BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #343063 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

nie ma za co Kamyczek poprostu sama sie martwiłam sprawdziłam i juz sie nie martwie:)

a jak twój brzusio?Jak się czujesz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #343067 przez Daria23
no moj brzusio też rośnie jak na drożdzach :) zrobie zdjęcie to wam pokaże:) a na samopoczucie nie narzekam naprawde jest ok byle tak do końca....a jak u ciebie kamyczka?w maju chyba pójde juz do szkoły rodzenia tak myśle:)

12 lata 9 miesiąc temu #343068 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

no moj brzusio też rośnie jak na drożdzach :) zrobie zdjęcie to wam pokaże:) a na samopoczucie nie narzekam naprawde jest ok byle tak do końca....a jak u ciebie kamyczka?w maju chyba pójde juz do szkoły rodzenia tak myśle:)

Daria, u mnie też ok-czasem poboli brzuszek-ale to pewnie te rozciąganie macicy :blink: szkoda,że maluszka zobaczę na usg dopiero w maju :( ale jutro pewnie posłucham serduszka :)

12 lata 9 miesiąc temu #343069 przez Daria23
ja ostatnio byłam zła troche bo miałam te usg ale powiem ci ze nic nie widziałam było jasno w pomieszczeniu lekarka nawet światła nie zgasiła i normalnie wyszłam zla ale dobrze że mały cały i zdrowy ja teraz mam usg i wizyte 26 kwietnia

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343070 przez daners
Kamyczka ładnie Ci z brzyszkiem :)
m-m te koszulki sa super,tez zamierzam sobie taka z napiskiem sprawic ;D

Bidol widze,że aukcja zakonczona eeech przegapiłam see;/ ale troche zarobilas widze :D
Jakis zamiar z wystawieniem czegos new bedzie jeszcze ;> hmmmmmmmmmm......

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 9 miesiąc temu #343072 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

ja ostatnio byłam zła troche bo miałam te usg ale powiem ci ze nic nie widziałam było jasno w pomieszczeniu lekarka nawet światła nie zgasiła i normalnie wyszłam zla ale dobrze że mały cały i zdrowy ja teraz mam usg i wizyte 26 kwietnia

Daria,szybko zleci-zaraz połowa kwietnia :) mój gin zawsze gasi światło i mąż z nim siedzi przy monitorku lekarza,a ja patrzę na ten drugi ekran przede mną :) uwielbiam usg :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #343073 przez Kamyczka
daners napisał:

Kamyczka ładnie Ci z brzyszkiem :)
m-m te koszulki sa super,tez zamierzam sobie taka z napiskiem sprawic ;D

Daners,dzięki :) Mi też się te zabawne koszulki podobają :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #343076 przez Daria23
A gdzie widziałyście dziewczynki takie koszulki????bo ja szczerze mówiąć nigdzie nie widziałam takich....

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343077 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

A gdzie widziałyście dziewczynki takie koszulki????bo ja szczerze mówiąć nigdzie nie widziałam takich....

Daria,pewnie na allegro,bo u nas w sklepach nie widziałam.
np:
moda.allegro.pl/koszulki-ciazowe-z-nadru...ama-i2266640980.html
moda.allegro.pl/koszulka-ciazowa-z-nadru...ama-i2219894092.html

12 lata 9 miesiąc temu #343079 przez daners
Własnie na all jest tego pełno :) u mnie na miescie mozna zrobic sobie własna koszulke :) dowolny napis obrazem wiec zamierzam sie na to skusic :)
moze warto rozgladnac sie gdzieś w terenie za sklepem oferujacym tego typu rzeczy :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 9 miesiąc temu #343083 przez bidol
hej dziewczyny :kiss:

Kamyczka
- ja siarę mam od ok 4 mniesiąca ;) to normalne :woohoo: Brzusio śliczny - szczypiorek jesteś :laugh:

M_M - nie martw się. Zobacz Majówka leciała i jest ok.

Daners - nom z kobietką umówiłam się poza aukcją i mam + 150 zł jeszcze :woohoo: i jak na razie chyba nic nie wystawię, bo jakaś taka bez sił jestem i się szybko męcze :dry:

a ja właśnie wróciłam z krzywej cukrowej :) było całkiem ok :laugh: o 18 mam mieć wyniki :laugh: mam nadzieję że będzie ok :S

Kamyczka - była tam taka dziewczyna co wyszedł jej stan przedcukrzycowy i po 1 miesiącu ponawiała wynik i jak wyjdzie ok to nie będzie miała diety

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343084 przez Olga
Hej mamuśki.

Dopiero wchodzę,bo odwiedziła mnie koleżanka z 3 letnim synkiem i trochę posiedziała.U mnie piękna pogoda,oby tylko już się nie zmieniła,słoneczko mocno świeci.Ja leżę cały czas,wczoraj wieczorem na czworaka do łazienki szłam,dzisiaj rano jakby troszeczke lepiej,bo doszłam normalnie na nogach nie na czterech,ale boli jeszcze jak diabli.Wizytę mam dopiero 19,jak mój gin.wróci z wczasów i usg napewno też mi zrobi.
Mężuś pewnie dziś będzie kuchnie malował,jeżeli w miarę szybko wróci z pracy-zobaczymy.Moje córcie jeszcze dzisiaj wolne mają,ale jutro już szkoła.
Co do twardniejącego brzuszka,to tak jak Daria napisała,to są skurcze które przygotowują macicę do porodu-czyli normalka,a siarę w piersiach też każda może mieć w różnym mies.Ja też jeszcze nie mam,aż się dziwię,bo chyba z dziewczynami juz miała,ale dokładnie nie pamiętam.

Ten trojan mnie wykończy normalnie,czy to się nigdy nie skończy :( :( :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343086 przez Kamyczka
bidol napisał:

hej dziewczyny :kiss:

Kamyczka - ja siarę mam od ok 4 mniesiąca ;) to normalne :woohoo: Brzusio śliczny - szczypiorek jesteś :laugh:
Kamyczka - była tam taka dziewczyna co wyszedł jej stan przedcukrzycowy i po 1 miesiącu ponawiała wynik i jak wyjdzie ok to nie będzie miała diety

Bidol-dzięki :) Gratuluję udanej aukcji.Mi moja diabetolog powiedziała,że już nie będę obciążana tym testem glukozy.

12 lata 9 miesiąc temu #343087 przez Kamyczka
bidol napisał:

a ja właśnie wróciłam z krzywej cukrowej :) było całkiem ok :laugh: o 18 mam mieć wyniki :laugh: mam nadzieję że będzie ok :S

Bidol, trzymam kciuki za twoje wyniki!

12 lata 9 miesiąc temu #343089 przez Kamyczka
Olga napisał:

Hej mamuśki.

Dopiero wchodzę,bo odwiedziła mnie koleżanka z 3 letnim synkiem i trochę posiedziała.U mnie piękna pogoda,oby tylko już się nie zmieniła,słoneczko mocno świeci.Ja leżę cały czas,wczoraj wieczorem na czworaka do łazienki szłam,dzisiaj rano jakby troszeczke lepiej,bo doszłam normalnie na nogach nie na czterech,ale boli jeszcze jak diabli.Wizytę mam dopiero 19,jak mój gin.wróci z wczasów i usg napewno też mi zrobi.

Olga,aż przykro czytać,że tak cierpisz.... :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka