BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #343565 przez Daria23
Kamyczka nie martw sie moja szyjka ma zaledwie 26mm a normalnie ma sie od 38-42 tez musze uważać nic nie dźwigać a Luteine biorę dwa razy dziennie po dwie tabletki nie martw sie bedzie dobrze i da sie żyć:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #343566 przez bidol
TK - ja na razie nie kupuję - zobaczę z czasem czy będzie potrzebny. :laugh: Ja miałam wózek Quinny Speedi - sprzedałam. Teraz mam Buzz :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #343568 przez TruskawkowyKaprys
bidol napisał:

TK - ja na razie nie kupuję - zobaczę z czasem czy będzie potrzebny. :laugh: Ja miałam wózek Quinny Speedi - sprzedałam. Teraz mam Buzz :laugh:

I jaki ten wózek był? Dobrze się sprawdzał? Bo ja nie wiem nic o nim szczerze mówiąc tylko tyle,że waży około 13 kg.

12 lata 9 miesiąc temu #343569 przez anszka
Kamyczka - biedactwo kochane, nie dołuj się, ważne, że z Dominisiem wszystko dobrze, a Ty przeżyjesz, tylko się nie stresuj - już bliżej niż dalej, a ja luteinę do 21 tygodnia brałam :)

Olga- dobrze, że jakoś funkcjonujesz, ale dbaj o siebie.

Bidol - pięknie się zaróżowiła nasza lista :) mnie boli głowa, mam nadzieję, że mnie nie zaraził :(

TK - ja też na razie nie kupuję laktatora, bo nie wiem, czy będę potrzebowała, ale jak chcesz to jutro odkopię artykuł z gazety - tam był jakiś ranking.

12 lata 9 miesiąc temu #343580 przez TruskawkowyKaprys
anszka napisał:

Kamyczka - biedactwo kochane, nie dołuj się, ważne, że z Dominisiem wszystko dobrze, a Ty przeżyjesz, tylko się nie stresuj - już bliżej niż dalej, a ja luteinę do 21 tygodnia brałam :)

Olga- dobrze, że jakoś funkcjonujesz, ale dbaj o siebie.

Bidol - pięknie się zaróżowiła nasza lista :) mnie boli głowa, mam nadzieję, że mnie nie zaraził :(

TK - ja też na razie nie kupuję laktatora, bo nie wiem, czy będę potrzebowała, ale jak chcesz to jutro odkopię artykuł z gazety - tam był jakiś ranking.

Jakbyś mogła to byłabym Ci wdzięczna.

12 lata 9 miesiąc temu #343594 przez Kamyczka
Dzięki dziewczynki,ale ja nadal jestem przerażona :( nie mogę myśleć o niczym innym :(

12 lata 9 miesiąc temu #343696 przez bidol
TK - ja średnio byłam zadowolona ze spacerówki. Te 4 lata temu(jak miałam ten wózek) nie było wkładki redukującej do spacerówki i synek się w niej topił i pozycja półleżąca (brak pozycji pionowej bez wkładki) nie było wtedy pałąka do spacerówki - zaczeli produkować jak już sprzedałam wózek. Gondola się sprawdzała a najwięcej kożystałam z fotelika :)
Poza tym wózek lekki i bardzo zwrotny i duży plus za hamulec ręczny. A i denerwowało mnie że spacerówkę długo się montuję i demontuję- mnustwo paseczków do przekładania przez stelaż - a jak jechaliśmy na zakupy to nie mogłam tak po prostu jej wypiąć i wpiąć fotelika.
poza tym wózek super.

Anszka - nom :blush: różowo mi :laugh: zdrówka - pij prenalen :laugh:

Kamyczka - wiem że boisz się teraz o wszystko co robisz - zwykłe wyjście do toalety to już stres, przykro mi to mówić - ale przywykniesz. Leki wzmocnią szyjkę i wypoczynek też Ci dobrze zrobi. :) Zobacz ja swoje wyleżałam i teraz bez szaleństw, ale jakoś chodzę :laugh: Będzie dobrze :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 9 miesiąc temu #343714 przez Olga
Dziewczyny,a na co jest ta luteina,tak często tu piszecie,że dużo was brałao,lub bierze i tak się dziwię,że mi nie kazał gin.łykać czegoś takiego,tylko ten krążek od razu?

Kuchnia już wymalowana,coraz bliżej końca tego bałaganu. :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #343755 przez Daria23
Hej dziewuszki ja już na nózkach..pogoda dzisiaj zapowiada sie kiepsko chyba bedzie padać:( dzisiaj mam wyjazd do znajomych ale jakoś nie mam weny ale skoro byłam wczesniej umówiona no to jade....

OLGA- luteine stosuje sie dopochwowo i jest to lek na wzmocnienie szyjki macicy czy cos takiego ja mam zbyt krótką szjke dlatego biore duzo tej luteiny i łykam 6 tabletek dziennie magnezu...

12 lata 9 miesiąc temu #343757 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Hej dziewuszki ja już na nózkach..pogoda dzisiaj zapowiada sie kiepsko chyba bedzie padać:( dzisiaj mam wyjazd do znajomych ale jakoś nie mam weny ale skoro byłam wczesniej umówiona no to jade....

OLGA- luteine stosuje sie dopochwowo i jest to lek na wzmocnienie szyjki macicy czy cos takiego ja mam zbyt krótką szjke dlatego biore duzo tej luteiny i łykam 6 tabletek dziennie magnezu...

Witajcie mamusie!
ja nie mogłam już dłużej spać,ale ciągle leżę.
Daria a ile Ty jej bierzesz?
Olga to na wzmocnienie i podtrzymanie ciąży jest.

12 lata 9 miesiąc temu #343760 przez mloda_mamuska
hej dziewczyny ja sie w nocy zmuszalam do spania na lewym boku i strasznie sie meczylam i budziłam ;/
i w ogóle się nie wyspałam ;)

u mnie dzisiaj chłodno. mam nadzeje,ze sie rozpogodzi jeszcze.

12 lata 9 miesiąc temu #343763 przez Daria23
Kamyczka ja biore wsumie 4 tabletki dziennie Luteiny a ty?

12 lata 9 miesiąc temu #343769 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

Kamyczka ja biore wsumie 4 tabletki dziennie Luteiny a ty?

Ja biorę 2,rano i wieczorem.

12 lata 9 miesiąc temu #343774 przez Daria23
No widzisz to ja biore wiecej jak ty nie martw sie tak mocno ja od początku cos z ta szyjka mam nawet bylam w 17 tyg w klinice na badaniach...ale staram sie nie martwic i oszczedzać i jest ok

12 lata 9 miesiąc temu #343777 przez Kamyczka
Daria23 napisał:

No widzisz to ja biore wiecej jak ty nie martw sie tak mocno ja od początku cos z ta szyjka mam nawet bylam w 17 tyg w klinice na badaniach...ale staram sie nie martwic i oszczedzać i jest ok

O ile dobrze zrozumiałam lekarza,bo się zdenerwowałam,ale chyba zadzwonię się upewnić :unsure:
Muszę wstać zrobić śniadanko,bo leżę od rana :( a synek szaleje pewnie z głodu :(
Daria,udanego spotkania :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka