BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344516 przez Kamyczka
Bidol,staram się jak mogę nie stresowac,ale wczoraj mnie tak bolało krocze,że płakałam :( Dziś jest troszkę lepiej,za to Dominik kopie i przemieszcza się coraz częściej,pewnie dlatego,że leżę.
Ja to nawet nie wiem, jaką butelkę kupić,myślałam,że z Aventu są najlepsze.
Co do kontroli z Zusu,to słyszałam,że coraz częściej zaglądają do domów i sprawdzają :(
Dziewuszki ile pieluch tetrowych kupujecie?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #344525 przez Daria23
ja kupie z 6 sztuk mysle ze tyle wystarczy

12 lata 8 miesiąc temu #344527 przez anszka
Chłopek - nie martw się, swego czasu, jak pracowałam w gazecie, to pisałam artykuł o kobietach w ciąży wzywanych na kontrolę, wszystko zawsze kończyło się dobrze, ale sam fakt jest druzgocący.
Przede wszystkim przypomnij sobie czy masz na L4 zaznaczone, że musisz leżeć czy możesz chodzić?
Jeśli masz, że musisz leżeć, to czasem wystarczy do nich zadzwonić i o tym poinformować. Nagadać, że to dla Ciebie niebezpieczne i czy aby na pewno konieczne itp.

Jeśli mieszkasz u babci, to ja na Twoim miejscu powiedziałabym, że to właśnie ona może się Tobą cały czas opiekować, bo tylko ona nie pracuje i ma czas, a Ty się przecież źle czujesz.

Kamyczka - Dominiś Cię kopie, żeby Ci humor poprawić, no bo nie powiesz mi, że nie uśmiechasz się, jak Cię muska :) :kiss:

Bidol - pieluszki fajowskie, zapisuję do ulubionych :)

12 lata 8 miesiąc temu #344532 przez chłopek
bidol no widzisz jak by mój brat troche pomyslal to mogł powiedziec ze teraz mnie nie ma jestem u tesciów ale on jest mądrzejszy, my bylismy teraz na polu chwilkę

12 lata 8 miesiąc temu #344534 przez chłopek
anszka chyba mam ze moge chodzic bo nic mi nie dolega, z Ksawciem w ciazy mnie nie sprawdzali wogóle nie wiem co teraz im odbiło

12 lata 8 miesiąc temu #344537 przez anszka
Chłopek - czasem po prostu chcą się upewnić, czy kobieta rzeczywiście jest w ciąży.
Do mojej koleżanki przychodzili co miesiąc, witali się i żegnali :)
A pracujesz gdzieś na etacie czy masz działalność, bo chyba częściej kontrolują tych na działalności albo zatrudnionych u rodziny.

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344539 przez chłopek
własnie u taty jetsem zatrudniona
mogą dlatego mnie spradzac bo ja wróciłam do pracy po wychowawczym i za pare miesiecy poszłam na chorobowe

12 lata 8 miesiąc temu #344541 przez bidol
Nadal jestem w szoku z tym ZUS em

a teraz szukam najlepszych pieluszek Olga mnie natchneła :laugh: i tu są opinie.
Słyszałam że te są kiepskie i już sama nie wiem
www.bangla.pl/opinie/p3274/pampers-premium-care
czy lepsze te
www.bangla.pl/opinie/p349/pampers-pamper...-noworodek-mini-baby

12 lata 8 miesiąc temu #344542 przez daners
Bidol jak fajnie,że Cie tu mamy :) podsyłasz ciekawe linki - ja tylko przegladam i powoli mam juz rozeznanie :):) owielel szybciej mi to pojdzie ;) haha

http://s2.pierwszezabki.pl/050/0502489a0.png?9973

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344543 przez Kamyczka
anszka napisała:

Kamyczka - Dominiś Cię kopie, żeby Ci humor poprawić, no bo nie powiesz mi, że nie uśmiechasz się, jak Cię muska :) :kiss:

Pewnie,że uwielbiam jak się rusza mój maluszek :)
Daria,ja też chyba więcej nie będę kupować :unsure: A miałaś może po tej luteinie takie wycieki?Bo muszę wkładki częściej zmieniać :( ona trochę chyba wypływa,mimo że leżę.
A ile kupujecie pieluszek tych new born?

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #344546 przez chłopek
no dzieki bidolku :) bo włąsnie sie zastanawiam które dobre bo bratowa ma jakis bon i te premium care za 40zl ma a te new babay za 20zl
mój maluch dzisiaj jakis spokojny tylko czasem sie poruszy ale nie kopie tak jak ostatnio

12 lata 8 miesiąc temu #344549 przez bidol
hahahahahhaa :lol: :lol: :lol:

dziewczyny - przyjemność po mojej stronie :lol:
ale ciągle nie wiem które wybrać :dry:

12 lata 8 miesiąc temu #344555 przez Daria23
Kamyczka napisał:
[quote]anszka napisała:

Pewnie,że uwielbiam jak się rusza mój maluszek :)
Daria,ja też chyba więcej nie będę kupować :unsure: A miałaś może po tej luteinie takie wycieki?Bo muszę wkładki częściej zmieniać :( ona trochę chyba wypływa,mimo że leżę.
A ile kupujecie pieluszek tych new born?[/quote][/i]

Tak kamyczka bo ta luteina wylatuje poźniej jak sie rozpuści ja wkładki higieniczne non stop nosze juz przyzwyczajona jestem bo uz długo ja biore..
a co do pampersów moja kolezanka co urodzila mowila ze mam kupic maksymalnie dwie paczki nie wiecej bo szybko sie przechodzi na te dwójki

12 lata 8 miesiąc temu #344556 przez Kamyczka
chłopek napisał:

mój maluch dzisiaj jakis spokojny tylko czasem sie poruszy ale nie kopie tak jak ostatnio

Chłopek,bo pewnie ma mniej miejsca :blink:

12 lata 8 miesiąc temu #344557 przez anszka
Bidol - te premium care bardzo chwaliła moja kuzynka, bo mała siusiała na potęgę, więc te były bardziej chłonne, z kolei koleżanka mówiła, że jej te zwykłe w zupełności wystarczały, więc dylematu nie rozwieję :) sama też jeszcze nie wiem :)

Chłopek - to pewnie dlatego postanowili Cię odwiedzić, ale nie stresuj się, będzie dobrze :)

Kamyczka - no w końcu uśmiech widzę :)
niestety po luteinie bez wkładek nie da rady funkcjonować, wydzielinka jest obfitsza :)

Daners - ja też ciągle koduję, co Wy tu wypisujecie, w główce się trochę układa :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka