BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692845 przez km
hej dziewczyny :) , właśnie gotuje obiad na jutro więc mam chwile czasu wejśc do Was. Widze że niektóre dzieciaki daja w kość, u nas niestety to samo. Wczoraj położyłam się spać o północy bo gotowałam zupę,tylko w nocy mam czas gotować :angry: a Kacper obudził się o 1 i poszedł spać o 4 normalnie już jasno było, a ja przed 6 musiałam wstać do pracy :( , także pospałam 3 godziny. Na dodatek codziennie chodzi spać o 21 :30 poimimo że w dzień spi tylko raz. Martwi mmnie troszkę to że wogóle nie chce pic mleka, nie ma opcji żeby włożył butelkę do ust :( daje mu kaszkę2 razy dziennie i 1 jogurt mam nadzieje że to wystarczy . Gorzej jest tylko jak z tatą zostaje bo wtedy wogóle nie chce mu jeść , no chyba że jogurt , nie wiem o co mu chodzi, widocznie od mamy mu bardziej smakuje. :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mm ja nie kupuję danonków, tylko angielski jogurty przeważnie mullera dla dzieci

majówka jak Lukasek się dławi kawałkami to spróbuj może mu połowę miksować a druga połowę kroic w kawałki, ja tak Kacpra uczyłam i teraz wszystko je pokrojone w kosteczkę.

m&m oj wesele fajna sprawa ale koszty jakie :ohmy: , my robilismy rok temu na 120 osób, ale w lokalu znajomej więc płąciliśmy 120zł za osobę, dużo tez licza zaspoły, masz wziął 3500zł ale był naprawdę super, zero disco polo no i wiadomo sukienka nowa to min. 2500zł ,fotograf 1500zł, nie chcielismy kamerzysty także to nam odpadło, pozatym ciasto, kościół, tort, alkohol. także 30 tys trzeba liczyć :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #692855 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #692898 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692931 przez AniaiFilip

11 lata 6 miesiąc temu #692952 przez krecik

M89M no to ja się wypowiem co do wesela, nie oszukujmy się przeważnie się zwracają, a co będziecie mieć zabawy i radości to Wasze:)

saiko, no to licząc jeszcze 4 dni i dotrzesz z tymi filmikami do roczku::) aż wstyd się przyznać... Staś chyba nawet jeszcze nie ma filmiku, całe pliki zdjęć, a filmu żadnego...

a my wczoraj zrobiliśmy rundkę po rodzince męża i nie ma opcji, żebym schudnęła a żebyście wiedziały jaki sernik zrobiła Ciocia Tomka! Mamy też już 3 litry borówek zamrożonych także przetrwamy jakoś zime:)

miłego!

no i czekamy na Bidola:D

11 lata 6 miesiąc temu #693015 przez bidol
doberek

ojjj - mam mało czasu - bo zaczęłam remont - sama :ohmy: mój stary wcale sie do roboty nie pali. W dodatku mała ostatnio strasznie łobuzuje - nie słucha się no i Sebek w domu - ledwo daje rade

mam nadzieje że wieczorkiem dam rade odpisać Wam

puki co

Chłopek - pomimo że Cie nie ma - buziaki dla Sebka z okazji roczku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Ty o Nas zapomniałaś ale My o Was nie :silly: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

ojjj łobuzują nam nasze dzieciaki - no cóż taki okres :cheer:

Kamila umie włazić na łóżko fotel i takie tam - z chodzeniem - hmmm- w miejscu - jak sie ją puści to potrafi przez całą ulicę przejść ale sama - oj ciężko żeby się puściła i poszła ;)

Krecik - no to mam nadzieje że wakacje udane :woohoo: no i o wage sie nie martw - super wyglądasz :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

KM - no to mam nadzieje że Wam się sytuacja ustabilizuje - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Masz się z tym Filipkiem - :woohoo: To jak będziesz w Lublinie to może się spotkamy :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

AF - gratulacje pierwszych kroczków :woohoo: :woohoo: :woohoo: no i super że już daje Ci odetchnąć. Ja to sobie nie wyobrażam siedzieć tak non stop z Kamką i sie bawić. NP ja teraz maluje a ona siedzi odgrodzona i sie bawi :lol: :lol: :lol:

M_M - Gratulacje dla Olinka - odważył się nareszcie - a jak zakupy - udane???

M89M - gratulacje - ojjj to będzie impresa - my 6 lat temu 120 zł od osoby płaciliśmy + ciasto + owoce + wódka :ohmy: :ohmy: :ohmy: terza w tym domu weselnym biorą 250 zł :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Ania - jeszcze raz gratulacje dla Matusia z okazji roczku - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Olga - ale masz dorosłego synka - buziaki dla Ignasia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dżasta - Agnesssa - wracajcie - już już :ohmy: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka - co słychać???

11 lata 6 miesiąc temu #693042 przez Anna77
Tak na szybko i spadam do sprzątania przed niedzielną imprezką.

Bidol dobrze że jesteś :)

Chłopek Moc buuuzzziiiaaakkkóóówwww dla Sebastianka z okazji roczku :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #693046 przez AniaiFilip

11 lata 6 miesiąc temu #693066 przez mloda_mamuska

11 lata 6 miesiąc temu #693097 przez AniaiFilip

11 lata 6 miesiąc temu #693099 przez saiko

11 lata 6 miesiąc temu #693104 przez mloda_mamuska

11 lata 6 miesiąc temu #693370 przez mama89muminka
Hej dziewczyny

Nie mam sily w ogole, zeby wam odpisac dzisiaj. Wczoraj zeszlam sie jak glupia do sklepu 4km w jedna strone i spowrotem, w nocy Miro budzil sie co chwile, a dzisiaj bylismy na zakupach. W dodatku maz mnie zostawil sama z Mironem, pojechal sobie pod namioty z kolegami i musze sie jakos "obudzic".

Chlopek sto lat dla Sebusia :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #693660 przez agnesssa
Hej dziewczyny :)

Bardzo pracowity tydzień miałam i czasu mało :huh: Ale całe szczęście już weekend :D

Wszytskiego najfajniejszego za wszystkich ostatnich solenizantów :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Matuś, Sebuś za roczek, Emilka, Dominiś, Julianek i Filip 11 miesięcy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Mój mąż właśnie próbuje uśpić Maksia i słyszę, że ciężko mu to idzie, a ja przez to w ogóle nie mogę się skupić na pisaniu..... o i tak wygląda czas dla mamy :silly: :silly: :silly:

W końcu dotarł prezent na dzień taty, bo prawie z tygodniowym opóźnieniem :angry: Zdążyłam z tego powodu zrobić aferę komu trzeba i od razu mi lepiej było :blush: :silly: Ale najważniejsze że z efektu jestem zadowolona:

Po za tym Maks dzisiaj jakiś marudny.... może w końcu jakiś ząbek chce wyjść, bo jak na razie nie mamy ani jednego ;)

Dobra idę uratować moją rodzinę z opresji :blink:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #693915 przez MamaEmilki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka