oddzielnie tak że siedzi w krzesełku i ma ziemniaczki mięsko pokrojone i jakieś warzywko i sam sobie je rączkami bo z łyżeczki jeść już nie chce a zupy w sumie też jada takie jak my i dodać tam żółtko to tak nie bardzo, a mój ma czasem na kanapeczce jajko takie na twardo albo jajecznica co parę dni albo samo żółtko sobie zjada.
A u nas Mama powiedziała że wyprawi chrzciny i będzie koło 20 osób i się śmieliśmy że połowa ludzi będzie co była na naszym Małym Weselu w domu hehe a chcieliśmy skromnie zrobić Chrzciny to nam Mama z tym wyleciała :)

11 lata 6 miesiąc temu #689780 przez lusiamamanikosia
Kamyczka i m89m - gorące buziaczki dla chłopaków :) wow to już 11 miesięcy :D :*

11 lata 6 miesiąc temu #689786 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #689964 przez Olga
Hej mamusie.

Buziaczki dla naszych dzisiejszych solenizantów :kiss: :kiss: :kiss:

Ignaś też je wszystko,więc się nie wypowiem,jemu akurat nic nie jest :silly: na szczęście.Jednak co do truskawek,to nam alergolog zabronił(ale maly i tak je),powiedział,że to,że raz czy drugi go nie wysypało,nie znaczy,że za 10 nie dostanie uczulenia i że produkty silnie alergizujące powinno się wprowadzać jak najpóźniej :(

O 15 jadę obejrzeć autko-może już nim wrócę :silly: Żadne cudo,ale zawsze by było tylko moje :blink:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #690137 przez mama89muminka
Hej

bidol :kiss: :kiss: :kiss: Trzymaj sie jakos.
I dzieki za zyczonka :)

Kamyczka wzajemnie dla Dominisia :kiss: :kiss:

Dzisiaj nie mam sily, takie duszno, ze nie ma czym oddychac. Miro biega po domku na glaska przy otwartych oknach i ma mega ubaw bo sie sam laskocze po brzuszku.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #690197 przez MamaEmilki

11 lata 6 miesiąc temu #690215 przez mama89muminka

11 lata 6 miesiąc temu #690240 przez Majowka
M89m, rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super!
Na ile osob robicie? U nas mialo byc 20, a juz jest 40, 50 z dziecmi....
No drogie, baaardzo, wszystko do kupy to naprawde fortuna!

Przed chwila dostalam maila, mam taniego fotografa! Ufffffff, jestesmy uratowani!! :laugh:

ME, gratulacje dla Emilci, ale zdolna, naprawde cudwnie sie rozwija!

Niestety Lukcio jeszcze dalego ma do Waszych pociech, nie umie przelykac jeszcze duzych kawalkowo :( :( :(
Od teraz sie uczymy!!

11 lata 6 miesiąc temu #690392 przez słoneczko
czesc dziewczyny weszlam zeby sie z wami pozegnac pewnie na dluzszy czas :( musze dojsc fizycznie i psychicznie bo juz niedaje rady:( skladam wszystkim dzieciaczkom najlepsze zyczonka z okazji roczku :*

11 lata 6 miesiąc temu #690434 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #690584 przez Olga

Nici z tego autka,szukam dalej :(

ME widzę,że Ignaś na bardzo podobnym etapie jest,co Emilka :blink: Też wstaje już bez żadnej podpórki :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #690611 przez mloda_mamuska

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #690670 przez Majowka

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka