BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #343314 przez daners
Hejka
Daria ja tez dzis wczesnie na nagach:) od 4 oczy jak złotówy :) krew mi sie puscila z nosa...pierwszy raz wogole takie cos hehe i nie moglam zasnac bo sie stresowałam że sie udusze haha. Wiec wzielam sie za odplamianie ciuszków dla maluszka wlasnie pranie sie skonczylo ide wieszac :)

Daria tzn że juz masz te rzeczy zakupione? czy dopiero zaklepane modele :):):) odnosnie lozeczka materacyka itd hmmmmm

TruskawkowyKaprys witam na forum:)

Kamyczka wiec oby wizyta przebiegła pomyslnie bys wiele zobaczyla fikajacego maluszka :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #343320 przez Kamyczka
daners napisał:

Kamyczka wiec oby wizyta przebiegła pomyslnie bys wiele zobaczyla fikajacego maluszka :)

Hej Daners, ja dziś bez usg,samo badanie :(

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343339 przez chłopek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
hej padl mi laptop wiec jakis tydzien mnie tu nie bedzie buzka

12 lata 9 miesiąc temu #343365 przez Daria23
Daners wczoraj wszystko kupiłam na allegro zrobiłam przelew wiec tylko czekam aż przyjedzie kurier:) pościel wziełam z tej seri co ty tylko z tym misiem na księżycu:)normalnie nie moge sie doczekać kuriera:):):) a wczoeaj dostałam próbki z Jonsons baby ciekawe kiedy z bebilonu miśki przyjdą:):) przykro mi z powodu noska ale czytałam że tak moze sie teraz zdarzać ja jeszcze tez takiego czegoś nie miałam...a ty Daners co już masz dla maluszka prócz tych ciuszków:)?

12 lata 9 miesiąc temu #343370 przez bidol
Kamyczka napisał:

bidol napisał:

dziewczyny mam wyniki, niby w normie, ale ledwo.
ile Wy miałyście???
ja na czczo - 84,10 a po 2 godz 104,50.

Kamyczka a ile Ty miałaś??

Bidol,masz bardzo dobre wyniki moim zdaniem.Ja miałam 92 na czczo,a potem 152 po godzinie a po dwóch aż 154,więc Ty się nie martw kochana :kiss:
Młoda mamuśka,to się nakursujecie z synusiem :)
Chłopek,chyba żadne dziecko nie lubi kłucia,ale grunt,że ma to za sobą :blink:

Kamyczka i reszta dziewczyn - dzięki uspokoiłyście mnie - tym bardziej że wczoraj wieczorem byliśmy na 40 urodzinach szwagra i nie musiałam martwić się co mogę jeść, a czego nie :blink:

TruskawkowyKaprys
- witaj. Podaj więcej Swoich danych - jak córeczka ma się nazywać- to wpiszemy Cię na naszą listę :blink:

Daria - u mnie na wyniku norma była 106 a ja miałam 104,5 - dla tego takiego szumu narobiłam.

Kamyczka - zamelduj się po :woohoo: :woohoo: :woohoo:

chłopek - :( :( :(

Daners - a kiedy śmigasz na krzywą cukrową???

Anszka, Anna, Majówka - :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #343378 przez Daria23
ale teraz Bidol już mozesz być spokojna:)

12 lata 9 miesiąc temu #343380 przez bidol
Daria - jestem :) nawet kawkę sobie wypiłam, bo ostatnio jakaś śnięta jestem :laugh:
a takie rzeczy jak smoczki butelki - też przez neta kupujesz?? bo ja mam taki zamiar :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343381 przez anszka
AAAAAA - JESTEM :ohmy:
Pierwszy raz od tygodnia mnie nie wyrzuca :)
Już straciłam nadzieję i tylko tak dla sportu weszłam sprawdzić, czy nadal trojan grasuje :)

U mnie wszystko ok, właśnie wróciłam z badań na przeciwciała itp., bo w poniedziałek wizyta - jupi :)

Napisałam do chłopka, że Was podczytuję, bo na maila mi wiadomości przychodziły, ale widzę, że chyba nawet nie dała rady odczytać.
Chłopek - czekamy na Ciebie, reanimuj kompa i trzymaj się zdrowo :)
Kamyczka - u Ciebie to bym się tej cukrzycy nie spodziewała, współczuję, ale pocieszające jest to, że po ciąży to minie. A jeśli chodzi o siarę, to ja co jakiś czas mam od czwartego miesiąca.
Daria - urocze łóżeczko :)
Bidol- mam nadzieję, że dobrze się już czujesz, mój mąż też jest chory i modlę się, żeby mnie nie zaraził. Dzięki, że o mnie pamiętasz :)
M_M - jeśli masz popękane żyłki, to lepiej nie rób peelingu, bo może się to pogłębiać, raczej smaruj jakimś wyciągiem z kasztanowca, najlepiej zapytaj w aptece.
Daners - czyżby syndrom wicia gniazda Ci się uruchomił :) od rana pranie i odplamianie :)
Olga- aż mnie wszystko bolało, jak czytałam o Twoich dolegliwościach, ale staraj się nie wkręcać sobie chorób diagnozowanych przez dr. googla, bo osiwiejesz :)
TruskawkowyKaprys - witaj, u nas chyba nie ma nikogo z Gdańska.
Kejtin - super, że wyprawa się udała, mnie ostatnio jakiś młody facet też ustąpił miejsca w tramwaju i było mi bardzo miło, bo nogi już miałam trochę spuchnięte, a miałam przed sobą 1/2h drogi, są jeszcze na świecie kulturalni ludzie :)

Nie pamiętam, co jeszcze miałam napisać :) to chyba z tej radości, że znowu jestem z Wami w kontakcie :)

12 lata 9 miesiąc temu #343383 przez bidol
Anszka- huraaaaa - no już się bałam że dasz sobie z nami spokój :(
jak się czujesz??? plecy nie bolą??

12 lata 9 miesiąc temu #343386 przez Anna77
Hej, no wreszcie mnie dzisiaj nie wyrzuciło! Już myślałam że będę musiała całkowicie spasować. Nadrobię czytanie wieczorem. Jutro mam kontrolną wizytę odnośnie zmian, o których pisałam tydzień temu, więc rozpisywać się nie będę już. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Na szczęście - odpukać - czuję się nadal świetnie. Choć twardnienie brzucha niestety zaczęłam odczuwać - jest to nie tyle jeszcze ból, co duuuuży odczuwalny dyskomfort i na pewno nie całkowicie bezbolesny.

No i dzisiaj w P-niu wreszcie super pogoda:)

Truskawkowykaprys - witaj!! Mamy mniej więcej ten sam termin. mam na 7.07, ale pewnie tak długo nie dociągnę.

Miłego dnia!

12 lata 9 miesiąc temu #343394 przez bidol
Anna - no nareszcie- ekipa znowu w komplecie :laugh: badaniem się nie martw - na 1000% wszystko jest dobrze :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #343399 przez anszka
Bidol - plecy czasem mnie pobolewają, ale na szczęście w święta było ok :) boję się tylko stanąć na wadze :angry:
A Ty jak tam? Wykurowałaś się na dobre?

Anna - na pewno będzie dobrze, zaciskam :)

12 lata 9 miesiąc temu #343402 przez Daria23
Anszka, Anna - super że jesteście:):):)

Bidol- właśnie sie zastanawiam czy opłaca sie wogóle przez neta bo koszt przesyłki itp sama nie wiem a jakiej firmy kupujesz butelke?ja mam dylemat nie wiem czy lovi czy tomme tippe bo niby sa dobre..

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343422 przez daners
Bidol własnie jakos nie mam checi isc na badania...jak pomysle o igle to mi sie słabo robi a tam tyle kłucia bedzie ;/ po weekendzie jakos musze isc bo wizyte mam na 26 wiec wyniki maja byc juz u ginka na biurku wiec musze wyrobic haha :)

Anszka,Anna fajnie że wreszcie ktos zawital procz stałych bywalczyn ;) i moze wreszcie ten wirus zostyał wykruszony ;]

Anszka cos trzeba robic jak spac sie niechce:) zreszta babraniny z tym bylo odplamianiem łeee i jeszcze nie zeszły gdzieniegdzie wiec pewnie pójda aaaut :)

Daria i Bidol butelki kupujecie hm powinno sie kupic ale jakie? a macie zamiar karmic piersia to tez trzeba kupic w razie W czy jak to sie miewa bom ciemna masa :)

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 9 miesiąc temu #343440 przez anszka
Daners - ja problemów ze spaniem raczej nie miewam, ale krwotok z nosa by mnie też rozbudził.
Odplamiać będę od przyszłego tygodnia, bo dostanę dary ciuszkowe :)
A po tym odplamianiu wygotowałaś te ciuszki w 90 st., bo podobno ładnie się wtedy wszystko spiera, ale ja się nie znam (jeszcze :))

A jeśli chodzi o te butelki, to ze mnie też ciemna masa i nie wiem, ale chyba jakąś w razie "w" powinno się chyba mieć.

Ja zaszalałam i kupiłam synkowi body (co by mu przykro nie było, że jako jedyny z tego towarzystwa jeszcze nic nie ma).
Za to z mężem postanowiliśmy sprawić sobie ostatnie prezenty (bo potem to podobno wydaje się wszystko na dziecko :)), więc niecierpliwie czekam aż wróci z pracy :)
A za wyprawkę weźmiemy się w maju.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka