BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

11 lata 6 miesiąc temu #697057 przez km
lusia- no to miał tylko stan podgorączkowy, mój jak miał grype w lutym to miał ponad 39 , to dopiero była masakra bo z rak mi nie schodził, najgorsze co może byc jak dziecko ma taką wysoka temp, kaszel, katar to przy tym pikus

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #697071 przez Olga
Moja Olgusia dziś kończy 11 lat i kolejny raz obchodzi urodziny na koloniach-nawet jej nie mogę wycałować :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #697213 przez bidol
KM - nie mam pojęcia z 80 cm może??

Olga - buziaki dla córci :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lusia
- zdrówka dla Nikosia :)

Agnesssa - dzięki :kiss:

no i jeszcze jeden filmik z Kamką

11 lata 6 miesiąc temu #697321 przez lusiamamanikosia
ale cudownie to wygląda jak dzieci chodzą tak fajnie :) doczekać się nie mogę kiedy Mój tak zacznie chodzić :)
a Nikiemu wyszedł 8 ząbek i nawet nie wiem kiedy :P

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #697347 przez Kamykowa84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #697384 przez agnesssa
Bidolku Kamka jest cudowna normalnie, Maks oglądał razem ze mną i się cieszył i popiskiwał radośnie do Kamilci :laugh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #697503 przez MamaEmilki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu #697589 przez bidol
Jestem ponowne.

Agnesssa - no to kolejny wielbiciel :)

ME - ojj ja tez doczekac sie nie moglam - mama ni i juz po tygodniu mam dosc . Ciagle tylko mama i mama i to z taka pretesja w glosie :( ojjj nie moze tak slodko jak - tata mowic?
A Emilce lepiej w bucikach czy na bosaka sie chodzi??

Lusia- do takiego chodzenia to jeszcze daleko naszym szkrabom. Tak jak ME mowi. Moze na zime beda juz swobodnie biegaly :/

11 lata 6 miesiąc temu #697613 przez Olga
Ignaś padł o 21,tak go dziewczyny z bloku wymęczyły :silly: Wraca do zdrowia,bo o 15 wypil 180 mleczka,później zjadl 3 danonki i wieczorkiem standardowo 300 kaszki :silly: ale i tak wiem,że sprawcą tego są bolące dziąsełka :(

Ignaś już biega całkiem sprawnie,podchodzi pod burtniki takie niższe,a pod wysokie radzi sobie na czworaka :silly: gorzej jest jak jest na chodniku i wtedy nie patrzy i biegnie i wtedy trzeba asekurować :blink: ale przed blokiem biega już z dzieciakami (11-15 lat ha ha) takie ma Ignaś koleżanki,a ja opiekunki :silly: no i widzę,że jest strasznie za nimi i coraz mniej już mnie potrzebuje i mija już ten okres kiedy był mamisynkiem :lol:
Co do mówienia to mama mu wychodzi przepięknie,baba,dziadzia,Olga i jeszcze inne,ale tata nie umie wcale i daj też nie powie,jak coś chce,ale najbardziej mi się podoba,jak ustawią się te dziewczyny ( dzisiaj 4 były) i ja się go pytam,która to np.Asia,a on mi wszystkie wskarze,tak jak trzeba-z żadną się nie pomyli :silly:
No i jak spacer trwa np 2 godz.to wszystkie znaki drogowe mi Ignaś wskarze,a ja muszę przytaknąć " tak to jest znak " i za chwilę następny i tak bez końca :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

11 lata 6 miesiąc temu #697621 przez MamaEmilki

11 lata 6 miesiąc temu #697632 przez Olga
Oj to prawda-z dnia na dzień cos nowego potrafią.Ignaś dużo przebywa z dziewczynami ( siostry i koleżanki) i może dlatego wszystko tak łapie :silly: Pamięc ma naprawdę super,zakodował sobie gdzie jest dzwon koło kocioła i jak przechodzimy to muszę zatrzymać wózek-musi mi po swojemu powiedzieć,przy bozi robi amen i ogólnie można już się z nim dogadać.Nie powie,ale rozumie dużo.Pampersa do kosza wyrzuci i pajaca rano po spaniu idzie zanieść do pralki :blink: Kurcze,ile te dzieciaczki już umieją,a mają dopiero roczek :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #697642 przez saiko

11 lata 6 miesiąc temu #697658 przez AniaiFilip
Hej dziewczyny

ja tylko na moment z fotkami...

11 lata 6 miesiąc temu #697669 przez Majowka
Czesc dziewczyny,
Wszystko dobrze, plamienia dalej sa, biore progesteron dowcipnie. Nie mam jeszcze najmniejszego objawu! A na becie nie bylam, bo dzis przymiarka sukni byla i nagla wizyta u dentysty ( przedni zab prowizorka mi wypadl :D)

Jutro pojde!

Wasze dzieciaczki opisze jutro, bo teraz z tel pisze, paaa

11 lata 6 miesiąc temu #697736 przez AniaiFilip

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka