BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #694965 przez Majowka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #694986 przez saiko

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #695011 przez mama89muminka
Hej dziewczyny, ja tak na szybko, bo szykujemy sie do szpitala za chwilke.

Jedyne co zauwarzylam to, ze wszyscy gratuluja Majowce Nooo kochana, wreszcie sie doczekalas :D Miejmy nadzieje, ze lekarz potwierdzi :) Gratuluje i ja :kiss:

No wiec tak, ja od razu sie zapowiadam, ze moze mnie nie byc przez jakies 3 miesiace. Maz pojechal w piatek pod namioty z kolegami i w sobote wrocil z zabandarzowanym palcem, potukla mu sie szklanka na tyle, ze cala skora z palucha mu zeszla i palec zlamany do tego. Na 3 miesiace ma zwolnienie z pracy, a ja w tym czasie mam sie nim zajmowac, bo nie moze nic robic, ani sobie kanapek zrobic ani sie umyc... Czyli mam teraz do opieki dwoje dzieci :dry: Dla siebie ledwo znajduje czas. Teraz tesc go zawiozl do szpitala na operacje, beda mu wycinac kawalek miesnia z ramiona i wszywac to do palca, pozniej rehabilitacja. No i jedziemy za chwile na rynek odebrac tego biedaka, bo samochodu tez prowadzic nie moze.
Mam nadzieje, ze czasem bede miala chwilke, zeby do was zajrzec. Pa

11 lata 6 miesiąc temu #695015 przez saiko

11 lata 6 miesiąc temu #695016 przez mama89muminka
No i napisal mi, zebym nie przyjezdzala do 15, wiec jednak nie mam sie co spieszyc...

Saiko ja mu wszystkie gry wywalilam z kompa a WOW zabralam i powiedzialam, ze wyrzucilam :P 'a to bylo tak, ze Miro spal i J. chcial troche sie "poprzytulac", a ja na to ze jak on chce to ja wyrzuce jego gry i nie mial nic przeciwko :D Teraz widze, ze mu sie nudzi,ale cos za cos ;)

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #695030 przez bidol
Doberek :lol:

aktualizuje :)

ROZPAKOWANE MAMUSIE LIPCOWE
DŻASTA - MAJA - 21.06.2012 o godz 12.47
ANNA77 - MATEUSZ- 26.06.2012 o godz 8.16
CHŁOPEK - SEBASTIAN- 28.06.2012 o godz. 13.20
MAKSIU - BŁAŻEJ - 01.07.2012 o godz 2.55
KRECIK - STANISŁAW - 04.07.2012 o godz. 23.00
DARIA23 - TYMOTEUSZ - 07.07.2012
BIDOL - KAMILA - 08.07.2012 o godz. 6.55
KM - KACPER 08.07.2012. o godz. 19:25
ANSZKA - WOJTEK - 09.07.2012 o godz. 9:05
DANERS - FILIP - 09.07.2012 o godz 15.57
MŁODA_MAMUŚKA - OLIWIER - 09.07.2012 o godz. 15:38
SŁONECZKO - PAWEŁ - 10.07.2012 o godz. 1:10
MPEARL - IZABELA - 10.07.2012 o godz. 9:07
OLGA - IGNAŚ - 11.07.2012 o godz. 10:37
SAIKO - SZYMON - 13.07.2012 o godz 9.05
KEJTIN - JULIA - 21.07.2012 o godz 16.10
Mama89muminka - MIRO - 25.07.2012 o godz 4.23
KAMYCZKA - DOMINIK - 25.07.2012 o godz 10.00
MARTADAM - JULIAN - 25.07.2012 o godz ???
ANIAIFILIP - FILIP - 26.07.2012 o godz 21.39
MamaEmilki - EMILKA - 27.07.2012 godz 10.50
MAJÓWKA - LUCAS - 04.08.2012
AGNESSSA - MAKSYMILIAN - 30.09.2012 godz 20.27
LUSIAMAMANIKOSIA - NIKODEM - 14.08.2012 o godz 17.47

ME
- kamilka właśnie coś nie chce chodzić - chyba sie cofa dosłownie - za paluszek jedynie - choć wczoraj u teściów chodziła sobie sama - ale nie umie jeszcze np idąc przy mablu puścić się i pójść sobie dalej :( ale dobre i to - :lol:

Saiko
- gratki z egzaminu - no i zaproszenie bombowe :woohoo: :woohoo: super pomysł :lol: :lol: :lol: :lol:

Agnesssa - ale super pomysł z koszulkami - extra pamiątka na całe życie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Majówka - ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: gratulacje - gratulacje i jeszcze raz gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ale cudowna wiadomość :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

M89M - ojjj - przykro mi - tak to jest chłopa z kolegami gdzieś puścić :dry: dużżżżżżżo cierpliwości życzę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Maksiu
- buziaki dla roczniaczka - Błażejku dużżżżżżżo zdrówka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lusia
- a Olga nie ma takiego samego wózka??? bo jak tak to ona coś narzeka na niego :huh:

ja nareszcie pomalowała pokój maluchom i Kamka już od 2 dni śpi w pokoiku z Sebkiem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na szczęście chodzą o podobnych porach spać i o podobnych się budzą :lol: jeszcze marzy mi sie malowanie mebli - jutro mam mieć farbę :woohoo:

11 lata 6 miesiąc temu #695031 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #695032 przez bidol
o jejeu Kamyczka - dziękuję :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #695033 przez Kamykowa84

11 lata 6 miesiąc temu #695037 przez Olga
bidolek :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

maksiu,a te dla Błażejka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #695038 przez bidol
dziękuję bardzo - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Kamyczka
- zdrówka dla Dominisia :kiss: :kiss:

Olga - co tam u Was???

11 lata 6 miesiąc temu #695040 przez lusiamamanikosia
Olga jaki wózek miałaś lub masz spacerówkę ?? może bebetto magellan ??

11 lata 6 miesiąc temu #695045 przez mama89muminka
Skoro mam chwilke to poodpisuje ile moge :) Pozniej nie wiadomo kiedy do was zajrze...

saiko zaproszenia super, szczegolnie to drugie, sowki sa urocze :D I gratuluje, ze ci sie udalo zdlac egzamin! :) Odpoczywaj teraz od nauki :)

ME to masz mala buntowniczke :D

Lusia my nic nie kupujemy, wystarczy, ze robimy przyjecie. Co do wozka mam chyba taki sam jak ME fajny, tylko mi sie nie podoba jak oparcie sie opuszcza i koszyk jest dosc maly, chyba ze nie potrzebujesz. Zaleta jest to ze jest lekki i latwo sie prowadzi.

Majowka czarne uplawy :unsure: Oby nic powaznego, nigdy o takich nie slyszalam... Daj znac co lekarz powiedzial, no i czy potwierdzil krechy ;)

bidol no ja raz na jakis czas pozwalam mu wychodzic z kumplami bo mi sie zali ze nigdy mu na nic nie pozwalam :dry: I tym razem mialam racje, ze zawsze cos glupiego musi zrobic, jak z nimi przebywa. Tak to jest jak sie zony nie slucha :D Wow, Kamka juz nie spi z wami? Nie budzi sie w nocy? Super, ze odswiezyliscie troche pokoik, na pewno teraz jest ladnie :) Aaaa i 100 lat! Spelnienia marzen i oby wreszcie szczescie do was zawitalo :kiss: :kiss: :kiss:

Maksiu nie przejmuj sie chlopem, nie ma par idealnych, a jak nie ma do ciebie szacunku to go olej i tyle, niech nie mysli, ze jest pepkiem swiata! I sto latek dla Blazejka :kiss: :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #695056 przez lusiamamanikosia
no własnie ja chce coś lekkiego bo ostatnio dużo jeździmy po mieście i eh z tym moim kolosem to jakaś masakra :( i już sama nie wiem co mam kupić już zgłupiałam :(

11 lata 6 miesiąc temu #695114 przez Daria23
Hej Kochane witam się i ja po weekendzie:)
Ale zaskakująca wiadomość tu się pojawiła:)

Majówka-no moje gratulacje Kochana ciesze się razem z tobą zasłużyłaś na te dwie kreski:)Spójrz ile ci się dobrych zmian szykuje-ślub, dziecko:)Gratulacjea;*

Bidol-i od nas moc całusów i dużo duzo szczęścia:)Wszystkiego naj naj:*

Anna-czekamy na wieści z imprezki:)

Maksiu-ja o tobie nie zapomniałam i daje głowe że reszta dziewczyn też nie:)Przykro mi z powodu męża ale może to chwilowy kryzys i jeszcze będzie dobrze-ja trzymam za was kciuki:*

M89M- oja to ale męża spotkała kara Boża za te niesłuchanie żonki-szkoda tylko że ta kara jeszcze na tobie się odbije:)Niech mąż szybko wraca do zdrówka:P

A u nas bez zmian Tymi wciaż chodzi a raczej biega ale za dwie rączki jak mu puszcze chociaż jedną łapke to zaraz robi się sztywny i nie ma mowy o jakim kolwiek kroczku:)Zamówiliśmy mu z mężem takie szelki do chodzenia-licze ze się w nich przełamie troszke.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka