- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- Mam Swojego Bąbelka :*
Fajnie że remoncik już pełną parą to pewnie niedlugo będzie już spokończone my musimy pomalować nasz pokój też przydałoby się odświerzyć kolorek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
Af - my używamy pieluchomajtek z rossmana i nie są złe
Olga - opowiadaj jak tam w luna parku jak już będzie po
daners- ta malowanie i tak jakoś puki co nie miałam dnia żeby się ponudzić zawsze coś się dzieje marzy mi się taki dzień żeby przeleżeć go w łożku hehe
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
oj zepsuta pralka współczuje
u nas Niki nie ma mowy żeby usiadł na nocnik - tylko podest pod kibelkiem i nakłądka i to też raz zrobi raz nie , czasem sobie musi tylko posiedzieć
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Z Tymciem nawet nie moge wyjść na dwór ,bo raz że jest przeziębiony to do tego ma przewiane oczko biedaczek:( czekam na wieczór może wiatr się uspokoi to wyjdziemy-dla nas to katorga nie móc wyjść na dwór:(
A laski pralka działa:) Dzwoniliśmy do serwisu i przed wyjazdem ich do nas kazali nam zrobić taki trik pokręcić odpowiednio panelem sterowania itp zrobiliśmy zgodnie z ich instrukcją i pralka sie włączyła:) fajnie bo nie musieli jej zabierać. A niby czasem tak sie dzieje-zobaczymy.
Kurcze już bym chciała żeby ten nasz Tymi wyzdrowiał ,bo tak mi go żal:(
Bidol-to wy jeszcze zimą będziecie wózka używać?ja już bym nie kupiła jakby nam się popsuł bo nasz wcale nie jest używany,gdyby siostra nie miała Zosi to nie wiem czy nie sprzedałabym go.Tymi kilometry robi pieszo a jak pytam czy go nóżki bolą i chce na rączki to stanowcze NIEEEEEEE słysze:P
No widzisz ale wyszło ci na dobre te popsucie bo przy okazji zarobiłaś co nie co:)
Mówisz że masz nieregularne ja znowu mam jak w zegarku co 30 dni z tym że jakieś dwa miesiące temu spóźnił mi się 7 dni aż-nie wiem od czego. A teraz też nadal nie mam narazie 5 dzień jak dojde do 7 to robie test:)
Lusia- ciesze się,że urodzinki tak super się udały:) Normalnie na fb jak oglądałam zdjęcia jak Niki tańczy-super to wyglądało:):)Smieszek mały:) a @ nie mam nadal-ale jakoś nie wieże że mogłabym wpaść
Kurtki szukasz oja my też musimy wkońcu sie zabrać za zakupy bo Tymcio miał faną grubą na przedwiośnie ale już mu napewno za mała:/
Laski u was też pogoda do d.....?????
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
no właśnie my też z wiosny mamy kurtkę ale ona napewno już zakrótka , trzeba pochodzić po sklepach i coś może się znajdzie
co do wózka my też używamy po Warszawie z Nikim się nie na da bez wózka chodzić więc myślę że z rok jeszcze pokorzystam z niego bo jechać do przedszkola bez wózka się nie da , do sklepu jak mam iść bez wózka ani rusz a Niko to szajbus i za dużo u nas dużych ulic i samochodów by tak mógł sobie chodzić musi jeszcze dorosnąć hi hi
z tańczenia oj śmiechu było dużo
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
co do @ to ja tez nie mysle o tym - bedzie co ma byc - już nic nie zmienie
Lusia- super że urodzinki udane a nie ma lepszych prezentów niż kaska - choć dobrze że też namiot Niki dostał - niech tez coś ma od zycia w koncu to jego urodziny
- lusiamamanikosia
- Wylogowany
- rozmowna
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale sie postow namnozylo przez te kilka dni. Przyznaje szczerze, ze nie zagladalam, bo bylam na weekend u tesciowej. W sumie nie bylo zle, nawet jak na niespodzianke dobrze udawala zaskoczenie i zadowolenie. Moj J od jej meza dostal gitare wiec ja jestem wniebowzieta, bo moja sprzedalam, jak Miro byl malutki i bardzo mi tego brakowalo.
Babcia chciala sie troche wykazac i kupila mlodemu gumowce, kurtke i spodnie na deszcz do przedszkola. Jutro pewnie znowu beda placzki jak sie go zostawi, tymbardziej ze od jutra idzie na 7godzin.
Az mi glupio miec takie zaleglosci na forum, moze was kiedys mi sie uda doczytac na tyle zeby kazdej odpisac.
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dla pocieszenia ja też nie mam @ jutro kupuje test
A takie pytanie do mam.Jak zaszłyście w ciąże to czułyście brzuch tak jak na okres?
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa