BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #333524 przez Kamyczka
daners napisał:

Kamyczka to moj na diecie :)

Anszka no zobaczymy czy bedzie taki trudny :P kiedys bylismy na diecie razem i fajnie bylo,a teraz on sam... ale na korzysc ja tez sie nie objadam szczegolnie słodkościami :)

Daners sorrki :)
Daria moim zdaniem-nie ścinaj,takie włoski to powód do dumy i wg mnie są mega kobiece :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #333526 przez anszka
Daners, Kamyczka - no mój też na diecie, bo miał kiepskie wyniki (trójglicerydy i cholesterol), więc na razie od dwóch tygodni zmiana żywienia, ale miewa okresy buntu, bo kocha jeść :) a schudnąć musi! kiedyś też się razem odchudzaliśmy, to było super (basen, rowerki, siłownia), a teraz ja się na odchudzanie nie nadaję, ale nie jem przy nim słodyczy :)

Daria
- ja już wybrałam, w sklepie kosztuje 1300zł
kaps3.artin.pl/index.php?page=shop.brows...&vmcchk=1&Itemid=206

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333535 przez daners
Kamyczka to i ja sorki :)
Anszka to niezle wiec nie kus go tam czasem niech twardy bedzie w swoich poczynaniach :)

Daria ja sie nie wypowiem bo narazie szukam a kwota myslelismy gdzies tak do 1500 moze sie uda ;) a Ty niemów ze zadnego typu niemasz hmm

ja narazie uciekam ide zrobic jakas sałatke dietetyczna hahahah dla meżula wiec milego relaksiku popoludniu zycze.

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333550 przez Kamyczka
anszka napisał:

Daria - ja już wybrałam, w sklepie kosztuje 1300zł
kaps3.artin.pl/index.php?page=shop.brows...&vmcchk=1&Itemid=206

Anszka,kurczę kusisz tym wózkiem kusisz.....ciekawe,czy u nas w hurtowni go mają,bo bym zakupiła :)

12 lata 9 miesiąc temu #333562 przez Daria23
Anszka - fajny ten wózeczek
Daners - ja tez szukam w tej kwocie może nawet tańszy niż 1500 zł....
widziałam pare na allegro wielofunkcyjnych i też nie drogich nawet za 700zł są ale nie wiem jak to by funkcjonowało

12 lata 9 miesiąc temu #333584 przez bidol
Ożesz - ale nabazgrałyście :ohmy: :P

Zacznę od tego że bardzo chcę karmić piersią - Sebka tylko 1 miesiąc karmiłam :( i brak mi było takiego wtulania w cycuchy :)

M_M - ja piesek i czy żąbki nadal Cię bolą??

Saiko
- i jak już po przeprowadzce? macie neta u Teściów??

Daners - wózek fajny - spacerówka kubełkowa (moja ulubiona) odpowiada Ci?? Przednie koła jak są piankowe, to w niczym to nie przeszkadza, ale nie wiem jak jest z tymi tylnymi ;) szkoda że zakupy się nie udały ;)

Olga - trzymam mocno kciuki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: odezwij się już po :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: wiesz że my tu wszystkie przeżywamy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Co do butów - to lubię na obcasie, ale i uwielbiam balerinki, tyle że po balerinkach bolą mnie sroby. Mają za cienkie i zbyt płaskie podeszwy ;)

Chłopek - butki - git - lubię konturny :lol:

Anna - biedulko - nawet nie wiem co Ci doradzić - dopiero sama się męczyłam z przeziębieniem i niestety nie pocieszę Cię - bo mnie czas wyleczył (oprócz ucha - tu antybiotyk) :kiss: :kiss: :kiss:

Daria - brzusio śliczny - taki malutki i zgrabniutki - ja taki chyba miałam w 3 miesiącu :blush:

Anszka-
tak czułam że jak u Ciebie słońce to u mnie będzie pochmurno :dry:
A i ja też lubię takie fryzurki tylko z taką asymetryczną długą grzywą, ale też jakoś się boję - Anszka weź jeszcze pod uwagę jakie są Twoje włowy do układania, bo z małym dzidziusiem niekiedy nie ma czasu na układanie włosów. Ja mamteraz długie (jak na mnie) bo sporo za ramię i na razie zostawiam, bo takie zawsze można związać i po problemie :woohoo:

Kamyczka - chcę zobaczyć efekty fryzjera - dawaj fote :woohoo:

A ja dzisiaj koleżankę miałam ( też w ciąży- termin ma na koniec czerwca). Synków też mamy w tym samym wieku (miesiąc różnicy).i znowu razem z wózeczkami będziemy spacerowały :lol:

A jutro druga koleżanka przyjeżdza - też w ciąży :silly: i termin ma 1 tydzień wcześniej ode mnie :woohoo:

12 lata 9 miesiąc temu #333599 przez Kamyczka
bidol napisał:

Kamyczka - chcę zobaczyć efekty fryzjera - dawaj fote :woohoo:

Bidol,fryzjer dopiero jutro :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #333618 przez Daria23
jaka pogoda u was dziewczynki?u mnie bosko słoneczko świeci...właśnie pranko wywiesiłam na dworek

12 lata 9 miesiąc temu #333620 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

jaka pogoda u was dziewczynki?u mnie bosko słoneczko świeci...właśnie pranko wywiesiłam na dworek

U nas słoneczko ładnie świeci :) uwielbiam wiosnę :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #333621 przez anszka
Bidol - no moje proste, sztywne i grube, więc liczę na to, że jak będą krótkie to bez układania się obejdzie, zresztą nigdy nie ścinam tak włosów, żebym je musiała układać ;)
Ale Ci zazdroszczę tych koleżanek w ciąży, ja tu nie mam żadnej i mocno zaciskam za kumpelę, bo starają się już od ponad roku :(

Daria
- z wózkiem jak z samochodem, każdy ma swój typ, a jak nie ma, to musi się nagłowić :)
dziewczyny mają używane i chwalą sobie ten wybór.

Wróciłam ze spacerku, jest pięknie, więc idę na balkon, wypiję kawkę i zjem drożdżówę (póki mąż w pracy :silly: ).
Bidol - nie martw się, słońce już do Was zmierza :)- wysyłam:
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #333629 przez Daria23
oj tak fajnie mieć koleżanke w ciąży ja niestety odkąd przeprowadziłam do Michała to nie mam żadnych koleżanek wszystkie zosały 50 km za mna....tu mieszkamy na odludziu gdzie dookoła jest tylko las:)

12 lata 9 miesiąc temu #333632 przez bidol
Anszka - dzięki, bo u Nas miało być dziś tak ładnie, atu d**a pochmurmo i nie za ciepło, a chciałam iść na spacerek :dry:

a ja mam w sumie 3 koleżanki w cięży :laugh:

włosy ja mam lekko kręcone i grube, ale nie mam żadnego problemu z nimi zawsze jakoś luźno upnę i jest :silly: ale jak mam krótkie - takie ala bob to już są proste :dry:
mi się podoba fryzura
ksiazki.wp.pl/gid,1667,page,5,tytul,Durc...ia.html?ticaid=1e22f
i teraz jak ma na krótko włosy to też :laugh:

lece po Sebka do przedszkola - pa

12 lata 9 miesiąc temu #333698 przez mloda_mamuska
Hej Laski.

bidol
niestety zabki nadal mnie strasznie bolą ;/

a piesek dalej chory..jutro tata jedzie z nim do weterynarza. :(

Daria u mnei tez sloneczko swieci i bardzo fajnei jest na zewnatrz;)
tez wlasnie pranie wywiesilam.szybko jak wrocilam z pracy ;)

a moj wozek kosztuje 4 tysiace :silly:

a brzusio sliczny i taki malutki jeszcze ;))
ja w 22 tez nie mialam za duzego w sumie.. ale czuje,ze teraz juz bedzie mocno rosl ;ppp

Kamyczka ja juz nosze buciki wiosenne.a plaszczyk taki srednio wiosenny. taki.. mam w sumie na jesien go kupilam...tylko ten dopina mi sie w piersiach ..

ale teraz jak slonko swieci to rozpiety noszę i paraduję z brzuszkiem ;)
a rano jak do pracy wychodze o 7,30 to jeszcze chłodno jest ;)

chłopek
bardzo fajne buciki ;))
i pewnie wygodne ;))

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #333706 przez Olga
Hej dziewczyny.Ja już po wszystkim,tylko cały dzień zmarnowany.W szpitalu byłam już przed 10,ale zanim gin.pobrał próbkę i był wynik,to była 12 i jeszcze na dodatek nie założył mi w szpitalu,tylko musiałam na 14 iśc do niego prywatnie,bo nie miał tych krążków przy sobie.Wcale nie bolało,dosłownie trwało to chwilę,jak założenie tampona.Mówił,że ze zdjęciem może być odrobinę gorzej,ale też nie tragicznie.

Wiecie co,ja od poniedziałku przytyłam 400 g.szok,teraz się dopiero zacznie.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #333723 przez bidol
M_M - ja też tak noszę kurtki - nawet zimą :laugh: zawsze rozpięte to teraz rym bardziej :laugh:

Olga - dzielna dziewczyna jesteś :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: a masz jakieś zalecenia??

My z Sebkiem już po spacerku.

Anszka - dzięki jeszcze raz za słoneczko :laugh: przydało się bo już troszkę się rozpogodziło :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka