- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
juz jestem i Was nie zostawię
Przepraszam że tak mało zaglądam - mam tyle na głowie - już notuję w tel zeby nie zapomnieć
Z Sebciem do poradni psychologiczno-pedagogicznej chodzę - nie chce żeby szedł do pierwszej klasy w tym roku -
muszę do okulisty z nim isc , i w przyszłym tygodniu badanie słuchu i logopeda - ehhh - codziennie coś
ciuszki na fb sprzedawałam - codziennie coś ktoś - pyta - z paczkami latam non stop
No i juz nie wspomnę co Kama wyprawia - non stop płacze - wymusza wszystko piszczy -buuuuu juz mam dość - jest straszna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Misiowa - Hania jest booska - piękniutka jest - jakie włoski ma śliczne i ogólnie jest przepiękna
A jak słodko wyglądają razem z sąsiadeczką ojj przydała by się taka siostrzyczka Hani wózek podwójny juz jest
Kamyczka - oo to juz jesteście na dobrej drodze
Daners - pochlebiasz mi - - zaczynam to lubić
co do Telewizora - ha ha ha - bardzo śmieszne sprawuje sie super - w sumie mało kiedy włączam laptopa
Olga - sama nie wiem kiedy to się stało - a już był taki moment że nie chciała siadać na nocnik - i nagle - łup siup i już
ale Ty dużo czytasz
Agnesssa - nie moge się nadziwić jaki mądry jest Maksio - jest bardzo rozwinięty jak na swój wiek
Daria - juz nie wiem co Ci radzić - a w dzień jak Tymek śpi??
Wy też juz na dobrej drodze do odpieluchowania jesteście
My jeszcze przed szczepieniem - kama non stop chora - nie wiem kiedy ja zaszczepię ??
oby Tymciowi nic po tej szczepionce nie było
Czy wasze dzieci tez potrafią na sucho przespać noc?? bo ostatnio pisałyście o pampersach 5 bo 4 Wam przeciekają???
AF - wada mi sie pogłębiła - wiem że to moze wydawać się niewiele -ale miałam rok temu (-0,5) a teraz (-1,7) i (-1,3) a masakryczne cylindry na stygmatyzm - bo mimo ze na badaniu miała juz dobrane szkła to nic nadal nie widziałam a dopiero jak dr mi cylindry założył to zaczęłam widzieć i to wyraźnie
dodam że bez okularów z tablicy mogłam odczytać tylko to ogromne "A" drugiej linijki juz bez okularów nie widzę
A brylki dziś odbieram - śliczne są - będę taka kocica że hooo
Rowerek biegowy mamy ten z Jd Bug - ale Kama jeszcze nie da rady na nim jeździć - to trzeba dobrze równowagę trzymać
Udanego urlopu w PL
Majówka - ojj w życiu nie powiedziała bym że Lucasek tak kiepsko śpi jeju -
a pogodę cudowną macie :0 u nas wczoraj +10 było i było super ciepło - a dzisiaj wieje strasznie - ojj idzie zima
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do apetytu Kochana on je więcej jak ja no i potem waży 13,600:-)ale nie jest gruby raczej nabity.
W dzień idzie spać tak w południe i śpi godzinę czasem 1,5
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja kiedyś też byłam nocnym Markiem szczególnie kupiłam filmy oglądać do późnych godzin lub czytać ale to wszystko się zmieniło odkąd Tymi się urodził teraz nie dałabym rady chyba.
Wiecie wczoraj wysłałam męża na zakupy i zamiast normalnych pampersów activ baby kupił pampers pants wiecie tę pielucho majtki-fajne są ale będę je zakładać tylko na noc nie wyobrażam sobie jakbym miała przebrać mu kupę w nich:-)
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do kupek ja mialam jak Kama jeszcze w pieluszki robila i to wlasnie byly te majteczkowe taki sposob rozrywam je jak najblizej pachwinek - przy tym laczeniu chlonnej czesci z ta czescia rozciagliwa - wzdłuż z obu stron - zawijalam jak normalnego pampersa i zwiazywalam
Olga- u Nas masakrycznir wieje i deszcz pada
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sorki ale przeczytałam tylko ostatnią strone także mało wiem co się u was dzieje
Daria- widze że problem z nockami nadal u ciebie trwa, ja to już czasami nie kłade kacpra do łóżeczka, tylko śpi z nami, przynajmniej nie musze latać do niego , chociaż osttanio też obudził się o 2 w nocy i poszedł spać o 4 , myślałam że go rozniose, a o 6 trzeba było do pracy iść także znam twój ból. Jejciu tymi aż tyle waży no to nieźle musi Ci jeść ,Kacper sądze że nawet 12 jeszcze nie waży
bidol-to super że Kamilka już na nocnik robi, mądra dziewczynka mój tylko jak zrobi fufu to przychodiz i pokazuje na tyłek
Olga-też tak słyszałam o pasożytach, zwłaszcza jak się dzieci bawią w piaskownicach to należy im ten lek podać, kurde twój Ignaś to rok do przodu i tak ładnie już mówi, mój to tylko mama , tata, baba, dziadzia, ola , daj
AiF- Filipek słucha jak mu czytasz bajki? bo ja już się poddałam, kacpra czytanie wogóle nie interesuje, teraz tylko opowiadam mu co jest na obrazkach, a później zadaje mu pytanie gdzie co jest i wtedy pokazuje mi paluszkiem, i to o dziwo bardzo go interesuje Już niedługo urlop, ale ci fajnie odpoczniesz troche.
Czy, wasze dzieci też tak uwielbiają sprzątać, bo mój jak zobaczy ścierke, to aż się trzęsie, a odkurzacz to ulubiona zabawka , tylko on może odkurzać i to jeszcze musi być włączony bo inaczej taki płacz, sam sobie składa rure wyjmuje kabel , włącza prąd w gniazdku i ostro odkurza salon, czasami jak coś musze zrobić na kompie, to mu mówie kacperek odkurz mieszkanie i wtedy 20 minut mam spokoju. Wogóle teraz się taki zrobił przebojowy, jak widzi że gotuje wode w czajniku, to leci do lodówki po mleko do kawy, jak jemu frytki albo pizze, to po keczup. Fajne już są te nasze dzieci.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nam pampersama pasują idealnie ale Tymi grube dupsko ma:-)
Km-już wam zazdroszczę tych wakacji jej Malta-nawet mi się to nie sni:-)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
km,ale macie fajnie-takie wakacje to tylko dla mnie marzenie
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
U nas kolejny sloneczny dzien...chyba do jutra tylko....I znowu ten deszcz
Km, zazdroszcze wakcji na Malcie! Super!
Lucas, jako ze rzadko mnie wdzi sprzatajaca, jako tako jest zafascynowany. Bardziej jak Pani przychodzi, to caly czas za nia chodzi ona scieli lozko, on sie chowa pod pierzyne, przescieradlo, z mopem chodzi, miotla. Odkurzacza jeszcze sie boi.
Uwielbia wynoszenie smieci! Worki na smieci! Jest tak podekscytowany workem Ze smieciami Ze krzyczy z radosci na cala klatke jak wychodzimy!
Lucas dzis spal z nami w lozku. Tylko dlatego Ze jak sie obudzil Antonio do niego poszedl I tak plakal ze to nie ja, Ze jak mnie zobaczyl w sypialni, wszystko mu bylo jedno gdzie, byle z mama!
Ogolnie nigdy nie chce spac w naszym lozku.
No I tak to u nas podobnie wyglada jak opisujesz Daria, najpierw ewentualnie pobudka okolo 2h na przytulenie, smoka, czesto bardzo szybko zasypia, wystarczy tylko poglaskac A pozniej kolo 5h I wtedy sie calkowicie rozbudza, chce isc do kuchni, wiec robie mu mleko, ale to tylko gra na czasie, nastepnie salon I na sofie sie oboje kladziemy, ale on z godzine potrafi lezec z otwartymi oczyma. Jak zasypia zostawiam go tak na tej sofie do rana I ide spac do sypialni, juz od tygodni tak mamy...do 9h spi.
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
kiedys plakal, a my nie wiedzielismy o co chodzi, zamartwialismy sie, a teraz normalnie sie budzi i wola "mama"
no i te zabki...wszystko musi przejsc...
na szczescie nie chodze nie wyspana, ale wiem ze juz za miesiac mnie to czeka!
nanczenie Lukaska plus nocne karmienia, oj bede sypiac w dzien z pewnoscia!
Daria, Lucas tez ponad 13kg wazy! tez jest zbity, muskularny wrecz, ja go nazywam rocky lub pudzian bo on tylko by wszystko podnosil, co ciezkie, kartony z maszyneria, swoja duza ciezarowke (bawi sie nia, podnoszac ja) lub wspina sie na stoly porecze, zeskakuje. Wczoraj mu wpadla pileczka pod sofe, wiec Antonio mu wyciagnal, lekko ja podnoszac...jejku, jak on sie pozniej meczyl zeby sofe podniesc hahahahahaha tak to komicznie wygladalo!
nasz kochany "Pudzian"
- AniaiFilip
- Wylogowany
- gadatliwa