BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 9 miesiąc temu #344149 przez Kamyczka
chłopek napisał:

patrzyłam te co mi sie podobaja to tak z 60zl kosztuja

to chyba jeszcze nie tak źle?A w ciąży też trzeba się ładnie prezentować :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #344153 przez chłopek
no nie tak źle zastanowie sie i moze kupie,

12 lata 9 miesiąc temu #344154 przez Kamyczka
chłopek napisał:

no nie tak źle zastanowie sie i moze kupie,

A jaki kolorek?

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344157 przez chłopek
moda.allegro.pl/spodnie-ciazowe-haremki-...-38-i2251298941.html
myślałam o beżowych ale chyba czarne bo bluzke mam czarna jedna a dtuga czarna z kolorowymi wzorkmi
te tez fajnie moda.allegro.pl/spodnie-ciazowe-kokarda-...m-m-i2266499832.html

12 lata 9 miesiąc temu #344178 przez Kamyczka
chłopek napisał:

moda.allegro.pl/spodnie-ciazowe-haremki-...-38-i2251298941.html
myślałam o beżowych ale chyba czarne bo bluzke mam czarna jedna a dtuga czarna z kolorowymi wzorkmi
te tez fajnie moda.allegro.pl/spodnie-ciazowe-kokarda-...m-m-i2266499832.html

Chłopek mi się obie pary podobają :) i czarne moim zdaniem najlepsze :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #344181 przez chłopek
musze sie zdecydowac i zamowic bo juz nie duzo zostało

12 lata 9 miesiąc temu #344204 przez bidol
Anszka - ja też jeszcze w płynie do płukania piorę :)

Olga - ale jaja - 7 kg - to szok jakiś :ohmy:

Daria - u mnie pogoda przepiękna - w marynarce z rękawem 3/4 byłam dziś na spacerku i było mi gorąco - słonko świeciło i było ok 22 stopnie ciepła :laugh:

Kamyczka - głowa do góry - wiem że się nie da, ale musisz być dobrej myśli- bo Dominiś się smuci że Mamusia zmartwiona jest :(

Daners - już wszystko gotowe dla Filipka??

a ja dzisiaj poszalałam na zakupach - w smyku kupiłam Kamilce sukieneczkę na chrzest - przecena była i to ostatnie sztuki już - zakochałam się

i jeszcze pieluszki tetrowe we wzorki kupiłam - śliczne są

i spełniłam swoją zachciankę z przed kilku dni :) cheeseburger z mcdonalda - zjadłam 3 :ohmy: mniam - pobiłam swój życiowy rekord :silly:
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #344232 przez chłopek
bidol sukienieczka cudo:)
mi siostra powiedziala ze ona tez ma sukieneczke i kapelusik to jak dziewczynka bedzie to jak znalazl

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344241 przez Olga
bidol Ty jesteś szalona,sukieneczka szałowa.Widzę,że masz takiego jobla jak ja,zobaczysz co to znaczy mieć córeczkę,ja uwielbiałam te sukieneczki itp.
Ja do chrztu jeszcze nie kupuję,bo nie wiem,kiedy będziemy chrzcić.W ogóle to będziemy mieli problem z chrzestną,nie mamy kogo wziąc,córka mojego brata by była najlepsza,ale ona jeszcze bierzmowania nie miała,za to chrzestnych mamy do wyboru,albo syn mojej siostry,albo brat męża.Nie wiem,co z tą chrzestną zrobimy. :(

Ja zrobiłam dzisiaj trzy prania,jednna pralka załadowana czeka na jutro rano i to by były na razie bodziaki,pajace itp.Bluzy,bluzeczki,spodnie,dresy jutro w drugiej turze będą schły.Z dzisiejszego prania juz prawie wszystko wyprasowane,z Mariką na dwa żelazka jechałyśmy ha ha.Sama bym z trzy dni się bawiła.Teraz to szafka super wygląda,a jak ślicznie pachnie.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #344248 przez chłopek
olga ja na innym orum czytałam i dziewcyzny mialy podobny problem i dziewczyna nie miała bierzmowania i spokojnie poszła na chrzestną, a kiedys był program o chrzestnych i ksiądz sie wypowiadał ze moze byc tylko jeden chrzestny nie musi być dwóch.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #344267 przez Olga
Powiem Ci chlopek,że nie słyszałam jeszcze o jednym chrzestnym,wolałabym,żeby miał dwoje tradycyjnie,a co do bierzmowania to musi się moja starsza córcia zapytć u nas w klasztorze ojca,bo ona tam się sporo udziela,mamy fajny klasztor i super ojczulków,w tym dwoje młodych,którzy dużo z dziećmi i młodzieżą działają.Wydaje mi się,że bez bierzmowania nie da rady.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 9 miesiąc temu #344269 przez chłopek
ja ci tylko mówie tak jak dziewczyny pisały, a nie masz nikogo innego? my bierzemy szwagra męża bo tez nie mamy kogo

12 lata 9 miesiąc temu #344281 przez Olga
No powiem Ci,że właśnie nie mamy.Moglibyśmy wziąć brata męża i dziewczynę mojego siostrzeńca,są ze sobą już prawie 2 lata,ale różnie to może być jeszcze między nimi i niech się jeszcze rozstaną(młodzi są) i dziewczynie tylko zostanie problem u obcych praktycznie ludzi.

12 lata 9 miesiąc temu #344286 przez bidol
Chłopek - Kornelka będzie i tyle - i suknia na bank się przyda :laugh: kiedy masz USG??

Olga - a no - byłam dziś w H&M i Smyku i tysiącu innych sklepów i oszalałam - już wiem dlaczego dziewczynki są nieekonomiczne :silly: te wszystkie pierdułki opaski, buciki itp. Ja z torbami pójdę :blush: Ale z koleżanką stwierdziłyśmy, że dla chłopców są ładniejsze ciuszki :) aż oko się śmieje do niebieskiego :blush:

co do chrzestnych - to z chrzestnym nie będzie problemów - mam 2 braci, ale z chrzestną będzie problem, bo mąż niechce brać Swojej siostry (mieszka w anglii) nie przepada za nią a święcie wierzy że dziecko charakterem przydaje się do chrzestnych - więc woli nie ryzykować ;)

12 lata 9 miesiąc temu #344291 przez chłopek
bidol 18 kwietnia juz ie nie moge doczekac

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka