- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Dziewczyny właśnie weszłam na pocztę,a tam artykuł,że wiosna może już przyjść do nas w lutym jeszcze dokładnie nie doczytałam,bo samym nagłówkiem się ucieszyłam
daria nie wiem,co Ci doradzić,naprawdę żal mi Ciebie,ja byłam zmęczona,jak Olga wstawała o 6 w wieku Ignasia,no ale o 20 już nie wiedziałam,że mam dziecko i w nocy tylko do piersi się sama przystawiała Ignaś nie je jako takiej kolacji,bo on nie chce np chlebka zjeść,parówkę to jeżeli je to po spaniu popołudniowym i tak ok 18.30 zje jogurt,albo coś z tatą i o 20 godz 300 kaszki takiej gęstej i do 9.30-10 mu wystarcza
Tu masz link do zwierzątek
www.przyjacielezlasu.pl/prenumerata.php?...dk2cA6Q#.UuopRPsTLDd
lusia czekamy na zdjęcia Nikosia U nas to wiem,że jest tak,ale z przedszkolem,bo żłobka u nas nie ma,że opieka płaci za przedszkole,a mamusie wysyła na różne kursy itp,ale nie wiem,jak to jest u was.Powiedz mi,wam właśnie z opieki się nic nie należy,skoro w trójkę żyjecie z jednej pensji a dodatek mieszkaniowy np.masz
Misiowa Haniulka śliczna i zazdroszczę wam tego wypadu dzięki za podpowiedź-sprawdzę sobie cena książeczek jest trochę wysoka,ale stwierdziłam,że te 40zł w mies mogę spokojnie poświęcić-dziewczynom też kolekcjonowałam takie różne serie np.Oldze książeczki o Martynce,a Marice pamiętam był taki Klub Myszki Miki i zawsze ten pierwszy nr zachęca,a później człowiek się wkręca
krecik,co do Rafała,to on już planuje małemu wędkę jakąś kupić tyle sprzętu co on ma,to czasami mogę przyznać,że ma trochę nie po kolei w głowie
- km
- Wylogowany
- budujemy zdania
Daria-a może nie dawaj Tymkowi tego mleka w nocy, to nie będzie się tak wybudzać, przecież takie dzieci jak zjedzą kolacje to nie potrzebują w nocy już jeść
Kacper na kolacje je wszystko: wczoraj zjadł 2 racuchy, dzień wcześniej jakoś nie miał na nic ochoty tio zjadł tylko serek danio, a tak poza tym to często robie mu kopytka na kolacje , później mu tylko lekko je odsmażam z bułka tartą, parówki, kanapki z pastą jajeczną bardzo lubi, ostatnio na kolacje to zjadł kiełbase wiejską w plasterki z pomidorem w kostke ,Kacper uwielbia brokuły to np, jak robie zupe brokułową to mu wyjmuje kilke ugotowanych i tylko polewam masełkiem także u nas to jest dosłownie wszystko.
lusia super fotka;, tak sobie przypomniałam , że w czasie studiów pracowałam jako menager w KFC i często wyjeżdżałam do warszawy tam pomagać bo brakowało im pracowników, może spróbuj właśnie tam , u nas dużo osób pracowało np. tylko na weekendy, a źle wcale nie płacili.
majówka-Ci ode mnie portugalcy to są wszyscy z jakiejś małej mieściny, więc im chodziło o prace np. przy zbiorze jakiś owoców. Wy tez jesteście takimi fanami Benfiki?
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Na szczescie Antonio jest w tych 10proc fanem ale niezagorzalym....no I sportingu. Bo tu sa trzy glowne kluby: sporting, benfica I porto
Oczywiscie Lucasek od urodzenia juz zostal Sportingowcem, dziadek go mianowal, Bo klub przechodzi z dziada pradziada hahaha
U nas sie bardzo sprawdzaja gumowce, bo zima czesto pada.
Ja tez wrocilam z zakupow, kilka ciuszkow z promocji dla jednego I drugiego
Lucas mi zasnal w samochodzie w drodze powrotnej wiec teraz juz drzemie w lozeczku, uwielbiam takie usypianie
Po poludniu, do innego centrum go zabiore, po odbior recznika kapielowego dla braciszka z niebieska lamowka I wyszytym imieniem na kapturku
Ogolnie to duzo zakupow nas czeka teraz w ten weekend, ikea, lozeczko, polka I Liroy Merlin, karnisze, grzejnik lazienkowy, osuszacz powietrza.... Musimy wszystko na raz, Bo nigdy nie wiadomo kiedy to moje jezdzenie sie skonczy.....
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Olga- prenumerata fajna ale wyczytałam że miesięcznie będą przychodzić dwa numery więc to 40 zł miesięcznie więc sobie odpuszcze Bede mu kupywać w kiosku raz w miesiącu czy jakoś...
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Km- może rzeczywiście odpuszcze mu mleko i zobaczymy. Albo będe mu hrebatke z meliski podawać w nocy:)Aż strach pomyśleć co to za nocka nas czeka:)
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria my mamy też ten sam problem, ale nie tak często jak ty. Może zapytaj pediatry?
Misiowa jakieś szczegóły z weekendu? Hania wygląda ślicznie, ale wygląda na zmarzniętą
Krecik no ja do Kielc teraz mam 15-20 minut drogi nowiutką autostradą A jak daleko od Kielc ty mieszkasz?
Lusia Niki jaki zadowolony
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Olga też widziałam, tak jak ty się podjarałam tytułem
KM miałam tą samą akce jak kupiłam Mironowi trampki w sobotę
Saiko trzymam kciuki za nowego dzidziulka, może niedługo się uda...
- krecik
- Wylogowany
- gadatliwa
- z moim Stasiem super jest!!
- Otrzymane podziękowania: 4
Saiko, szkoda, ze Wam sie nie udalo, ale przynajmjiej maz znalazl prace to zawsze jestescie cos do przodu, a tak cxytam bo Ty jeszvze studiujesz, to powoxzenia w sesji:)
M89m, od rodzicow mam 90 km, dobra akcja z tymi butami:d
S. Wykapany i spi , a ja siedze sama:(
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
Wczoraj byłam w trygonie i są super buciki firmowe na wiosnę/lato w cenie od 49 do 79 zł więc bliżej wiosny mu kupię jedną parę a Babcia powiedziała że może mu kupić druga ale bliżej wiosny jakoś
Krecik - dziękuje
Daria - a ma jelonka wczoraj Babcia mu kupiła i będziemy zbierać zwierzątka najbardziej mnie przeraża że do 3 roku będę musiała siedzieć z Nikim a ostatnio słyszałam że i do przedszkola ciężko się dostać że ja są zapisy to nagle jest wysyp ''samotnych matek'' bo za samotną matkę dostaje się więcej punktów i łatwiej jest się dziecku dostać :/ ale mają coś z tym zrobić że trzeba będzie udowodnić że jest się samotną matką tylko ciekawe kiedy :/
A tak z innej beczki poszłam wyrzucić śmieci a tam w takiej budce stał stelaż łóżka piętrowego i wzięliśmy z mężem ten stelaż , wyszlifujemy je pomalujemy i mamy zamiar z tego zrobić domek-łóżko z tego stelaża jakoś fajnie obić żeby Mały miał swój domek-kącik więc jak mąż znajdzie więcej czasu w któryś weekend to pojedzie do Babci a my będziemy robić domek a teraz siedzę i szukam po necie czegoś co może nas zainspirować
- saiko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje malutkie szczescie jest juz z nami
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Caly wieczor przeplakalam....
Bylismy na kontroli u laryngologa
Stan zapalny powrocil. W obu uszach wysiegi. Wszystko zapchane
Ma kolejny antybiotyl
Jedyna nadzieja ze pomoze bo jak nie to po nastepnej wizycie lekarz zapisuje nas na zabieg
Niestety szanse sa nikle na wyzdrowienoe bez tego
Jedynie cud ....
Ech szkoda gadac ....
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
Bidolku - nie wiem co powiedzieć a raczej napisać ... bardzo mi szkoda Kamilki ehh Ty taka dobra jesteś że nie wiem dlaczego te choroby tak Was atakują
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Bardzo Wam wspolczuje!
Co to za dziadostwo.... Dlaczego caly czas sie czepia Kamilki
A co to za zabieg?
Zycze zeby tym razem antybiotyk zadzialal! Trzymam mocno kciuki za wyzdrowienie! Bedzie dobrze! Gorsze choroby sie dzieciaczkow imaja, a niektore niestety tak jak Kamka, co chwile jakies przeziebienie, zapalenie ucha, wyrosnie z tego I bedzie zahartowana laseczka! Zobaczysz!
Saiko, super link, dzieki! Masa inspiracji! Mi sie spodobaly te deskorolki-polki! Super pomysl!!!
No, ja mowie Ci, nie mam smykalki co do czego ubrac, ale moze nie widac tak, Bo mase ciuchow kupuje I jakos takes cos mi sie uda sklecic.
Podziwiam zawsze sety blogowe, sklepowe...Ze cos z niczego wyczaruja... Stylistka to nie moja dzialka! Antonio to u nas jest stylista
Ja sie tak licze z jego zdaniem, jak kreci nosem, zaraz jade I oddaje lub wymieniam
Lusia, po obejrzeniu zdjec na linku zazdroszcze! Super rzecz mozecie wyczarowac. Typu lozko na gorze, zjezdzalnia, schodki I domek na dole, super! Niech sie Maks przylozy! Czekam na rezultat!!