- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
a jak twój brzusio?Jak się czujesz?nie ma za co Kamyczek poprostu sama sie martwiłam sprawdziłam i juz sie nie martwie:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria, u mnie też ok-czasem poboli brzuszek-ale to pewnie te rozciąganie macicy szkoda,że maluszka zobaczę na usg dopiero w maju ale jutro pewnie posłucham serduszkano moj brzusio też rośnie jak na drożdzach zrobie zdjęcie to wam pokaże:) a na samopoczucie nie narzekam naprawde jest ok byle tak do końca....a jak u ciebie kamyczka?w maju chyba pójde juz do szkoły rodzenia tak myśle:)
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
m-m te koszulki sa super,tez zamierzam sobie taka z napiskiem sprawic ;D
Bidol widze,że aukcja zakonczona eeech przegapiłam see;/ ale troche zarobilas widze
Jakis zamiar z wystawieniem czegos new bedzie jeszcze ;> hmmmmmmmmmm......
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria,szybko zleci-zaraz połowa kwietnia mój gin zawsze gasi światło i mąż z nim siedzi przy monitorku lekarza,a ja patrzę na ten drugi ekran przede mną uwielbiam usgja ostatnio byłam zła troche bo miałam te usg ale powiem ci ze nic nie widziałam było jasno w pomieszczeniu lekarka nawet światła nie zgasiła i normalnie wyszłam zla ale dobrze że mały cały i zdrowy ja teraz mam usg i wizyte 26 kwietnia
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daners,dzięki Mi też się te zabawne koszulki podobająKamyczka ładnie Ci z brzyszkiem
m-m te koszulki sa super,tez zamierzam sobie taka z napiskiem sprawic ;D
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria,pewnie na allegro,bo u nas w sklepach nie widziałam.A gdzie widziałyście dziewczynki takie koszulki????bo ja szczerze mówiąć nigdzie nie widziałam takich....
np:
moda.allegro.pl/koszulki-ciazowe-z-nadru...ama-i2266640980.html
moda.allegro.pl/koszulka-ciazowa-z-nadru...ama-i2219894092.html
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moze warto rozgladnac sie gdzieś w terenie za sklepem oferujacym tego typu rzeczy
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kamyczka - ja siarę mam od ok 4 mniesiąca to normalne Brzusio śliczny - szczypiorek jesteś
M_M - nie martw się. Zobacz Majówka leciała i jest ok.
Daners - nom z kobietką umówiłam się poza aukcją i mam + 150 zł jeszcze i jak na razie chyba nic nie wystawię, bo jakaś taka bez sił jestem i się szybko męcze
a ja właśnie wróciłam z krzywej cukrowej było całkiem ok o 18 mam mieć wyniki mam nadzieję że będzie ok
Kamyczka - była tam taka dziewczyna co wyszedł jej stan przedcukrzycowy i po 1 miesiącu ponawiała wynik i jak wyjdzie ok to nie będzie miała diety
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Dopiero wchodzę,bo odwiedziła mnie koleżanka z 3 letnim synkiem i trochę posiedziała.U mnie piękna pogoda,oby tylko już się nie zmieniła,słoneczko mocno świeci.Ja leżę cały czas,wczoraj wieczorem na czworaka do łazienki szłam,dzisiaj rano jakby troszeczke lepiej,bo doszłam normalnie na nogach nie na czterech,ale boli jeszcze jak diabli.Wizytę mam dopiero 19,jak mój gin.wróci z wczasów i usg napewno też mi zrobi.
Mężuś pewnie dziś będzie kuchnie malował,jeżeli w miarę szybko wróci z pracy-zobaczymy.Moje córcie jeszcze dzisiaj wolne mają,ale jutro już szkoła.
Co do twardniejącego brzuszka,to tak jak Daria napisała,to są skurcze które przygotowują macicę do porodu-czyli normalka,a siarę w piersiach też każda może mieć w różnym mies.Ja też jeszcze nie mam,aż się dziwię,bo chyba z dziewczynami juz miała,ale dokładnie nie pamiętam.
Ten trojan mnie wykończy normalnie,czy to się nigdy nie skończy
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol-dzięki Gratuluję udanej aukcji.Mi moja diabetolog powiedziała,że już nie będę obciążana tym testem glukozy.hej dziewczyny
Kamyczka - ja siarę mam od ok 4 mniesiąca to normalne Brzusio śliczny - szczypiorek jesteś
Kamyczka - była tam taka dziewczyna co wyszedł jej stan przedcukrzycowy i po 1 miesiącu ponawiała wynik i jak wyjdzie ok to nie będzie miała diety
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bidol, trzymam kciuki za twoje wyniki!
a ja właśnie wróciłam z krzywej cukrowej było całkiem ok o 18 mam mieć wyniki mam nadzieję że będzie ok
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga,aż przykro czytać,że tak cierpisz....Hej mamuśki.
Dopiero wchodzę,bo odwiedziła mnie koleżanka z 3 letnim synkiem i trochę posiedziała.U mnie piękna pogoda,oby tylko już się nie zmieniła,słoneczko mocno świeci.Ja leżę cały czas,wczoraj wieczorem na czworaka do łazienki szłam,dzisiaj rano jakby troszeczke lepiej,bo doszłam normalnie na nogach nie na czterech,ale boli jeszcze jak diabli.Wizytę mam dopiero 19,jak mój gin.wróci z wczasów i usg napewno też mi zrobi.